icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
10. mar 2017

Tu je ten test.

krajcovicka
10. mar 2017

@alilka tak šup,poslúchnuť rady a otestujte to,možno to babätečko cítilo tvoju lásku a nechcelo sa mu odísť a aj testy z krvy sa môžu niekedy mýliť....Pri prvom synovi mi z krvných testov vyšlo,že bude stráášne postihnutý a odporučili mi potrat,ja som sa rozhodla ,že nepôjdem ani tam a ani na odber plodovej vody a dnes mám zdravého desaťročného galgana 🙂, tak to je príklad i toho,že chyby sa stávajú...Držím Ti palce a dúfam,že po výsledku budeme mať všetky zimomriavky na zadkoch. ❤

tamarka9
10. mar 2017

@alilka no sila,neviem co povedať a som neskutočne zvedavá na tehu test...

nikusiak9
10. mar 2017

@alilka, nie je pozitivny, pozitivny by bol keby bola spodna silnejsia ako vrchna...a pred MS vela ludom stupa LH hormon

alilka
10. mar 2017

Dievčatá tehu test bieda..Ja som už salena zo seba..😂😂

lala1501
10. mar 2017

@alilka pocuvaj kesy si bola na tu krv ,minuly piatok ?

alilka
10. mar 2017

@lala1501 áno minulý piatok Naposledy..😊

lala1501
10. mar 2017

@alilka fuu no pisala si ze si mala 29 .moj nazor za tyzden ri ro urcite malo klesnut pretoze uz vtedy to bola mala hodnota a keby ti ro kleslo test ri uz neukáže. Asi by som na tvojom mieste isla na dalsi odber pretoze tam mas stale druhu ciarku.janozaj nechcem strasit ale radsej by som isla aby vylucili mimomaternicove ked stale mas tehu priznaky

alilka
10. mar 2017

@lala1501 no 26 som mala vtedy .Veď preto to nejde ani mne do hlavy..Ani ten ovu test ani tehu .Ten tehu som robili 2,5 som nebola cikať..Možno skúsim ešte zajtra ovu alebo tehu a keď tak pôjdem na pohotovosť. Alebo neviem .V pondelok sa ku mojej nedostanem keďže robím celý deň..

lala1501
10. mar 2017

@alilka mne za necele 2 týždne kleslo z 1030 na 0.2 a test porom uz neg.tak tebe by to z tych 29 urrcite malo klesnut

lala1501
10. mar 2017

@alilka ovu nema zmysel skusat skus twhotensky potom.a ak bude pozityvny co je sice aj dnes chod radsej na tu pohotovost nie je to sranda.drzim ti palce .

tamarka9
10. mar 2017

@alilka ano aj ja vidim ze je pozitivny,skoro tak ako predtým, tiez by som zasla asi zajtra na tu pohotovost...skoda ze si v nocnej, mohla si rano urobit z koncentrovaného mocu...

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 noo asi tak. Nechápem to..Nemali by to klesať?Po týždni by už nemala ani byt ciarka či?Neviem čo si myslieť..A keby som aj mala nedaj bože mimomaternicové veď už by sa to prejavilo..Či čo?Joooj..

lala1501
10. mar 2017

@alilka nie moja nemuselo by sa prejavit ono to pomenej rastie ale drzim palce aby to nebol tvoj pripad

tamarka9
10. mar 2017

@alilka určite by tam nemalo byt nic,hlavne ty si už aj to povodne mala nízke,cize po týždni je to veľká záhada a este ked mas aj príznaky ...

alilka
10. mar 2017

@tamarka9 no ja som myslela že tie príznaky su akože Okey..Ja som písala asi 3 dní tu do fóra že mi býva stále zle atd ale nik mi na to nereagoval..Tak či to potom môže znamenať?Mňa aj počas týždňa pichali v maternici vaječníky boleli raz jeden raz druhý ale tak som myslela že to tak má byť..

daisylucky
10. mar 2017

@alilka priznaky su z hcg a ty este mas hcg, ked ti to test ukazal. Hrozne cudne je, ze si este nezacala krvacat. Neviem, ci by si mala cakat do utorku, kym pojdes k doktorke. Podla mna to moze byt mimomaternicove a to je dost nebezpecne, keby ti to prasklo. Neviem ci by si na pohotovost nemala skocit, ved vysetrit ta musia, v najhorsom ti vynadaju, ze zbytocne otravujes. Ale radsej zbytocne ako riskovat.

tamarka9
11. mar 2017

@alilka ahojky,ja som už včera bola off,ale kocky maju pravdu,do utorka je ďaleko,no neviem,možno aksa na to necítiš,urob este zajtratest z ranneho mocu a ked tam nieco bude,chod na pohotovosť,však to bude už koľko odvtedy co malo hcg klesat...ako si prežila noc?

tamarka9
11. mar 2017

@daisylucky no ako,vidí sa ti že zosilnela? Mne že trosku áno. Vrchny streda,spodny dnes.Ale už nejdem testovat,možno este budúci týždeň okolo stredy,lebo už to dost blbo vidno ci silnie a nechcem stresovať zbytočne. A tebe držím palce u dokiho. Inak myslim že už som sa pýtala,ale ty mas už deti že? Ake veľké?

