Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@adria88 ja som skusala ovu testy. ale je to len stres pre mna....tak som si povedala ze teraz budem na zaklade pocitov 🙂 ale nemeriam si nikdy som nemerala...ale verim ze nam bude coskoro dietatko dopriate 🙂 musím brať život tak ako je 🙂 ja som dnes 10 dc a mavam okolo 15 dna cyklu ovu. tak uvidime ako to bude aj doktorko vidiet. chcem sa ho opytat ze ci je vidiet ci uz bola alebo este len bude ovu 🙂
@linda1984 no lebo som tak ratala vcera si vravela ze pozityvny ovu test cakas tak v stredu to znamena ze ovulka by bola najskor az štvrtok a to by si bola uz 17 dc.takze mi z toho vychadza ci nemas kratku lutealnu fazu.tak ze to si mas odsledovat.ale mudrejsie budeme jed ti nabehne ovulka 🙂
@bubo27 no ja som raz skúsila, ale nejako sme sa neskamarátili 😀 testovala som pred ovu a stále negatívne a na druhý deň po testovaní mi dr povedala, že ovu prebehla už a vedela som to aj podľa hlienu a pichania... dr to videla, že tam bola tekutina ovu, takže na to sa ja nespolieham a som sa na to vykašľala... verím len svojim starším metódam zisťovania, takže tak 😉
Ahoj dnes som bola u doktorky pozerala ma že mám vysoko sliznicu môžem byť tehu?
@lala1501 nooo dnes som robila ovu test cez obed, ked som bola vencit havina a neviem asi je pokazeny, respektive nic neukazal len nejaku bodku, vcera som mala slabu ciarku, taku ako minuly cyklus, mam zopakovat test vecer?alebo az zajtra?lebo minule som mala pozitivny ovu test na 15 den cyklu, to znamena ze ovulka 16 den?
@yennn dakujem za odpoved 😊 tak pri 21mm foliku som mala snaženie 8hod po pregnyle a 32 hod po pregnyle,viac sa nedalo zial 😞 tak budem dufat,ze soermijky pockaju na vajicko a ze vobec vajicko vo foliku bude... Uz ani neviem co vsetko je mozne/nemožne 😕
@lala1501 Ok skusim teda este dnes ked pridem z prace, uz nebudem moc pit do vecera...je pravda ze ked som prisla na obed domov som sa skoro pocikala, taky som mala plny mechur. No uvidim teda, kedy bude pozitivny, ale dnes sa uz budeme snazit a potom zase v stredu, vo stvrtok uz nemozeme lebo priatel musi byt 5 dni abstinent pred spermiogramom :D takze asi ani nestihneme tento mesiac vyuzit...co uz no, aj januarove babo bude super 😍
Mate tu prosim niekto skúsenosť s mojim pripadom...ms mala byt 22 no prišla 18 ale bolo to skôr take spinenie nedalo my to a bola som u gynekologa a že tam je cysta na ľavej strane ako minule...podla bazálnej teploty aj ov testu mala byt ovulacia ...no podľa lekara nebola...v utorok mam ist na kontrolu ako co a podľa neho asi mam zlý vajecnik na lavo tak sa mam spoliehať na pravý a že to skusime riešiť hormonalnou formou....co mam robit aby som nemala kazdy druhy mesiac cystu ...dak
@sevcikovaanna Ahoj tak máš zrejme PCO na cysty ak cítiš bodanie vo vaječníky je super Thiamín je to vitamín a od neho sa mi zvykli stiahnúť alebo prasknúť pri prsknutí cystičiek býva trošku krvavý výtok nič vážne 🙂

@bubo27 Ďakujem 🙂 ešte sa nechcem predčasne tešiť, nič to nemusí ešte znamenať, čo sa týka tehu, tak neriešim ešte nejako extra, je to ešte skoro riešiť, počkám ten týždeň a spravím si test tehu... aj Tebe držím palčeky, nech sa vám už zadarí zdravé babatenko 🙂 a netestujem ovu testami, zisťujem na základe pocitov, pichania v podbrušku, hlienu a meriam bt... takže tak 🙂 a ty?