icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
nina4
3. mar 2017

@alison11 ahoj no dušik tam je a po uprave to vidno lepšie

montblanc
3. mar 2017

@alison11 ja len na tom poslednom nieco vidim. Skus zasa o dva dni, to uz bude isto vidno ak si ☺

linda1984
3. mar 2017

@tamarka9 jeeeej super 👌 až mi srdiečko poskocilo ❤ vidíš? Nečakala si a práve vtedy to vyšlo. To je paráda 😍 gratulujem vopred potichučky a prajem veľa zdravíčka, nech to dobre dopadne 🙂 a daj nám vedieť čo a ako...

alison11
3. mar 2017

@nina4
@montblanc Ďakujem baby tak skúsim,ak neprídu,uvidme potom muž to celkom fajn bral a aj mladší syn 🙂 starší akosi nebral... aj by potešilo.

nmnicka
3. mar 2017

Baby myslíte že to tam je? 😍😍😍😍

butterfly333
3. mar 2017

@nmnicka super gratulujeeeem 😘

nmnicka
3. mar 2017

@butterfly333 bozeeee ďakujem 😍😍😍😍😍😍

butterfly333
3. mar 2017

@nmnicka už ti meska ms? Krasny testik.

nmnicka
3. mar 2017

Druhý deň len 😶

alison11
3. mar 2017

@nmnicka Jej super držím palčeky aby silneli čiaročky a bolo všetko ok 🙂

nmnicka
3. mar 2017

@alison11 ďakujem ti krásne. Hádam to vyjde a nie je to len plány poplach

iva0905
3. mar 2017

@nmnicka kasne ze ano..krasne tehulkovanie zelam..uzivaj je to nezabudnutelnych 9mesiacou 😉

alison11
3. mar 2017

@nmnicka Neboj,nie je to planý poplach len sa šetri ak by si mala pobolievanie v podbrušku daj si magnézko to môžeš počas tehulkovania do 36tt 🙂

adria88
3. mar 2017

@nmnicka určite je, gratulujem 😉

nmnicka
3. mar 2017

Ďakujem vám babulkyy😍 bodajby ste mali pravdu, v pondelok pôjdem k doktorovi,a hneď dám vedieť 😍

alison11
3. mar 2017

@nmnicka Keď Ti mešká len 2 deň tak by si podľa mňa mala počkať z lekárom aspoň týždeň lebo najskôr vidieť okolo 6tt na sone plodový vak.

chellina
3. mar 2017

Kocky vcera som to mala dostat no stale nic. Rano som testovala test biely jak ľalia 😀 Oplati sa testovat zajtra rano ci az neskor skusit ? Mam furt bolesti ako keby vajecniky ale to moze byt aj prichadzajuca mrcha ale udivuje ma stale ten vytok...ten pred menstruaciou nemavam

alison11
3. mar 2017

@chellina Ahoj tak skús z ranného.Ja tu to foto z testu mám z včera večera,len nemám momentálne testy len tu cez mk som teraz kúpila tak kým prídu testy u mňa možno aj ms dorazí dovtedy :-/

montblanc
3. mar 2017

@chellina aj ja mam vytok taky biely ale nesvrbi, nezvyknem taky mavat. Neviem ci to moze byt z tehu. Kolky den po ovulacii si?

chellina
3. mar 2017

@alison11 ja som praveze robila z ranneho :/
@montblanc Neviem presne kedy som mala ovu, vobec to nepozorujem, nemeram teplotu ani nic, zatial to nechavam tak plynut 🙂 ale ked som bola na kontrole na gynde pred koncom roka hovoril mi ze som cerstvo po ovulacii a to som mala par dni do mrchy...pokusili sme sa 14.2. Aj 21.2. A vcera som to mala dostat. Nejako ma to tiez nesvrbi a mam ho taky do biela. Skor hustejsi

montblanc
3. mar 2017

@chellina aj moj je taky. No ak sa vam zadarilo 21.2.tak to sme na tom rovnako. Ja som bola vtedy na IUI. Bolo by super keby nam to vyslo obom. len to brusko ma uz pobolieva ako pred ms 😞

chellina
3. mar 2017

@montblanc och no uvidime co z toho bude, budem nam drzat palce 🙂 ale ty si mala tusim uz aspom dusika ma teste nie 👻? 🙂 ja soˇ ho mala uplne bez naznaku, natacala som na svetle vseliako ale nic tam fakt nebolo. Zajtra ideme na oslavu trosku sa odreagujem a ak to nepride testnem v nedelu rano zajtra to asi nema este vyznam 🙂

misdan
3. mar 2017

Ahojte. Gratulujem silno novym tehulkam 🙂
Ja som konecne dostala MS, asi nikto sa netesi tak ako ja! 😂 1,5roka od porodu, 2tyzdne po odstaveni..
Takze huraaa mozme ist na to 🙂 budem si merat BT a robit ovu testy, nech si odsledujem ovulku..

Prosim vas, tie grepy do ovulky? Par som si ich nakupila 😁

montblanc
3. mar 2017

@chellina nemala som ani tuk. Uplne biely bol test.

chellina
3. mar 2017

@montblanc tak uvidime, ved ja sa zasa ozvem ci som dostala alebo nie 🙂 dame si vediet drzim prsty ✊️

tifinka
3. mar 2017

@alilka moja prosim ta a to sa ako stalo ze potrat?? Co ti lekar povedal? A uz si dostala ms? 🙄😯

danka92
4. mar 2017

Baby presne na toto som čakala taketo koľajnice hned som oveľa pokojnejšia.

nmnicka
4. mar 2017

Baby to som zase ja. Jeden som si robila včera večer a tento druhý teraz ráno. Nejak a mi to nezdá

danka92
4. mar 2017

@nmnicka Čo sa to natom.nezdá su na obidvoch krásne dve ciarky. Gratulujem

zuzu2901
autor
4. mar 2017

Ahojte baby.Po dlhsej dobe sa ozyvam.Mali sme pauzu s manzelom kvoli svadobnej ceste(sice sme to par krat porusili a mali keksik aj bez ochrany,aj v case ovulky).Dnes mala dorazit mrcha,zatial neprisla,priznaky su tak uvidime.Momentalne som po nocnej tak uvidim ked sa zobudim ci sa merozbehne mrcha dovtedy.To by bola ozaj sranda,ze by sa nam to podarilo a pritom sme nato vobec nemysleli a ani sa nejako extra nesnazili.Dokonca aj keksiku bolo pomenej(mam teraz toho vela v praci a som unavena).Mozno dam manzelovi necakane darcek na svadobnej ceste,ach to by bolo radosti 😉