icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
7. mar 2017

@alilka no kopec bab chodi na hematku a tento test im neurobia. Ja byvam v BA a tu nikde v statnej nemocke ho nerobia, lebo na to treba specialny pristroj. Musela som ist na sukromnu kliniku a aj to je len jedna,kde to urobia. Potom najblizie v Martine. Cize byt tebou tak sa na to vazne informujem...

tamarka9
7. mar 2017

@amelie2017 velka pravda a ked sa ti to konecne uz aj podari, tak sa to neskonci dobre ☹

tonjadabik2
7. mar 2017

Nestresujte aa klud baby.bmne meska 11dni annerobila som si test a nestresujem sa. Ale zase ja som nikdy nepotratila takze tak no..drTe sa a klud.

iva0905
7. mar 2017

@tamarka9 to ti verim mne tiez velmi pomaha sa aspon tuna vam zienkam vykecat..niektory chlapyberu nase citenie inak ze vraj vsetko my zeny velmi prezivame ale tak my sa vykecame jedna druhej dostaneme kusok pozitivnej energie a ideme dalej..ako ja som velmi verila ze budes tehulkovat este aj manzelovi som tvoje testiky ukazala ale neboj verim ze raz to bude..drz sa mi..a ked treba plakat tak si poplac sa ti ulavi😘

nikusiak9
7. mar 2017

@tamarka9, a nemas len mrchu pocas tehotenstva alebo take krvacanie?

montblanc
7. mar 2017

@tamarka9 ahoj. Tak dnes hcg negativne. Moj gynekolog mi nakoniec nebude robit ani tu laparoskopiu na zistenie zrastov a priechodnosti vajecnikov, lebo mam brusko a tuk na nom a ze by im nedociahla sonda. A to niesom ziadny slon. A ze ta druha metoda s kontrastnou latkou nieje spolahliva. Zevraj mam schudnut, drzat napr.proteinovu dietu a cvicit a ked schudnem tak mi urobi laparku. Upne vtipne to az je. Doteraz bol moj doktor super, ale zjavne uz nevie ako inak pomoct. Ale zajtra mame termin v brne, tak uz na vsetkych kaslem, verim ze oni mi pomozu ☺

tamarka9
7. mar 2017

@nikusiak9 ja este nemam mrchu, len zbledol test, cize ju cakam...

tamarka9
7. mar 2017

@montblanc ved kazda mame brucho a na nom tuk, to sa mi nechce verit, vsak tie hadice su dlhe, to je nejaka divna odpoved. A nemozes chodit stale na to vkladanie az kym sa proste nechyti? Na to zrasty nemaju vplyv...no a my sme opat skoncili zle, neviem ci si citala príspevok vyssie, dnes uplne biely test :(

tamarka9
7. mar 2017

@iva0905 no chlapom sa to lahko vravi,nevedia co vsetko to obnasa,ako sa zeny citia ked sa nedari a potom ked sa stane nieco taketo. Zeny toho musia strasne vela vyzdrzat,obetovat a chlapi si "musia" tak maximalne vrznut... 🙂

adria88
7. mar 2017

@tamarka9 nevešaj ešte hlavu... veď uvidíš... mňa tiež baby navnadili na to, že vidia dušíka, no ja neviem... tiež neviem, čo mám čakať zajtra, ale hovorím si, že nechcem sa sklamať, asi nie je ten správny čas... keď bude mať prísť babatko, tak príde.. my sme si zmysleli, že chceme druhé, keď mala malá už 8 rokov... sme si dali trošku na čas, no čo... tiež sa aj trošku obávam zajtrajška, ale raz sa do toho zaprem a pojde to ľavou zadnou 😀 čo spatne pozerám, kedy sme mávali ťuťu, tak sme sa ani moc netriafali do ovulky, tak to beriem tak, že preto sa nezadarilo doteraz... uvidíš, bábo si vyberie tú správnu chvíľu 😉

montblanc
7. mar 2017

@tamarka9 to mi je luto, takze nam to obom dopadlo zle. No vies, ak du zrasty, tak je problem niekedy otehotniet prirodzene a ked su nepriechodne vajcovody, tak iui nepomoze. Ved uvidim co mi povefia v brne. A vies, dalsie 3-4 iui 400 eur fuc a nemusi sa to podarit. Mne sa uz tak nechce cakat vies...

