Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

dakujem vam zajtra dam vediet ako som dopadla!verim ze vsetko bude ok!uz nekrvacam ,uz ani nechcem krvacat neviem co to mohlo byt!drzte palceky aby malicky bol v pohode a aby zil!
Ahojte dievcata, neviem ci sa sem moj komentar hodi..ale nestretli ste sa stym,ze sa vam skratil cyklus?vzdy som mala 28 dni, menzes ma hodinu presne a za posledne 3 mesiace 27 dni, 26 a dnes som to dostala po 24 dnoch.. chceme sa od buduceho mesiaca zacat snazit o babatko a teraz ma to trochu matie.. kedze sa aj ovulka rozhadze atd. Nestretli ste sa s tym niekedy?
Inak vsetkym vam velmi velmi drzim palce!!citala som par stranok a velmi vam vsetkym zelam vytuzene // 🙂
Ahoj @sophinka17 ☺ a koľko máš rokov ak sa smiem opýtať? Vraj sa cyklus kráti aj postupným znižovaním AMH. Nechcem ťa zavádzať a podávať nepravdivé informácie, ale mne sa cyklus skrátil o pár dní okolo 30teho roku života 😀 mávala som 32 dní a teraz mam27-29
@sophinka17 mne sa cyklus skracoval s vekom postupne z 30 dnoveho na 27 dnovy a po porodoch na 24 dnovy...nejaky velky problem s otehotnenim som nemala, praveze som aspon nemusela tak dlho cakat na dalsi cyklus 😉
Ahojte dievcata 🙂 brali ste tu niektora nosifol?rok si sledujem uplne pravidelny cyklus,stale na 26dc...tentokrat som 29dc a stale nic...prvy mesiac beriem nosifol,mohol mi on tak predlzit cyklus?alebo sa mozem zacat tesit?tehu test zatial negativny :/
mna stale boli brusko aj prsnik dnes ale mrcha nikde zatial..nam meska neviem stale cakam akoby ms ale test som si este nerobila este je skoro pockame. ale tesim sa y Vas vsetkych.. ale ta chceme uz ked sme nedostali..ideme naostro

@nita216 držím veľmi palce!