Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@linda1984 mrzí ma to, mňa to tiež nepotešilo. Tiež mávam cyklus 28-29 dňový, a keď bola ovulka neskoro, tým pádom sa aj možnosť otehotnenia zdala márnejšia, takže teraz to vyzerá tak, že sa všetko dostáva do starých koľají. Snáď ale tebe pomôže, ešte uvidíš, držím päste. 🙏
@crazy_girl1 no keby to viem, ani to nekúpim, som myslela, že mi to ešte prilepsi, ze moje bolesti pri ms sa zmensia a ja ešte ani nemám ms a už ma boli bruško od pondelka 😔
@linda1984 nie každému to sadne, žiaľ. Sú baby, ktorým pomohol a otehotneli o mesiac-dva, u mňa opak. Ak ti robí zle, prestaň brať, alebo max. 1 cyklus. Ja som môj nakúpený posunula ďalej kočke, ktorá po pár cykloch otehu, tak aspoň mám dobrý pocit, že padol na úžitok. U mňa žiaľ nie, cyklus sa 2 mesiace spamätáva...
@crazy_girl1 Fuuu a to pijem 2 denne... Tak asi to dám na 1x a vydrží mi to tak necelé dva mesiace ešte..
Uvidíme prvý cyklus ako dopadnem. Ale zase keby ďalšie dva cykly nič, ved to sú ďalšie dva mesiace v cudu 😔 no co už narobim. Musím čakať
Ahojte, prosím vás poraďte mi. Mešká mi menzes 4 dní, robila som si test už v prvý deň meškania a bol pozitívny, k lekárovi sa zatiaľ nechystám, lebo minulý rok keď sa mi podarilo otehotnieť tak som šla skoro a potom mi robili sono každý druhý deň, a nakoniec som potratila. Tak som si povedala že pôjdem až neskôr. Včera som však slabo spinila aj s krvou. Čítala som že to môže byť aj uhniezdovanie. Čo si myslíte? Dnes ráno som si robila test a takýto výsledok. ďakujem za každú radu 🙂
@vcielka199 s krvou ti neporadim. Ale nepovedal ti lekar ze mas hned prist aby nasadil lieky na udrzanie.. potvrdit tehu sa da aj z krvy takze sono nemusi robit...
Ja som isla hned. Nasadil mi utrogestan a setriaci rezim kdyby neco a drzime sa... ale.priznam sa stale som sa bala ci sme v poriadku lebo potrat vo mne zanechal neistotu a opatrnost
@illinka nepovedal mi vôbec nič. Neviem čo mám robiť. Stále si vravim, že niekedy chodili oveľa neskôr k lekárovi a bol pokoj. Nechcem chodiť hore dole k nim ako na klavíri.
@vcielka199 a aka to bola krv? Myslím farba? Uhniezdievanie to určite nebolo krd už ti 4 dni meska ms,toto je na lekara,odmietni sono ak chceš,mas na to pravo,nech ti da lieky na udrzanie a zoberie krv na hcg a potom opat ci stupa.
@vcielka199 ahoj išla by som a odmietla by som sono. Nech zoberie iba krv. Popripade mu skus zavolat. Držím silno palce.
@alilka moja zlata ako ta povzbudiť? Z 26 na 28 to stuplo, no dnes to vyzerá rovnako. Lezie to z teba ako z chlpatej deky,ale verím že do zajtra stupne,že ti to proste ide len pomalšie. Stale dufaj,ale neupínaj sa na to, gazulka sa rozhodne tak,ako je to pre nu najlepšie 💖 myslím na teba 😘
@winnky1 ďakujem veľmi pekne 🙂 veľmi sa bojím, ale snažím sa nestresovat 🙂 manžel nechce aby som šla, že mám ešte cas
@vcielka199 uhniezdovanie to uz isto neni. Utekala by som si rychlo po lieky na udrzanie. A jedno kratke sono by mu isto neuskodilo ak by aj robili. Mas krasne pozitivny test, tak to nepokaz vyckavanim.
@vcielka199 manzel nechce? Trochu zvláštny prístup...ale áno mozte to nechať na prírodu,len niekedy sa da s pomocou lekara dosiahnuť lepsi výsledok...nepovedala si akejfarby bola krv,ak tmavohnedá,tak to nemusi byt zle znamenie,no ak cervena az jasná krv,hneď by som utekala,dieta mi je prednejšie,ako že manzel nechce. A ako som písala,sono môžeš odmietnuť...
@vcielka199 mám kamaratky,ktoré toto mali nasadili duphaston a bolo. Ono tiez si hovorim treba chodit neskor. A myslim si,že som si to tymto pokazila minulý rok. Ak by som,ale mala takýto problém išla by som. By som uprimne povedala lekarovi,že sa bojím sona preto a preto. Moj nazor.
