Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 no,ano len to kvantum vysetreni co ma teraz caka..ach jaaaj a duplom este mam ist dnes za jednym gyndosom,s ktorym ked som komunikovbala,mi povedal,nech sa neopovazim otehu najblizsi pol rok..:( tak ja uz neviem..dnes ssa s nim mam stretnut tak sa ho na to aj spytam,ale poviem popravde,ze nechce sa mi zasa cakat pol roka..teraz to uz vyzera ze sa aj rozkrvacam,uz zacinam akoby spinit,tak nech sa vycistit a chcem do toho vhupnut zasa..hoc by som pockala mesiac,dva,kym by som mala co najviac vysledkov,ale pol roka?...:( nieeeeeeeee...😨
@tamarka9 uplne sa viem vcitit do toho co si prezivala vcera a plne rozumiem, takze ti nebudem hovorit ze cit a konaj inak 🙂 kazda by sme mozno konali rovnako...ja som v takom nijakom stadiu, mam 6 dni do MS, podla ovu testov som ovu ani nemala tento mesiac,respektive tych 6 dni co som testovala, viac testov nemam a asi uz nekupim viac. Snazit sme sa tiez nesnazili, lebo sme boli pohadani, takze tento mesiac urcite nic. Beriem inofolic a gynex kvapky, ale akurat tak ma z toho boli brusko cely cyklus. Tak uz len cakam kedy pride ms buduci tyzden, aby som mohla pokracovat v tejto dlhej ceste :(
ahojte!som bola na poradni!maly je v poriadku kopal ,ukazal prsteky na ruke maval a potom sa otocil tak ze ho nevedel odmerat!a to krvacanie nevidi odkial mohlo byt vsetko bolo a je ciste a bez hematom
@alilka mne raz jeden lekar povedal, ze telo sa ma tak dlho regenerovat,ako dlho bolo tehotne. Ked som mala potrat v 7tt, cakala som jednu mrchu, ked v 12tt,cakala som tri mrchy. Neviem na tvojom mieste by som cakala max na prvu ms a isla na to,nevidim dovod na pol roka, navyse ked ti nemuseli robit kyret, tak telo je uplne v pohode. A teda som sa vela docitala, ze telo po potrate je pripravene na materstvo, ze sa treba snazit co najskôr,lebo si to este pamata z predchadzajuceho tehu...pol roka urcite netreba.
@linda1984 ahoj ja som brala kvapky gynex a otehotnela som po nich🙂 ale nakoniec som 6tt potratila, snažili sme sa dva roky necelé
@miska021 kupovala som ich cez net tusim pilulka24 alebo mojalekaren.sk uz som si neni ista kde som kupovala inofolic a kde gynex. Davam si 7 kvapiek rano a vecer, neviem mam taky cudny pocit ako pri ovu, len ako keby je pocas celeho cyklu, ci to bude inofolicom alebo gynexom neviem. Inak ja nemam cas chodit po praci do lekarni a obchodov, takze ja vsetko objednavam z netu 🙂
@martina1614 a ako si si to davkovala?ja si davam 2x denne 7 kvapiek. Aj sa ti upravil cyklus alebo sa neposunul o nic?Ja mam taky pocit, ze tym ze sa dopujem sa mi to cele posunie a rozhadze :(
@patka33 my sme sa az po druhej zacali snazit, akomi povedal lekar, ze mozem, (potratila som v 7. tyzdni a potom som bola na kyrete). Ine by bolo, keby si mala biochemicke, ze by kyret nebol potrebny.
@linda1984 2x za deň ráno večer 7kvap. Brala som tri krát za deň ale začala som špiniť tak ni moja dr nakazala brať takto, mne to upravilo ovulku aj pekný hlien som začala mávať po týchto kvapkách.a čo ešte berieš okrem gynexu?
@martina1614 a kolko baleni si spotrebovala? :D lebo sak sa mi zda ze to miniem zachvilku.
na kolky cyklus od zacatia sa ti podarilo otehotniet? ja som brala asi od novembra femibion 800, ale teraz vo feb som si kupila inofolic, 60 sackov a zacala uzivat 2x denne, neviem ci to nieje chyba...femibion som prestala, mam tam nejakych 10 tabliet. to douzivam ked skoncim inofolic. Alchemilku som pila tak do ovu, respektive polku cyklu, lebo ovu som nenamerala tento mesiac, grepovu stavu pijem tak 3-4 x za tyzden
@linda1984 dva mesiace som to užívala a podarilo sa, predtým som jedla macu,kotvicnik,inofolic,merala teplotu a stále nič,, potom som si povedala že to takto ďalej nejde, prestala som užívať všetko nemeerala som ani bt ..a začala som užívať gynex a podarilo sa, veľmi som sa potešila ale radosť netrvala dlho:( preto si hovorím žiadne meranie žiadne doplnky ! len gynex a verím že sa to podarí čoskoro, lebo čím viac to silíme tým to je horšie a nedarí sa
@linda1984 ináč inofolic je podľa.mňa somarinka, dosť veľa babám to rozhadzalo cyklus a je to dosť drahé

@tamarka9 oficialne vcera som mala mrchu dostat a nic zatial