Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 aj ja necakam v pondelok, lenze tu maju len 25kove testy tak sa neoplati skusat akor..navyse tie ceny za ne.najlacnejsi 9 eur a aj to sa musim trepat cez pol mesta bo v mohej lekarni 14 eur.
A co sa tyka toho navodu- ja som otehotnela, ked sme mali sex 3 krat za cyklus a nemala som ani sajny kedy ovulka..to boli take rychlovky zufale..boli sme mesiac u nasich a konecne isli obaja naraz prec..🙂 ale nakoniec nedopadlo dobrem ale neva.
@tamarka9 ja mam doma trojrocneho a mladsi ma rok a tristvrte, tak mi tiez vtipne prislo, ked mi sestra rano povedala, ze sa nemam namahat 🙂
@amelie2017 no ja som testy kúpila tu na mk,za 0,2 ci0,3€ za kus,veď by som skrachovala na nich. A maju 10 citlivosť,nechceš aj ty kupit tak?
@tamarka9 no rozmyslala som nad tym, ale neviem, ci posiela aj do zahraniacia.este to necham tak a ak do maja nic tak hej asi nalisem..alebo obnednam z ebay. Bo v alrili svadobka, v maji sa stahujeme tak dovtedy pockam..a mozno uz ani nebudu treba..🙂
@bubo27 ahoooj, no pocity stále rovnaké, minulú noc ma celú až do rána hlava bolela, nevedela som skoro vôbec spať, inak prsia, podbruško sa hlási a ty ako pokračuješ? grepy účinkujú? či ešte nevieš? 🙂 pravidelne... nechcem byť sklamaná, môže to byť aj pms, aj keď ma pred ms nebolieva, max tak 2-3 deň cez ms.. iank skoro vôbec... a čakám do pondelka, v pondelok ráno testnem... nechcem skôr, aj keď ma to láka a strašne😖 no musím vydržať
@adria88 vies co myslim ze ovu bude dnes vcera boleli vajecniky citila som dnes uz nie tak si myslim ze asi bude dnes ovu. lebo aj ovu test ktory som cikla bol mega pozitivny 🙂 tak uvidime....dnes poistime hadam 🙂 ak nezaspim...
Juj hlavka bolenia je priznak tehu moja...drzim palce a budem mysliet na teba nech je na teste po com tuzis 🙂
ano papam ale od zajtra asi ananas 🙂))) ale ked ten nelubim 🙂 tak neviem ako to prezijem 🙂
@bubo27 super, tak istite, určite sa trafíte, držím prsty všetky 🙏
a myslíš, že je to príznak? ja s tým problémy nemávam, ráno, ako som vstala, tak po asi pol hodke prestala bolieť... ale potom zase začalo ľavé ucho vo vnútri, prišla som do práce a prestalo a odvtedy, akoby uťalo, vôbec nič... hmmm, záhada, ale bolo by to fajn, ak by to bolo tehu, len čo to má s tým uchom? 😀
@amelie2017 podľa mňa aj tie kocky tu na mk ich maju z ebay ☺ a ano vtom naj zhone sa väčšinou zadari 😉
@adria88 u mna bola bolest hlavy v predchadzajucom tehu priznak a teraz ma tiez pobolieva a na teste duch 🙂 Tiez v pondelok necakas ms?
@daisylucky a bolela ťa často? lebo mňa v nedeľu chvíľu, v pondelok a zo stredy na štvrtok cca od nejakej pol 11 večer až do rána... ale vždy to bolo po ťuťu... tak neviem, a v pondelok budem 2-3 dni pred ms, tak som zvedavá teda 🙂
Tak nič,testy biele,dnes dorazil inofolic,od zajtra začínam kúru a marec bude na 100% náš a basta. Tak som sa rozhodla 😁
@adria88 minule tehotenstvo (ale to som potratila v 7. tyzdni) ma bolela skoro stale, raz viac raz menej, vacsinou polka hlavy a ucho a byvalo mi hrozne zle. Takze este pred meskanim ms som dufala, ze som tehu, lebo inak by som s tou hlavou k lekarovi ist. Ale ja krava som vtedy kyselinu listovu nebrala, tak mozno aj preto mi byvalo az tak blbo.
Teraz ma tiez uz asi tyzden bolieva hlava, ale len trochu a obcas, obcas mi pride aj blbo - aj preto som si myslela, ze mozem byt tehu a dnes duch, tak dufam, ze bude silniet.
V prvych dvoch tehotenstvach (mam dve deti) som bolesti hlavy nemala vobec, iba naladova a podrazdena som bola, co som aj teraz, ale takato byvam aj pred ms.
A teraz ma este aj v podbrusku pobolieva uz asi tyzden. Pred menstruaciou ma zvyklo len den pred.
@daisylucky to mi je ľúto, že si potratila, teraz už donosíš babatko do šťastného konca 😉 ver tomu... a ak by to malo byť teda tehu u mňa, tak verím, že aj ja... ucho ma už našťastie nebolí odvtedy... a podbruško mňa tiež už asi týždeň pobolieva ako na ms, inak ho cítim len počas ms 2.-3. deň, inak predtým vôbec...občas nastriedačku aj vaječníky pichnú, včera večer taká bodavá bolesť, až mi normálne pravú nohu v posteli keď som ležala vystrelo...som nevedela, že čo to??? juj, tak nech len to všetko dobre dopadne, tebe držím palce, nech ti silnie čiaročka a ja budem šťastná, ak si v pondelok, možno v stredu nájdem // 🙂

@daisylucky tak keby bol 31 dnovy tak aj ty v pondelok necakas ☺ no dúfam že obom nepríde a bude to ok...