icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
6. mar 2017

@nita216 držím veľmi palce!

majinka81
6. mar 2017

@alilka Skus reprodukcnu imunologiu.Tam moze byt problem.Je to jednorazove vysetrenie z krvi.Robi ho Ba,Nitra a aj Kosice myslim.

nina4
6. mar 2017

@nita216 moja chvala bohu.davaj si na seba pozor a oddychuj kolko sa ti dá a veru len zajtra gyn.povedz co sa ti stalo.

amelie2017
6. mar 2017

@nina4 test nemam, drahy ho svacol do kosa, ze nech ho tolko nehypnotizujem..
@tamarka9 uvidim, ci sa ms rozbehne, ak nie, skusim zajtra, ale aj tak nie z ranneho, lekaren otvaraju az o 9. a iny uz doma nemam

nita216
6. mar 2017

dakujem vam zajtra dam vediet ako som dopadla!verim ze vsetko bude ok!uz nekrvacam ,uz ani nechcem krvacat neviem co to mohlo byt!drzte palceky aby malicky bol v pohode a aby zil!

sophinka17
6. mar 2017

Ahojte dievcata, neviem ci sa sem moj komentar hodi..ale nestretli ste sa stym,ze sa vam skratil cyklus?vzdy som mala 28 dni, menzes ma hodinu presne a za posledne 3 mesiace 27 dni, 26 a dnes som to dostala po 24 dnoch.. chceme sa od buduceho mesiaca zacat snazit o babatko a teraz ma to trochu matie.. kedze sa aj ovulka rozhadze atd. Nestretli ste sa s tym niekedy?
Inak vsetkym vam velmi velmi drzim palce!!citala som par stranok a velmi vam vsetkym zelam vytuzene // 🙂

alianka33
6. mar 2017

Ahoj @sophinka17 ☺ a koľko máš rokov ak sa smiem opýtať? Vraj sa cyklus kráti aj postupným znižovaním AMH. Nechcem ťa zavádzať a podávať nepravdivé informácie, ale mne sa cyklus skrátil o pár dní okolo 30teho roku života 😀 mávala som 32 dní a teraz mam27-29

monilik
7. mar 2017

@sophinka17 mne sa cyklus skracoval s vekom postupne z 30 dnoveho na 27 dnovy a po porodoch na 24 dnovy...nejaky velky problem s otehotnenim som nemala, praveze som aspon nemusela tak dlho cakat na dalsi cyklus 😉

1236987
7. mar 2017

@nita216 drzim palceky a verim ze vsetko bude dobre

butterfly333
7. mar 2017

@nita216 držím mooooc palce aby bolo všetko v poriadku.😘

renimac
7. mar 2017

@monilik Ahoj 🙂 ty si ešte 2v1? 🙂

monilik
7. mar 2017

@renimac ahoj... veru som 😁 dnes mam termin. Drobulke sa nejak nechce von...

renimac
7. mar 2017

@monilik tak v brušku je najlepšie 😉. Ved ona sa vypýta, keď bude jej čas.

monilik
7. mar 2017

@renimac a ty sa moja ako citis? casto na vas myslim 😘

renimac
7. mar 2017

@monilik Šťastná som ako blcha, len sa mi vrátili nevoľnosti, ako mi bruško tlači na žalúdok, tak si kecame so záchodovou misou skoro každý deň. Ale inak sa veľmi teším z kopančekov 🙂.

monilik
7. mar 2017

@renimac tesim sa s tebou 💗 davaj na vas pozor 😉 a drobuliatko nech krasne rastie!

renimac
7. mar 2017

@monilik ďakujeme a Vám dvom prajem krásny a rýchly pôrod. Potom informuj 😉.

sophinka17
7. mar 2017

@alianka33 za mesiac budem mat 28. 🙂 ma to trochu vyplasilo, lebo doteraz klapalo vsetko ako podla hodiniek.
@monilik aj tak sa da na to pozriet 🙂 ze aspon nemusim cakat dlho na dalsi cyklus 🙂 drzim palce dnes!alebo kedy sa malicka rozhodne prist na svet 🙂

alilka
7. mar 2017

@majinka81 myslim,ze toto som mala uz tiez robene a tam som to mala v poriadku..

alison11
7. mar 2017

@iva0905 Vieš,že mne vtedy až začalo bývať zle po 2 týždňoch meškania a hrozne ma svrbeli bradavky akoby som mala vlas v podprsenke.Ináč nič a sem-tam bolesti v podbrušku ako na ms.

alison11
7. mar 2017

@nita216 Neboj keď to bolo jedno razovo tak snáď len nejaká cievka a vkrčku.Na izbe sme amlai aj tkaú maminku ktorá žiaľ mala vcestnú placentu a akonáhle sa len postavila a prešla na wc tak krvácala musela ležať dosť veľa v nemocnci z vyloženými nohami. ☹

amelia2533
7. mar 2017

Ahojte dievcata 🙂 brali ste tu niektora nosifol?rok si sledujem uplne pravidelny cyklus,stale na 26dc...tentokrat som 29dc a stale nic...prvy mesiac beriem nosifol,mohol mi on tak predlzit cyklus?alebo sa mozem zacat tesit?tehu test zatial negativny :/

monilik
7. mar 2017

@renimac dakujeme aj my 😘

monilik
7. mar 2017

@sophinka17 dakujem krasne a ja drzim palceky v snazeni 😍

majinka81
7. mar 2017

@alilka Ahoj, no sú tieto odbery rozšírené ale aj také kde ti zoberú iba pár základných parametrov, ako si písala, že už viac krát si mala potrat bolo by dobré si to kuknut. Doležité sú TNF,Nk bunky ale aj niektoré krvné.
Raz sa to určite podarí🙂

iva0905
7. mar 2017

@alison11 no ja nemam nic sem tam podbrusko ale mrcha nikde..po praci idem na gynku tak uvidim co bude..

alison11
7. mar 2017

@iva0905 Držím moc palce aby bolo vidno fazulku 🙂 Alebo aspoň prípadne sliznicu z tým,že možno došlo k uhniezdeniu pozdejšie a testy ukážu pozdejšie // a j gyn. nbudúce bude vidieť aj plodový vak uhniezdený v maternici 🙂

tonjadabik2
7. mar 2017

mna stale boli brusko aj prsnik dnes ale mrcha nikde zatial..nam meska neviem stale cakam akoby ms ale test som si este nerobila este je skoro pockame. ale tesim sa y Vas vsetkych.. ale ta chceme uz ked sme nedostali..ideme naostro

sophinka17
7. mar 2017

@monilik dakujem 🙂

amelie2017
7. mar 2017

@nina4 @tamarka9 baby takze dnesny test biely ako sneh..ani len mikrodusik..a mrcha stale len trosku ruzovkaste na papieri a bolesti bruska a krizov..tak ja uz neviem, preco sa takto so mnou telo zahrava..