@montblanc akeho veľkého mas syna? Ja presne dvojročnú zabku. Ona chodí spat o ôsmej,ale kym zaspi,co stvára,je aj pol desiatej. Ale vez plodne dni veru budeme aj nasilu,aspoň dvakrat 😁 zaujímavé že inokedy s tým nie je problem, ale počas tej ovulky vždy nieco vyskoci,co nas tak unavi,že nic ☺
@tamarka9 moj maly ma 2 roky a 4 mesiace. A uz velmi dlho ho nedavam poobede spavat, lebo potom nechcel spat ani o 23tej. Tolko ma on energie. No ale my sme ktomu pristupovali velmi zodpovedne. Minuly cyklus nam to vyslo nejako divno a skocila som na muza rano pred pracou, lebo v noci dosiel hlien, tak aby som nieco nepremeskala a potom sme museli cely tyzden rano pred pracou. Chudak muz si daval budik na 5.30 a taky ochrapany sme dali 4 dni po sebe rannu rychlovku 😂 proste sa musite donutit. Tento mesiac som bola na prvom IUI a cakam vysledok. Dnes som 9dc po vklade. Ale vcera ma zacalo pobolievat brusko ako pred ms, takze predpokladam ze to nevyslo 😕 a chce muz babo dalsie? Ci sa nevyhovara vies?😉
@montblanc no ja pred nim o ovulke ani moc nehovorim,iba mu hovorim že ked chce babo,sex treba 😁 akurát tento mesiac som mu už povedala,že vždy prepasieme plodne dni,lebo ma to uz nastvalo. No mm je ten,ktorý chce asi viac druhé bábo,tak to bolo aj pri prvom, s malou si veľmi rozumejú a tak trochu by už chcel mat za sebou ten prvý rok a pol,do kedy to bola s malou hroza. Teraz postupne je to lepšie,no do roka bola schopna preplakat cele dni, v noci nespala,aj 20x za noc sme museli k nej vstavat,cez den spala len v kočíku,aj v daždi,aj vo fujavici a niekedy aj hodinu plakala,kym zaspala a spávala max pol hodinku. No cele zle,naozaj to bolo peklo,cize to chce už mat odzite asi. Doteraz je mala tvrdohlavec a taka cholericka povaha,no je aj rozumna,cim je staršia necha si viac vysvetliť. No aj tak su bezne sipky k zemi a hystericky rev na ulici,v obchode,proste tam,kde sa musím najviac hanbit,že si neviem zvladnut dieťa 😉 a mate este plienku? Ja sa chystám teraz na jar začať ,v zime som bola leniva, tolko oblečenia,hlavne vonku...
@tamarka9 hej hej. My este plienkujeme. Serbel je maleho uhlavny nepriatel. Ale najneskor o 2 mesiace uz musime zacat skusat. Nas maly bol tiez tazke babo. Nechcel spavat, mal reflux. Uspavanie v klokanke a pol hodinivy aerobik aby v nej vobec zaspal a podobne. A na I UI som sa rozhodla sama ist,lebo som nechcela dlhsie cakat mam uz 36. Prve babo bolo hned na druhy mesiac a teraz uz pol roka nic. Vsetko vyzera ze je ok. Spermiigram nadstandardny. Moje hormony ok, takze niekde je zrada. Takto pri IUI sa vela obide a je vacsia sanca. Ake prvy porod bol ciaarskym, tak mozno mam zrasty a preto to nejde.
@montblanc nasa mala tiež teflux do 8 mesiacov plus jej zistili laktozovu intoleranciu,cize ju bolievalo aj bruško z mlieka. Ja mam tiež prvý porod akutnu sekciu a zrasty potvrdene 🙁 a do centra na vklad môžeš prísť len tak,alebo potrebuješ suhlas gynekológa. A tento postup vkladu ke štandardný,ci ta najprv napchaju vselicim a az potom skusia vklad? A platíš za to nieco?
@tamarka9 no tak to preto ze mas zrasty sa nedari urcite. Ved ked mne vyjde IUI, tak skus aj ty. Stoji to aj s liekmi do 100 eur a je to uplne bezbolestne. Teda aspon ten moj doktor bol taky sikovny, ze som ani nevedela. Cele to trvalo asivdve minuty. neviem zkade si, ale mne to robil jeden gynekolog-operater v jeho ambulancii a nepotrebujes ziadne odporucania. Len sa s nim dohodnes ze by si to chcela a odsleduje ti folikuly a ked dorastu aspon na 18mm, dostanes pregnyl injekciu, ta zabezpeci ovulaciu a na druhy den prinesies muzove spermie, daju ich do takej centrifugy kde sa vyselektuju len dobre a tie ti potom vstreknu priamo do maternice a dostanes utrogestan na udrzanie tehotenstva a potom uz len cakas ☺

@crazy_girl1 no super, to si ma teda nepotesila... A to som kúpila 60 sáčkov 😀