Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ďakujem vám babulkyy😍 bodajby ste mali pravdu, v pondelok pôjdem k doktorovi,a hneď dám vedieť 😍
Kocky vcera som to mala dostat no stale nic. Rano som testovala test biely jak ľalia 😀 Oplati sa testovat zajtra rano ci az neskor skusit ? Mam furt bolesti ako keby vajecniky ale to moze byt aj prichadzajuca mrcha ale udivuje ma stale ten vytok...ten pred menstruaciou nemavam
@alison11 ja som praveze robila z ranneho :/
@montblanc Neviem presne kedy som mala ovu, vobec to nepozorujem, nemeram teplotu ani nic, zatial to nechavam tak plynut 🙂 ale ked som bola na kontrole na gynde pred koncom roka hovoril mi ze som cerstvo po ovulacii a to som mala par dni do mrchy...pokusili sme sa 14.2. Aj 21.2. A vcera som to mala dostat. Nejako ma to tiez nesvrbi a mam ho taky do biela. Skor hustejsi
@montblanc och no uvidime co z toho bude, budem nam drzat palce 🙂 ale ty si mala tusim uz aspom dusika ma teste nie 👻? 🙂 ja soˇ ho mala uplne bez naznaku, natacala som na svetle vseliako ale nic tam fakt nebolo. Zajtra ideme na oslavu trosku sa odreagujem a ak to nepride testnem v nedelu rano zajtra to asi nema este vyznam 🙂
Ahojte. Gratulujem silno novym tehulkam 🙂
Ja som konecne dostala MS, asi nikto sa netesi tak ako ja! 😂 1,5roka od porodu, 2tyzdne po odstaveni..
Takze huraaa mozme ist na to 🙂 budem si merat BT a robit ovu testy, nech si odsledujem ovulku..
Prosim vas, tie grepy do ovulky? Par som si ich nakupila 😁
Ahojte baby.Po dlhsej dobe sa ozyvam.Mali sme pauzu s manzelom kvoli svadobnej ceste(sice sme to par krat porusili a mali keksik aj bez ochrany,aj v case ovulky).Dnes mala dorazit mrcha,zatial neprisla,priznaky su tak uvidime.Momentalne som po nocnej tak uvidim ked sa zobudim ci sa merozbehne mrcha dovtedy.To by bola ozaj sranda,ze by sa nam to podarilo a pritom sme nato vobec nemysleli a ani sa nejako extra nesnazili.Dokonca aj keksiku bolo pomenej(mam teraz toho vela v praci a som unavena).Mozno dam manzelovi necakane darcek na svadobnej ceste,ach to by bolo radosti 😉

@alison11 ahoj no dušik tam je a po uprave to vidno lepšie