icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
8. mar 2017

@tamarka9 podľa mňa by si mohla už v piatok

tamarka9
8. mar 2017

@daisylucky a ides este testovat? Ja by som asi este raz ano, ale neviem kedy, no ako som pisala kockam hore, uz skusim ten ruzovy...

daisylucky
8. mar 2017

@tamarka9 ja sa chystam v piatok, ale uz som pisalaa aj lekarovi, aby ma objednali na potvrdenie tehotenstva. Hadam bude vsetko ok.

daisylucky
8. mar 2017

@adria88 skoda, ze ti ms dosla a ja som ta este motala, ze duch, ale naozaj som ho tam videla. Ale tak hadam dalsi mesiac budu dve ciarky!

adria88
8. mar 2017

@daisylucky aj baby v Duch na teste ho tam videli, ešte mi fotku aj jedna upravila a po úprave som aj ja videla ružovú slabú čiarku😀 takže papino už vylučujem... som sa ulakomila v tete 1-1 grátis za 99 centov 😀

nina4
8. mar 2017

@amelia2533 ja som brala 3 X 8 kvapiek no zas aj vahu mam 75 kg a rano inofolic .

amelia2533
8. mar 2017

@nina4 no nechapem...vsak nic nevidis???

adria88
8. mar 2017

Žienky, krásny dník 🙂

montblanc
8. mar 2017

@tamarka9 ten druhy zeleny je vadny, ked si vsimnes v tej hornej casti paliciek su tmavsie a potom bledsie. To je len chybny test. Tie kazetove testy su aj tak spolahlivejsie. Mne ked meskala pri prvom babu mrcha 3 dni tak som nemala ani zdaleka taku silnu ciarku a to som robila tiez henten ruzovy. Nemusis mat absolutne ziadne pochybnosti ani chrobaka ☺

bubo27
8. mar 2017

@adria88 juj to je mi luto ze to nevyslo :( teda pekny darcek ti dala mrcha na MDZ.....och jaj ...ano mam po ovu tak uvidime 🙂 dnes ma rano bolela hlava ze som musela dat aj paralen....a aj hrdlo citim. tak sa dopujem zazvorom 🙂 ale inak vsetko po starom 🙂

adria88
8. mar 2017

@bubo27 nový cyklus, nové šance, možno bude Vianočné babatko 😍 inak aj mňa už pár dní pobolieva hrdlo a som nejaká nesvoja, také obdobie na prd je, ale aspoň pekné počasie 🙂 tak držím palce teda, koľko dpo si?

matuska133
8. mar 2017

@zuzu2901 zuzi kde si si kupila ten nosifol a aky?ono by to malo byt ako inositol ci?mne zistili PCO tak to by dom este skusila

nina4
8. mar 2017

@amelia2533 mrzi ma to ale fakt beloba 😔 a kolko ti už mešká ?

bubo27
8. mar 2017

@adria88 jasne asi nam je tak ako pocasie vystraja 🙂 vies co 4DPO tak uvidime 🙂 jasne stale je nadej 🙂

amelia2533
8. mar 2017

@nina4 4 den dnes

adria88
8. mar 2017

@bubo27 ako som písala, ja sa nevzdám 😝

bubo27
8. mar 2017

😵stuck_out_tongue_closed_eyes:

sticker
nikusiak9
8. mar 2017

Liecila sa tu niektora na ureoplazmu?

tamarka9
8. mar 2017

@nikusiak9 ano ja, asi 8 rokov dozadu...

tamarka9
8. mar 2017

@amelia2533
@amelie2017 kocky ja si vas dve strasne pletiem, uplne teraz citam, ze tebe meska, ved sa mi zdalo rano ze si mi pisala, ze sa mrcha rozbehla...a az pred chvilou som si uvedomila, ze ste dve 🙂

tamarka9
8. mar 2017

@adria88 vianocne babtko je super, bol by to krasny dar!