tonjadabik2
11. mar 2017

@tamarka9 a co ides testovat? Ved si tehorna Huraaa Gratulujem

tamarka9
11. mar 2017

@tonjadabik2 áno viem že som ☺ a ďakujem ☺ no človek po tých zlych skúsenostiach ma tendenciu kontrolovať ci je vsetko v poriadku a v tomto stadiu to ide iba opakovanim testov. A potom sa už len modliť ☺

daisylucky
11. mar 2017

@tamarka9 ciarka ti dost zosilnela 🙂 ved ani ja uz nechcem testovat, aby som si zbytocne stresy nerobila. Hej, mam uz dvoch chalanov, starsi ma tri roky, mladsi rok a tristvrte. Tak som zvedava, ci teraz bude dievčatko (ale chlapcovi sa rovnako potesim), hlavne, aby bolo zdrave. Ty uz mas dievcatko, ze?

tamarka9
11. mar 2017

@daisylucky aj som myslela že mas doma takých krpcov ☺ áno dvojročnú mam doma. A už chodi starší do škôlky? Ja mam dat malu do škôlky od januára,ale teraz ak vsetko dobre pijde a druha zabka sa narodí v novembri,tak neviem ci ju mam dat kvôli chorobám sa bojím...

daisylucky
11. mar 2017

@tamarka9 no to je jeden z dovodov, preco starsieho ani v septembri nejdem dat do skolky. Az ten dalsi september by som chcela dat obidvoch, ak mi mladsieho vezmu...

tonjadabik2
11. mar 2017

@tamarka9 presne tak ja testujem az v pondelok

didi2102
11. mar 2017

baby co mam robit ??? ... snazilkujeme sa no nejde to ako mnohymz vas .... doktor mi preto nasadil pred 4mesiacmi progesteron ... cyklus som mala od 30-37dni ze mi ho upravi a ked by som otehotnela tak mozeme udrzat babo .... lenze presli 4mesiace a moj cyklus je katastrofalny od kedy ich beriem tam som mala cykly 34dni - 21-14 a teda po tych 14dnoch som zase dostala mrcha trvala tyzden a od vtedy tyzden v kuse spinim s krvou doktor o tom vie povedal ze to sa upravi ze ich mam brat este 3mesiace aspon ... cyklus mam v ... !!! a ako potom mam otehotniet ???? a ze ked do maja nic tak partner pojde na spermiogram a ak on bude ok tak v lete ja na laparo ... hormonalny mi robil mam len mierne zvyseny testosteron ale zvysena davka progesteronu to spravi ... a ze vymenit doktora ?? mam toho najlepsieho v nasom okrese aj operuje, rodi ale v tomto som totalne mimo cyklus pomaly v kuse a on ze mam vydrzat a dokazeny ho mam este ach ach ... ani neviem v com mi mame poradit :( mozno neaka skusenost rada neviem som z toho zufala

lala1501
11. mar 2017

@didi2102 ahoj ja mne na dlhy cyklus pomohol agnucaston brala som ho pred cca rokom a pekne mi upravil na 28 a to som mavala kadejaké aj 38.potom eom to prestala brat vydrzali mi asi pil roka pekne cykly.no terwz som zas na 35 tak som si to minuly mediac nasadila a hned sa mi skratil o 5 dni a to ho este neuxivam ani cely mesiac.mal by sa 3 mesiace

art1991
11. mar 2017

@adria88 tak držím moc palce, aby vám to vyšlo. Viem, že druhý mesiac je nič oproti roku ... no túžime obaja potom, takže uvidíme, čo prinesie čas. Teraz máme 2 a pol mesiaca pred svadbou, drahý má štátnice, takže stresov až až. Zajtra by mi mala končiť MS, potom budem opäť merať teplotu, ale ovu testy si nechcem robiť .... nerada by som tomu podľahla až moc, lebo práve vtedy sa nám to nepodarí.

zuzu2901
autor
11. mar 2017

Ahojte baby.Mali ste niektora takyto problem? Dnes mam 7 DC.Mrchu mavam v priemere tak 4 dni.Sem-tam 6 no malo kedy.No tento mesiac mam spinenie(vytok hnedej farby) este aj dnes(7DC).Akosi to neustupuje.Nemam ziadne ine problemy.Moze to byt aj tym nosifolom alebo alchemilkou? Som zufala.Ak to do pondelka neustupi pojdem na gyndu.No nechaprm tomu...stretli ste sa niektora s tym? Viete mi poradit?

amelie2017
11. mar 2017

@zuzu2901 ahoj zuzi, tak neviem, co sa s nami deje, ale ja dnes uz 6. den krvacam a to mavam normalne 4 dnovy menzes. Dokonca ma este ani neprestali boliet prsia. Je pravda, ze aa pomalsie rozbiehal, ci sa u mna nestava, ale akosi neodchadza..aj ja som si povedala, ze ak do pondelka neprejde, idem na gyndu. Tak dufam, ze nam to dobre dopadne.