icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tonjadabik2
7. mar 2017

@amelie2017 kolko ti meska??? este vydrz

amelie2017
7. mar 2017

@tonjadabik2 no mala dojat vcera..ako ruzovkaste mam, no menzesom by som to nenazyvala..aj s HAK som mavala omnoho silnejsie, nez tie 4 kvapky co mam teraz

tonjadabik2
7. mar 2017

@amelie2017 mne meska 11 dni.. zatial sa nic nedeje..u mna.. okrem toho ze som sa rano o 1 nasla ako jem chlebik s pastekou.haha.. uvidim..test som este nerobila ale uz asi kupim..uvidim.

tamarka9
7. mar 2017

@amelie2017
@iva0905
@alilka
@nina4 kocky vyzerá že aj my sme zle skoncili ☹ rano som sa zobudila s obrovskou uzkostou, prestalo ma bolieť brucho aj prsia. Dobre viem co to znamená,cely den chodím ako bez duse,nevydržala som a urobila test. Je biely ako sneh. A nepila som vela 🙁 bože tak sa mi chce plakať,ale nemôžem pred malou,aby sa nezlaklo chuda ☹

tamarka9
7. mar 2017

@daisylucky dúfam te ty budeš mat zajtra viac šťastia ako ja,nech sa aspon tebe podari!

alilka
7. mar 2017

@tamarka9 aaale zlato,co hned vesas hlavu?..nerobila si na ranny moc,tak bud v klude..mrcha nikde,tak nemaluj certa na stenu..🙂 urcite to bude dobre..len kluuuud..🙂

amelie2017
7. mar 2017

@tamarka9 to nieee...dufam, ze bude vsetko ok..mozno len viac zriedeny moc..a prsia by ta neprestali boliet zo dna na den pri potrate..mna este 2 tyzdne boleli..

amelie2017
7. mar 2017

@tonjadabik2 11 dni a este si nerobila test? To ako mozes vydrzat?

tonjadabik2
7. mar 2017

@amelie2017 neviem lepsie nevediet ako vediet.. co ak dostanem? mne sa stava ze mesiac aj dva do roka nedostanem tak neviem na com som.. ale mikdy mi nemeskalo..az tak dlho.. neviem je to tazke ale vydrzim

tamarka9
7. mar 2017

@amelie2017 ja som už dvakrát potratila vždy ma prsia prestali bolieť zo dna na den...moc nebol zriedeny,cítim že je zle....

tamarka9
7. mar 2017

@alilka sama vies ako to je,že človek citi niečo zle. A slabnúce testy nie su dobre znamenie. Zajtra rano si urobim opat,aspon realne uvidím na com som....

tonjadabik2
7. mar 2017

@tamarka9 ahaa to mi je luto.. ja som nikdy nepotratila. zatial..nam vysli vsetky deticky. drzim ti palce samozrejme snad to vide teda musi to vist. a este nemas deticky ziadne?

miska021
7. mar 2017

Mne meškali 5 dni...a potom som dostala menzes a trval 2 dni ☹ 21.3. som objednaná k Doktorke nech ma kompletne vyšetrí, či som ok, sa bojím ☹ 😔

tamarka9
7. mar 2017

@tonjadabik2 ďakujem za podporu,nam už jedno dieťatko,dvojrocne ☺

alilka
7. mar 2017

@tamarka9 ano to mas pravdu,ved ani nie tyzden co to mam "za sebou"..noo uvidis,len sa ukludni,nenervuj sa,rano budes mudrejsia...ja neviem,mne sa uz nad tymto vsetkym rozum pozastavuje co to sa deje...ved to aby kazda jedna zena potratila??..neskutocne..:(

tamarka9
7. mar 2017

@alilka ale vies,dobre stane sa raz,ale mne trikrat? Tebe štyrikrát? Veď to je už psycho,vela aj na kona.

tonjadabik2
7. mar 2017

@miska021 mne tak pri syncekovi som mala dvandni kramy.a potom som zistila ze som tehotna..vtedy

alilka
7. mar 2017

@tamarka9 ved to..zlato mne 5krat..:( ale ty mas doma aspon jednu radost..a ja??mam 31 a deti ziadne..uz sa normaôlne zacinam pobavat ci budem niekedy schopna vynosit babo..:(

tonjadabik2
7. mar 2017

@alilka ale neboj len uz musis makat na babetku nonstop

iva0905
7. mar 2017

@alison11 no uvidime samozrejme dam vediet ale skor si myslim ze nejaka chyba nastala..no ale nikdy nehovor nikdy 😉

tamarka9
7. mar 2017

@miska021 neboj sa, mozno to bolo len nejake rozadzane, stale je moznost ze si tehotna,alebo to bola len nejaka infekcia. Ak tam nieco mas, tak nech na to pridu a daju ti lieky, lepsie ako tahat to zo sebou a nevediet o tom. Ty tehotenstvo vylucujes?

iva0905
7. mar 2017

@tamarka9 mija to mi je velmi luto..co sa to s nami zeny robi jaaaj..nepotesila som sa vobec

alilka
7. mar 2017

@tonjadabik2 zial teraz sa mi to neda..v poitok som potratila a este som nezacala ani krvacat..cize ten odumrety plodik mam v sebe..

tamarka9
7. mar 2017

@alilka to je nonsens. A testy na syndrom lepivých dosticiek ti robili? Na hematologii? Ja som kvôli tomu potracala,aj jedna moja znama 4x a potom sa jej podarilo donosit...teraz chcu druhe,no opat nema stastie a to je kryta liecbou, chory svet toto....

amelie2017
7. mar 2017

@tamarka9 moja uvidis, hlavne sa nestresuj..a ak by to nahodou aj nevyslo, lepsie nech odide tak skoro ako neskor, ked uz vidis srdiecko alebo nedajboze uz aj citis pohyby..ja sa tym utesujem..

adria88
7. mar 2017

@tamarka9 je mi to ľúto, som ti držala palce 😒 ale tak možno ak by si spravila z ranného, ako písala alilka, čo ty vieš?

alilka
7. mar 2017

@tamarka9 neviem presne co to je,ale myslim,ze mi to robili,kedze sa aj na hematologii liecim..noo,liecim,mam nastavenu liecbu pocas snazenia a potom pocas tehu..ale tentokrat ani to nepomohlo..aj fraxiparin som pichala a aj tak som potratila..ale temnto potrat je iny ako boli tie predtym,..tam som zacala krvacat,alebo spinit..teraz nic..ani neviem kedy mam cakat ze sa rozkrvacam..ani na kontrolu nemam ist,tak neviem..

tamarka9
7. mar 2017

@iva0905 smutno mi je,no aspon mozem o tom tu s vam hovorit, myslim ze keby som si tu nepisala, tak uz revem do vankusa...aj to asi bude,ale nie tak intenzivne, mam pocit ze cim viac o tom hovorim, tam sa ta bolest akoby viac rozplyva...

amelie2017
7. mar 2017

Boze a kolke otehotneju a donosia dietatko a ani nevedia ako..plus poznam pripady, co cele tehotenstvo fajcili, ozrate na mol a deticky zdrave..teraz sa babky staraju..a my co by sme im modre z nema zniesli tak mame problem

tamarka9
7. mar 2017

@adria88 spravim zajtra opat z ranneho a uvidim, naposledy som robila v vcera ked mala prist mrcha, cize by mal byt rovnaky alebo uz aj silnejsi...