alison11
8. mar 2017

@iva0905 Ahoj tak ako? Čo nové?

tamarka9
8. mar 2017

@montblanc dakujem, ten zeleny uz nebudem robit,aj ked doteraz boli vsetky ok, pekne kontrolne ciarky silne...ved mi ukazal ducha 4 dni dopredu a celkom pekne viditelneho. Ale aj ten vcera co som si robila a bol biely, mal taku divnu kontrolnu ciarku. Mozno ina sarza a takto blbo ukazuje. Pocuj, mna moja gynda poslala do ruzinova za dr. papcunom mladsim, je tam primar, poslala ma tam kvôli tym zrastom, ze bud na operaciu,alebo prefuk vajecikov, vsetko laparoskopicky a o vahe nikto nic nehovoril. Nechces skusit? podla mna by mali pozriet tie vajecniky, ci tam ozaj nie su zrasty a po tom prefuku vela zien otehotnie...

alilka
8. mar 2017

@tamarka9 no ahoj zlato.🙂 no vidis,aky krasny test ti vysiel..a tak si vcera stresovala..🙂 super..🙂 ja som dnes zistovala o ten syndrom lepivych dosticiek,co si mi spominala,tak u nas som to nemala robene,mala si pravdu ,nie vsade to robia..ale v KE mi to robili este v roku 2012,volala som tam dnes ,a vraj tam niesu tie vysledky na to take ako maju byt...ta teraz mi to hovoria??..do frasa...

iva0905
8. mar 2017

@alison11 no nic doktorka povedala ze pockat do konca tyzdna potom testnut a v pondelok sa ozvat..ja som mala stresujyci mesiac tak ze vraj aj z toho to mozem mat domotane

tamarka9
8. mar 2017

@alilka no diskutujem tu s babami ci ten dnesny a j vcerajsi zeleny test nie je vadny nahodou. No vidis, ja som ti to hovorila, ja som mala velke stastie, ze som isla po znamosti vtedy na hematku a to zrovna na tu kliniku,kde tento test robia, lebo inak by som sa k tomu ani ja nebola dostala a ten syndrom je zodpovedny za velke mnozstvo potratov! Ale je dobra sprava ze vyborne na to zabera ten anopyrin, je liekom prvej volby a potom doplnkove su aj injekcie. Moja ja sa aj tesim trochu,lebo mas novu nadej, prejdi to s lekarkou, ja som brala polovicu tabletky uz pred otehotnenim minule a hned ako som ostala tehu, tak mi dala celu tabletku plus injekcie. Joj teraz uz len semienko zasiat a verim silno, ze to dokazes!

tamarka9
8. mar 2017

@iva0905 ale vsak tie testy nie su moc citlive, radsej ta mala objednat na krv. A keby to spinenie v strede cyklu nebola ms,len nieco ine, tak kedy by ti potom vychadzal termin na dalsiu ms?

alison11
8. mar 2017

@iva0905 Tak držím palce nech Ti to vyjde podľa tvojho želania 🙂

linda1984
8. mar 2017

@tamarka9 ty mi robis teda riadne soky 🙂 chvilku som tu neni, citam hala bala ako idu stranky a ty ma takto vystrasis....nerob paniku zena, vsetko bude ako ma byt a to znamena supersky 🙂 este raz ti gratulujem a mysli pozitivne 🙏

tamarka9
8. mar 2017

@linda1984 dakujem poklad, ja ti poviem ze som bola vcera vo velkom strese, po tom bielom teste..poplakala som si,ale potom som musela s malou ist von a moc sa jej tam pacilo, takze sme tam boli 3 hodiny a to bol dostatocny cas na cerstvom vzduchu,aby som sa dala dokopy, velmi mi to pomohlo. Rano som ale predsa len este isla testnut a ten výsledok ma uplne dorazil, lebo sa mi ten test vôbec nezdal. Este ze som mala tento druhy...no nic nie je este vyhrane,ale velmi som sa potesila. Ty si v akom stadiu?