Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@vcielka199 jeeej gratulujem, zdravicko nech vsetko dobre dopadne 🙂
kvizova otazka, ako dlho ste sa snazili?a pomohlo nieco k ciarkam? 🙂
@crazy_girl1
@winnky1
@linda1984
Ďakujem vam dievčatá velmi pekne 🙂 minuly roku v júni som potratila .. potom sme tri mesiace mali pauzu a vlastne tak od septembra sa snažíme... Ale september a október sme to ani nesledovali ani nič. V decembri som pila alchemilku a minulý mesiac som pila grepovy džús a jedla grepy. Čítala som, že vraj to pomáha, tak asi áno.Dnes mi druhé deň mešká... Ale bojím sa, aby to nedopadlo rovnako....
@vcielka199 neboj silno držím päste. Nech to dobre všetko dopadne. Tiež som mala v auguste MA a viem si predstaviť,čo asi prezivas..... treba veriť 🙂. Neboj tentokrát to dobre dopadne....musí.😉
@krajcovicka
@winnky1
Ďakujem vám veľmi pekne 🙂 verím, že to bude Okey. Neriesim ani lekára ani nič... Všetko má svoj čas 🙂
@vcielka199 presne všetko má svoj čas 🙂 tiež som zacala piť grepovy džús, ale nasadila som si aj inofolic,tak uvidíme 😉
Vsetkym snazilkam ktore si nasli uz svoje // gratulujem a tesim sa s vami ;) snad si pomalicky najdeme vsetky kolajnicky 🙂
Kočky s kosic bola niektorá u pána dr.Dankovcika ? Na skríningu v prvom trimestri ? Koľko to stala ? Dostali ste aj foto ? Ďakujem

@linda1984 Ak máš pravidelnú ms tak skúšajte na 14dc ak chcete syna ak dcérku tak na 13dc nie je dobré každý deň mať zaradom sex,lebo spermie potrebujú 2-3 dni dozrievať čiže sex každý 2 až 3 deň nám tak vravel lekár 🙂Ovu testy ukazujú 24-48hod dopredu spermie mužské žijú 24hod. a ženské 48hod. 🙂