Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Caute baby, gratulujem vsetkym co si nasli 2 ciarocky a prajem im bezproblemove tehotensto....mne momentalne meska 3dni, ale brucho uz ma pobolieva takze ocakava mrsku :(, sem-tam mam nepravidelne cize nic divne ....
Baby o tom morskom vzduchu a podobne..mam byt 50 m od plaze a nic..☹ ale tak je asi ine, ked clovek zmeni vzduch a prostredie, proste vypne...
A k ovulle..ja mam pocit, ze uz 4 mesiace ovulujem len z laveho vajecnika, lebo ma boli len ta strana..prava vobec..ak teda ovulku naozaj mam, lebo testy ani bazalku som si este nemerala, to som povedala, ze az po roku snazenia..
Zatial sa snazime od augusta, v decembri to nedopadlo dobre, ale neva, stale verim, ze to pojde len z potesenia..a nase tela su uzasne v tom, ze prave pocas ovu mame najvacsiu chut..
Vsetkym vam drzim palceky a strasne sa tesim, ze v poslednych dnoch su tu same pozitivne testiky..
Ahojte mamičky🙂 chcem sa opýtať či bola niektorá z vás v detstve sledovaná na šelest ? A či ste ho mali aj počas tehu. Ja som v detstve chodila na pravidelné kontroly . No vyše 4r som už kardio nenavštívila. A chcem vedieť ako prebiehal i vás pôrod či bol normálny alebo cisárskym? Ďakujem som 9tt. 🙂
@danka92 kazdych 48 h by mala silniet, takze v pohode. A napr. ja som mala viackrat ranny slabsi, pretoze v noci dost pijem, takze som nemala az taky koncentrovany moc, ako sa predpoklada.
@daisylucky To my aninenapadlo aj ja v noci veľmi veľa pijem oveľa viac ako cez deň
@zuzi010893 tak toto by bolo lepsie povedat gyn.aby sa vedel zariadiť.A popripade poslať na Kardio.želam krasne tehuľkovanie 😘
Kočky ešte jedna otázočka mám také bolesti od rána v podbrušku ako pri ms len sú miernejšie a ako keby iba na ľavej strane je to v pohode ? Som 9tt.dakujem
@zuzi010893 ja zajtra začínam 9tt a tie bolesti mám tiež. Dám si magnézium a prejdú. Lekár mi vravel, že celé tehu môžu sprevádzať bolesti podbruška. Len keby boli silné, alebo kŕčovité, tak ísť na pohotovosť.
@linda1984 ahoj,ja ms čakám takto o týždeň v pondelok. Ovu som mala minulý týždeň v pondelok,cize dnes som 7dpo. Ovulku sme totálne obisli,bola v pondelok a my sex v piatok pred ňou a štvrtok po nej, cize úplne mimo 😁 ja som sa prave naopak rozhodla že musím pritvrdiť,ja teda robím iba ovu testy,žiadne vitamíny,no bez toho sexu to asi nepôjde,takže budem viac tlačiť na mm,samozrejme tým nenápadným sposobom 😉
@bubo27 super, tak nech pômôžu teda k babatečku 😉 ja som normálne dr. povedala, že chceme druhé dieťa, keď som bola na preventívke, že sa snažíme a tak.. lenže ja nemám žiadne problémy "klop klop", takže pokiaľ by sa nezadarilo po roku snaženia, potom by sme to asi riešili s dr... teraz som 6 dpo, v sobotu som mala skoro celý deň špinenie, to bolo 4 dpo... no neviem, uvidíme, či to vyjde tento cyklus už... teplota sa pekne drží hore zatiaľ, podbruško pobolieva a mám 8 dní do ms... ale chcela by som si nájsť // tehu čiaročky na teste... chcem testnúť v nedeľu, to budem 12dpo, no kiežby nám pánbožko dal druhé babatko 🙏 to by bolo šťastíčko 😍
@tamarka9 hahaha no sexik bude k tomu treba, my sme sa naozaj snažili v decembri, boli sviatky, voľno, tak sme sa snažili skoro každý deň, keď to porovnám s jan alebo feb tak mi pripadá ze nič pre to nerobíme 😀 no a vtedy keď mi 2dni meškala, aj som sa cítila divne, som si úplne namyslela ze som tehu. O to väčšie sklamanie 😔

@linda1984 ja tu alchemilku zabudam. Tento mesiac som ju pila len raz(pollitra) neboj nic doberieme vsetko a ked sa nezadari tak ako pise lalus na dovolenke sa posnazime;)