Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@matuska133 ja mám kontrolu 14teho a tiež budem potrebovať na tvorbu vajíčok :( som smutná že sa to tak naťahuje
@krajcovicka držme si palce 🙂 mňa začali včera 6dpo bolieť, ale to len po bokoch, zvyčajne pred ms ma bolia celé.. ms mám dostať začiatkom bud. týždňa, tak som zvedavá, hádam nepríde do novembra 🙂 v nedeľu alebo v pondelok ráno testnem, ak nerpíde mrcha jedna, ale od 3dpo ma bolí podrbuško aj kríže, občas ma chytí triaška, včera sa mi strašne chcelo spať... no ktovie, hádam tá motyka vystrelí 🙏😂
@adria88 v podbrušku bolí i mňa a keď ležím na chrbáte,cítim také zvláštne napätie a tlaky.prsia mám tak pekne zdvihnuté,také plnohodnotné😅😉
Tak nech sa Ti darí,ja mám ešte jedenásť dní čakania.
Dúfam,že mi začne byť zle v aute a to bude potom jasné ...Dovtedy neverím ničomu,lebo tých príznakov,čo som si namýšľala a na sebe pozorovala od februára min. roku bolo nespočetné... A to sme sa ešte ani nesnažili...
@danka92 neboj,nevoľnosti a príznaky sa objavujú až dva týždne po meškaní a niektorým vôbec. Dovtedy si ich viac menej len chceme navodiť.Podstatné je ,keď sú dve čističky! Heslo dňa nestresovať a tešiť sa!
@krajcovicka ja si nechcem nejako moc namýšľať, veď ešte mám času dosť v podstate, no včera akokeby nejaká bublinka mi prebehla v podbrušku, trošku ružovkastého hlienu a bolia ma občas vaječníky- raz jeden, raz druhý, tak hádam to nebude nejaká cysta😠 a inak ja som mala pri prvom tehu presne príznaky ako na ms. takže som čakala ms a nevedela som ani, že som tehu dosť dlho, až keď som to začala riešiť, že či nemám cystu u gyn, tak mi potvrdila tehu🙂
ahojte dnesna navsteva dr dopadla takto:vzala mi vytery a odber krvy na hormon HCG zajtra mam volat o vysledky a o 10 dni budu vysledky z vyterov a potom sa uvydi ze co dalej a ked tan navsteva GYNCENTER v Kosiciach
Caute baby mam otazku, rozmyslame nad asistovanou reprodukciou. Po 2 potratoch sa nam rok nedari ;(
Len vobec nemam prehlad kolko to moze stat. Odporucali mi Iscare v Ba-mate skusenosti? Aka je cena?
@krajcovicka Je ťažké nestresovat lebo sa bojím ze ms dorazí tie bolestí su fakt úplne rovnaké.
Baby ja som taka rada, ze mam v penazenke poslednych 50 eur, inak by som bezala kupovat testy, ked tu vidim, kolko tehuliek nam pribuda..🙂 ms ma prist v pondelok a vyplata v utorok..🙂 tak uvidim, ci pojdem po testy ci po tampony..🙂
@amelie2017 tiež som na tom rovnako, aj ja čakám ms v pondelok-utorok, tak som zvedavá pre čo skočím do drogérie 😀
@adria88 dufam, ze pojdeme po testy..🙂 uz by sa veru patrilo..a kolko dnovy mas cyklus? Ja 26. Dnes som 22. den a nechcem si nahovarat, ale rano som nezniesla "vonu" syru a obed ostal nedotknuty.. a to mi drahy spravil oblubene rizoto..ale tak moze byt aj pms
@amelie2017 tak verím tomu, že po testy a že bublinky sa už pomaly zarývajú 🙂 cyklus mám 32-35 dňový a dnes som 28dc, 6-7dpo... úplne presne to neviem na 100% určiť podľa bt, ale myslím, že 7... ja zase mám chuť na všeličo s výraznou chuťou a jedla by som hocičo... uvidíme, dúfam, že nie pms
@adria88 urcite to vyslo !!na ine ani nemysli vsetkym vam drzim palceky ja som mala 7.feb. pozitivny tehu test a na gyndu idem az 13nasteho teraz to cakanie je nekonecne hlavne ci je vsetko v poriadku teraz podla ms by som mala byt 7tt+4d . Tak uvidim toho 13nasteho ci vsetko dobre dopadne zle mi byva rano a vecer inak nic
@1236987 juuj, neviem sa dočkať testovania, ale musím ešte počkať... super, tak gratulujem 🙂 a test si si robila po meškaní ms alebo? no ja ak budem tehuľka, tak som zvedavá, ako to bude u mňa prebiehať, lebo pri prvom tehu som nezvracala, iba raz, čo ma ráno naplo, že som si nemohla dať raňajky, inak som mala fakt, že kľudné tehu a hovorí sa, že každé tehu je iné, tak snáď sa mi to nevypomstí dvojnásobne 😂
@adria88 ja den ms som robila test ale vecer a bol duch a tak som skusila este dva dni nato rano s ranneho mocu a uz bola krasna ta ciarka no ja som prve mala rizikove vela som pribrala aj tlak aj bielkovina v moci no mala som toho v tedy vela tak mam obavy ale sak sladke som od noveho roka nemala vyhybam sa jem zdravo tak snad to zvladnem vsetko v poriadku aj ked take tie obavy teraz kym pojdem na gyndu su hrozne mam daky biely vytok citala som ze to je normalne np dufam lebo pri malom aom nemala
@1236987 je to normálne, neboj... ja som ho mala celé tehu a ver svojmu drobčiatku a aj sebe, že to tentokrát zvládnete na 1 😉 inak ja všetky žienky obdivujem v tomto, ako dokážete jesť zdravo a bez sladkostí... ja som si dala už toľko záväzkov, vydržalo mi to max pár týždňov a potom šup ho tam, zase som sa ocitla na začiatku... mne to jednoducho nedá, som taký typ, ja musím jesť všetko vždy a na čo mám chuť, nehovorím, že by som bola nejaká tučná 😀 ale tak snaha bola trošku dať do poriadku svoje telo...
@1236987 ja mám 163 a 67kg, takže je to už trošku viac, ako by som mala mať, no len ja chodím pešo z roboty aj do roboty rýchlou chôdzou cca 20 minút, potom venčím psa, doma dosť často upratujem, nenávidím neporiadok 😀 a taak, pohybu mám dosť... tak každý sme iný a tiež si nemyslím, že na tvoju výšku tvoja váha je hrozná.. 🙂 niekto môže mať aj ťažké kosti, ako sa hovorí a váha hneď ukáže viac...

@tifinka nemaj strach..ja ako prvorodicka pred 12rokmi som rodila ako nasa mensina polhodina na sale a hotovo ...ked to ide lahko dnu tak to musi aj vyjst..to mi vzdy svokra hovorila haha