tamarka9
7. mar 2017

@adria88 no vies problem je v tom, ze ja viem o svojej diagnoze. Moje babenka su pravdepodobne uplne zdrave a v poriadku,ale tym ze lahko robim zrazeniny, tak sa upchaju cievky a plod odumrie. A toto sa strasne zle psychicky prekonava, lebo trva pokial sa ti podari nieco a potom take obrovske riziko, ze aj tak z toho nic nebude. Tak tebe drzim palce zajtra, myslim ze to bude pre nas obe rozhodujuce testovanie...

tamarka9
7. mar 2017

@montblanc preco ak su nepriechodne vajcovody tak iui nepomoze? Nevklada sa to rovno do maternice?

montblanc
7. mar 2017

@tamarka9 ano vklada sa, ale ked sa uvolni pri ovulacii vajicko tak musi zist vajcovodom dolu do maternice kde sa stretne cestou so spermiou. A ked neprejde vajicko cez upchany vajcovod, tak nemoze byt oplodnene, spermia sa k nemu nedostane. Pri ivf je to jedno, lebo tam ti do maternice priamo vlozia uz oplodnene vajicko spermiou 🙂

adria88
7. mar 2017

@tamarka9 ja tiež beriem anopyrin na riedenie krvi, kedysi som pichala aj fraxík, no zlepšilo sa mi to našťastie... držím ti teda palce aj naďalej, nech si v blízkej dobe nájdeš čiaročky tehu už len silnejúce 🙏

tamarka9
7. mar 2017

@montblanc aha tak ja som nepochopila potom ten princip iui, myslela som ze ti vkladaju uz oplodnene vajicko... a co teda vkladaju,len muzove spermie?

tamarka9
7. mar 2017

@adria88 dakujem krasne, ani sa mi uz nechce verit...ale aspon to jedno mame, aj ked niekedy je aj za troch 🙂

adria88
7. mar 2017

@tamarka9 poznám na vlastnej, má len 9, ale je to už pomaly malá puberťáčka 🙂

daisylucky
7. mar 2017

@tamarka9 juj moja, to mi je luto, ale este stale je este daka nadej, budem drzat palce, aby tam rano ta ciarka bola. Ved ja som v nedelu na obed tiez mala ledva ducha rovnakeho ako v piatok a v pondelok rano uz bola ciarka.

paja003
7. mar 2017

Netestujem často, ale 1.test pri 28-30dnovom cykle, 12. deň od menštruácie. Ovulácia jak vyšitá,že?

montblanc
7. mar 2017

@tamarka9 nie nie. Pri iui ti vkladaju muzove spermie premyte vytriedene v centrifuge v case ovulky alebo po pichnuti pregnylu a cakas ci sa podari. Pri ivf ti davaju uz oplodnene vajicko dnu. Len to je ovela komplikovanejsi postup a preto to stoji cca 1200 eur ☺

adria88
7. mar 2017

@paja003 no podľa mňa už sa môžete snažiť 🙂 veľa šťastia 😉

paja003
7. mar 2017

@adria88 len ešte muža nemám doma... 😀

adria88
7. mar 2017

@paja003 no test už je pozitívny, takže zajtra, pozajtra by mala prebehnúť ovulka, tak snáď stihnete 😀 či?

paja003
7. mar 2017

@adria88 snáď hej, dúfam, že nezaspí 😀

miska021
7. mar 2017

@tamarka9 Tehotenstvo nevylučujem, len nechcem si hneď robiť test počkám na vyšetrenie a uvidím. Neberiem ani žiadne vitamíny možno by som mala začať 🙂 chcela som začať s tými kvapkami Gynex, že vraj sú skvelé, 3 kamarátky po mesiaci užívania otehotneli, len sú neni dostupné v lekárňi ☹ treba objednať cez net.

nina4
7. mar 2017

@amelie2017 ach jaj 😔 to je tak nafigu ked uz ani ta mrcha sa nechce normalne rozbehnút.Ked uz to tehu neni tak aspon keby MS sa uraci dojsť

nina4
7. mar 2017

@tamarka9 moja este nevesaj hlavu aj mne veľa krat zo dna na den prestali boliet prsia a priznam sa tiez mi nebolo vsetko jedno a na dalši den to bolo späť.

amelia2533
7. mar 2017

Fakt nikto nema skusenost s nosifolom?:/

art1991
7. mar 2017

Ahojte, tak moje nádeje dnes vyhasli po odbere krvi ... celý cyklus od začiatku, nechcem na to myslieť, no nedá sa :( dúfam sa to podarí v novom mesiaci. Musím sa od toho odpútať, lebo len to je správna cesta!