Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Ahojte žienky, rada by som sa k Vám pripojila, možno mi to pomôže. Som rozvedená a mám už 5r. chlapca, s druhým partnerom chceme veľmi bábo, snažíme sa tak možno rok. Ak sa to dá nazvať snažením, lebo nie vždy sa dá "plodiť". Tak sme to nechali na voľno že či sa zadarí. Brala som aj inofolic 2 mesiace, rok som brala kyselinu listovú. Bola som u veštici 😀 a začalo mi z toho akurát tak "hrabať". Teraz neberiem nič, len C-ko a zinok, to kvoli imunite. Mám 32 r. a drahý 38r. tak ma chytá panika 😀 dokopala som sa ktomu že sa ideme dať vyšetriť, drahý na spermiogram a ja ku gyndáčovi či je všetko ok. a uvidíme... dnes by som mala byť 1DC, včera som robila test poobede Woman secret (neviem či to je doobrý test či nie, nepoznám) ale bol neg.
@nina4 ovulku mas pred kramami myslim..tie posledne dni ked mas biele huste vytoky tak vtedy
@tonjadabik2 každý ma ovulku inak,ja napríklad hneď po menstruacii,cize je dobre si to odsledovat ☺
@tamarka9 ja mam pred kramami to viem bo furt vtedy vytoky mam ta viem. Teraz sombtiez mala vytoky ale kramy este nedosli uz je to 13 dni a stale cakam vo sa bude diat.. Mozno zajtra mianzel kupi test.mozno
@alilka ahoj a aké vyšetrenia ti budú robiť? Pred tym ti nerobili? Ja som už tiež mala 2 potraty nie po sebe aké mala v októbri minulého roka a mám za sebou hematólogiu tam mi vyslo že mám geneticky vrodenú tromfoboliu čiže keď otehotniem budem si musieť pichať injekcie lebo že môže to byť tým že som potratila
@sonazitnanova ano to mam aj ja..aj som pichala teraz fraxiparin uz pocas snazenia a aj tak som potratila..ale toto tehu neviem nakoniec c mozem brat ze ako potrat,ked mi lekari vravia ze biochemicke to bolo..takze asi problem bol inde..liecbu som mala nasadenu asi dobre..zasa riesiim hematologiu..mne predtym robili aj genetiku,imunologiu a este neviem co vsetko..ale ja som mala vsetky vysledky dobre okrem tej hemtalogie,takze som si takmer na 99/ ista ze chyba je tam..robili mi aj laparoskopiu a doki mi povedala,ze uz davno nevidela,tak peknu maternicu a vajecniky..🙂
@alilka aj mne tiež všetky výsledky ešte mi v stredu brala lebo niečo sa jej nezdalo inak ok tiež všetko zatiaľ .....No vidíš to takže to musí byť v niečom inom alebo len príroda sa tak rozhodla že sa to neujmä ........Ja už dve zdravé deti mám no chceme ešte toto jedno vytúžené posledné 😊 tiež sa zatiaľ nám nedarí ešte pozrieme aj mužove spermie či sú ok a potom môj hormonalny stav či všetko je ok
@sonazitnanova ja mam tiez tu trombofiliu ale povedali mi na hem.ze iba kontroly budem musiet absolvovat o injekciach nic nepadlo:-/
@simka2433 no kontroly aj ja ,treba povedať tam že chcete dieťa a veď keď Gyn .Vás o Tom vie tak hádam vie čo robiť
@sonazitnanova nastastie aj tam uz vedia ze sa snazime o babatko🙂 tak len dufat ze sa podari a bude vsetko ok🙂
Ahojte snazilky moje.Ako sa mate?Co mate nove? Ja som dnes 6DC.Vcera som si bola kupit 2 balenia inofolicu a prisiel mi balik s ovu testami.(od baby tu z mk za 0,20 centiv-kus).Tak od zajtra veselo testujem a uvidime kedy mam presne ovu.Sama som zvedava lebo prvy krat sa takto budem testovat 😁...bolo by pekne zistit na svadobnej ceste,ze som tehotna(za 2 tyzdne letime) 📆🌴🌊🌞👙🍸🎒👍😉😍
Prosím Vás baby, ideme to s drahým riešiť... najprv ide on na spermiogram, u nás v BB otvorili nové centrum reprodukčnej medicíny, akoby pobočku z Martina. Tak som ho objednlaa na pondelok.
Chcem sa spýtať takú vec, môj gyndáč mi dal termín najbližší až 2.mája, tam je to hrôza sa dostať, tak ma napadlo, že či vôbec musím ísť ku svojmu gyndáčovi, alebo či sa môžem objednať rovno do toho centra.
Ako to chodí?

@tifinka jooj zlato ďakujem..Ja tomu stále verím že budem mať bábo . 😁 A ty ako?Ovu už bola?