Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@123choco123 bodaj by ti to vyšlo,daj potom vedieť,,nám sa zadarilo v najväčšom strese...Nič netreba na silu a to prvé som mala po 4 rokoch a teraz tiež po 4 rokoch budem mat
@petribela no aj ja som mala teraz uplne brutalne skuskove :D v juni statnice...no ja neviem ci prave toto je najlepsi cas :D zakon schvalnosti..ale keby ze naozaj som tak som najstastnejsia na svete.... tak super 🙂 4 roky rozdiel nie je tak vela a aspon si si uzila aj to prve babo naplno 🙂
@123choco123 inak ja som skôr ani nechcela,aspoň mi bude pomáhať bude veľký brat..Inak ak sa podarilo tak sa tes z toho,ber to tak že príroda to takto chcela a možno ďalšie 2 roky by sa nepodarilo...Ber to ako výzvu...Len ešte vyskúšaj ten test
@petribela jasne 🙂 mam chut skusit hned ale uz to nebude prvy moc tak to by asi bolo sklamanie :D
@nina ahoj moja no ako sa mas?spinenie prestalo?si v pohode?aj tebe bezia tyzdne! 😀 no ja som bola vcera na endokrinologii a hodnoty su velmi zle uz som mala nad 1000 hodnotu co by mala byt pod 35 no dal my tabletky a o mesiac zas na krv a potom sa uvidi ci sa zvysi alebo sa znizi davka!v utorok uz idem na 1trimestralny skrining
@alilka ano robila si dnes test? No skoda ze bol negativny,ja som citala ze tie testy pepino duchuju, je to na porazenie. Tak ked ma dorazit,nech pride svinucha co najskôr. Inak my sa ako obchádzame...ty mas dostat sm ked ja ovulku 🙂 ale teda ja uz som mala, len sex chybal, cize ja tento mesiac ani nedufam, rovno cakam ms..
@tamarka9 práve som myslela že pepino neduchuju. Ale ja som to vnútorné vedela že v tom niesom 😁 nech už dôjde nech môžme snazilkovat 😁 my sme tento mesiac prvýkrát išli presne na ovu a nič. Minulé 2 mesiace nie,akosi nám to nijako nevychádzalo 😁ale čo vieš koľko pred ovu ste mali sex?,,ty si teda teraz koľko DPO?
@nita216 moja to čo sa ti takto motá.A možu tie vysoke hodnoty niako ubližit babatku ?Velmi budem na teba myslieť nech sa to upravi a uz len pri kľude tehuľkuješ.
No ja dnes idem z nemocnice domov .Srdiecko už mame tak sa vytešujem mam mať kludovy režim tak ale vies ako to je pri deťoch v ramci možnosti.😄
@nina4 gratulujem nech mala fazulka v tebe pekne rastie !len tak dalej!no moze ra vysoka hodnota vyvolat potrat a odlucenie placenty a neskorsie predcasny porod,ale sa to daka liekom zlepsi a malo by byt ok!ja neviem kolko mame teraz az 28.2 sa dozviem ci sme zdravucky a ze kolko meriame vazime,leti to neskutocne!
Ahojte uz som tu pisala ze som ms mala iba 2 dni aj to len take silnejsie spinenie a od vtedy ma pobolieva v podbrusku
@orechova_skrupina vobec netusim ci je to len koli stitnej alebo moje vajecniky rezignovali.co dufam ze nie.som zvedava co nam povedia v utorok v centre snad budeme potom mudrejsi
@tifinka je to mozne ale pisala mi v maily ze vsetky vysledky vysetreni mame priniest so sebou a ze ak mame spermiogram bolo by to super ze by to vedelo dr nasmerovat
Zienky moje poradte..9.2.som mala mrchu klasicka nie slaba potom sex raz nechraneny kedze manzel na sluzobke a teraz som zacala tak ruzovo spinit co to moze byt?viete mi poradit..pretoze dva dni ma pobolievalo kolo pupka ale noc viac..zeby sa mi tak cyklus zblaznil ..nemala som priznaky na mrchu

@tamarka9 Dakujem.no tak zajtra rano uz konecne skusam..
Dufam ze tam budu isto...