Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@danka92 ja som tiez bola c soku ked som videla vo februari // kedze v januari sme sa nesnazili vobec a dokonca som ani nesledovala ovulku cize tiez to bol sok a uplne stastna teraz cakam na 13marca idem k dr prvy krat tak som zvedava ...pre mna je teraz to take zdlhave cakanie 😃
@danka92 užívaj si to štastie cítim sa uplne rovnako prve som mala velke zdrav . Problemy a aj cez 30kg som pribrala no teraz davam pozor co zjem a citim sa dobre su dake nevolnosti ale inak si to uzivam a aj bude toto tehotenstvo chcem aby bolo top 😃😃kedze chceme len dve deti a toto bude to druhé a posledne😍😍😍treba si to poriadne užit ❤❤❤ved su to najkrajsie chvílky
Ahojte xiwnky..vo stvrtok som pisala ze po 2tyzdnoch som mala ruzove spinenie..to v ten den skoncilo a odvtedy az do dnes mam nie krvavu mrchu ale hnedu..neviete mi poradit co to moze byt ..musim este tyzden pockat kedze moja doktorka ma dovolenku a ja ndtusim co je so mnou bolesti nemam nic..poradte prosim..dakujem..
A vsetkym snazilkam ktore maju //gratulujem 😘
@butterfly333 dakujeem 😁 ešte veľmi nieje k čomu 😊 uvidíme ako to dopadne zajtra u doki 😉
Ahojte babulky tak ja mám 7 dní do ms ovulku som mala presne 14.2 kedy sme aj mali TUTU mutu na druhý deň už ovulku test bol slabší ....Dnes som si robila tehu test no žiaľ negatívny....Bolo to ešte skoro?

@danka92 mozes tomu verit,je tam krasna druha ciarka, gratulujem, sa to tu super rozbehlo s tehulkami 🙂