icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
trinka
14. mar 2017

Ahooojte kocky snazilky! Tak som Vás docitala konečne ! Kopec roboty, ale poctivo Vás čítam ako sa máte! Len nestíham napísať... vlastne ani nie je čo... snažíme sa a nič... asi taká klasika tejto skupiny 😂Blahoželám oneskorene všetkým k //!
@alilka celé to máš volajake cudne 😔 ja som takto skončila na operacke v septembri... cysty a jednu vôbec nebolo vidieť na usg...

nita216
14. mar 2017

@martina1614 ahoj a po potrate si uz mala 1ms?ja sim potratila 28.10.2016a prvu ms som dostala az 5.12. tiez v 4+5tt a samovolne som sa vycistila!ked to bude len 1ms tak este je. na tp dost casu

tamarka9
14. mar 2017

@tonjadabik2 ahoj ☺ už si robila ten test? Však ja horim nedočkavosťou 😉

pucca144
14. mar 2017

@trinka no presne to popisuješ, tiež sa mi to stalo nechcem strašiť ale príznaky síce ako th ale test biely ešte som sa nechala skontrolovať 2ma doktorami a tesne pred op mi robili testy krvy či fakt nie som,takže niečo je v neporiadku :( Je to zvláštne ale telo sa tak môže správať .

pucca144
14. mar 2017

@mojezlate ahoj ako sa máš, čo nové?

tonjadabik2
14. mar 2017

@butterfly333
@tamarka9 nic.. Niesom tehotna

tamarka9
14. mar 2017

@tonjadabik2 och joj,vážne beloba ☹ tak co si z teba ten cyklus srandu robi....si moc smutná?

miska021
14. mar 2017

Ja stále testujem ovulku, teoreticky by mala byt 19-20-21.3 tak uvidíme 🙂 a 21.3.2017 idem k lekárke na prehliadku či som ok ...😉

butterfly333
14. mar 2017

@tonjadabik2 to je ako možne??😯😯😯

pucca144
14. mar 2017

Ahojte tak práve mi vyšiel takýto test, zatiaľ najsilnejší čo som kedy mala, však to v priebehu dnes bude silniet,alebo až zajtra? Žeby prišla moja vysnívana ovu ?

lala1501
14. mar 2017

@pucca144 urcite dnes este testuj

tonjadabik2
14. mar 2017

@tamarka9
@butterfly333 ja neviem ale brusko ma boli ta mozno cysta alebo nieco.. Nevadi no zivotnide dalej

butterfly333
14. mar 2017

@tonjadabik2 a kolko so dpo už ms meška? Mojej segre az 10dni po meškani ukazal test //

tonjadabik2
14. mar 2017

@butterfly333 meska 16dni

eva1984
14. mar 2017

Ahojte dlhšie som tu nebola, nestíhala som... ale čítam vás teraz... ja som dnes 5 DC, ale tento mesiac si dávam pauzu so snažením, drahý bol chorý bral antibiotiká, tak sme odložili aj spermiogram. potrebujem trocha vypnúť od "plodenia" 😀 už mi z toho fakt hrabalo... Teraz riešime kúpu domu takže myšlienky sa presunú inam...

adria88
14. mar 2017

@eva1984 Ahoj, ako čítam Tvoj príspevok, tak tiež máme ten problém, dnes môj drahý dostal od zubárky atb, má nejaký zápal a cca 2 týždne ich bude brať, takže neviem, či je to vhodná doba na snaženie sa teraz, som 7dc, takže tento mesiac nám to asi znova nevyjde... nevadí, rozhodla som sa, že začnem cvičiť, idem do toho naplno 🙂 veď do konca roka času dosť

eva1984
14. mar 2017

@adria88 mne to prišlo celkom vhod... lebo ma to aspon donútilo si dať pauzu... už som z otho bola na nervy že stále nič.. jedno dieťatko už mám a druhé čím viac chcem tak je to horšie. 😀 ja som začala s očistou pomocou stravy, cvičiť nestíham 😀 tak aspoň takto niečo pre seba urobím. aj alchemilku pijem 2 x denne. Do konca roka je času veľa to je jasné.. nemáte sa kde ponáhlať.
A už máš dieťatko či toto bude prvé?

adria88
14. mar 2017

@eva1984 no máme už 9 ročnú dcérku, veľkú babu 🙂 dosť neskoro sme sa rozhýbali, že chcem druhé, no nemám ešte ani 30, takže snáď to broblém nebude.... a hej, aj stravu chcem zmeniť, viacej zeleninky a ovocia papať, už si to nejaký čas hovorím, no ja som strašný jedák, nemôžem si pomôcť, dám si vždy to, na čo mám chuť 😂 a vy sa ako dlho snažíte?

daisylucky
14. mar 2017

@eva1984
@adria88
Len tak mimochodom Ja som vo februari otehotnela a manzel tiez bral antibiotika 🙂

tonjadabik2
14. mar 2017

@butterfly333
Nezadarilo sa ale brusko ma boli asi treti den ..meska mi teraz druhy mesiac takze povkam do konca marca ved ms nemoze meskat dva mesiace.

eva1984
14. mar 2017

@daisylucky áno? tak zázraky sa dejú neustále 🙂

eva1984
14. mar 2017

@adria88 ja mám 5r. syna a 32 rokov. Ja som ale aj rozvedená, a s partnerom sme sa tiež neskoro rozhybali, lebo nejak sa nestíhalo a teraz ked chceme tak nič... 😀 no snažíme sa ani neviem koľko lebo 2 roky spolu spávame tak že si nedávame pozor, ale asi tak posledný rok by som nazvala snažením väčším, aj ked to nikdy nebolo tak stále, raz sa dalo raz sa nedalo, kvoli práci chorobe a pod. Kedže už mám jedno tak som si myslela že druhé pôjde ľahko 😀 čo sa týka stravy ani mi nehovor, ja som aj dosť pribrala a prejedala som hluposťami, tkaže už prišiel ten čas, urobiť niečo pre seba.

adria88
14. mar 2017

@daisylucky ano? tak ja neviem, či to nemá nejaké riziká, v tomto sa nevyznám 🙂 ale dik za info, tak budeme teda skúšať, no len aj on sa musí cítiť, bolí ho to strašne 😒

eva1984
14. mar 2017

@adria88 ono riziká to podľa mňa nemá až také veľké, len že atb oslabujú spermie a celkovo organizmus je vyčerpaný, že chlop musí byť fit aby plodil 😀

adria88
14. mar 2017

@eva1984 veď to je to, že ja som bola tiež v tom, že je to jednoduché... prvá sa nám podarila ani nevieme ako (teda vieme 😀) ale chápeš, ako to myslím.... a to sme spolu boli pol roka, len ako frajeri, nuž podarilo sa nám a teraz už máme doma slečnu 🙂
no a ja tiež, tam čokoláda, tam torta, koláčiky, oslavy, dobré jedlo.. no od dnes začínam na sebe makať 😀

adria88
14. mar 2017

@eva1984 veď toto je to, že neviem, či bude schopný plodiť teraz 😀 má to opuchnuté a boľavé, ja mávam síce ovu až okolo 18-20 dc, takže času je, snáď už bude do vtedy fit 🙂

eva1984
14. mar 2017

ono je to vraj v tom, že mladší organizmus rýchlejšie otehotnie a mladé baby sa asi tým až tak veľmi nezaoberajú ako teraz my 😀 ja som prvé otehu po 5 mesiacoch skúšania s bývalým, to som aj potratila vo 8 týždni a potom dr. povedal že 4 mesiace pauza, pila som alechemilku a nič viac... po 4 mes. povedal "môžte" tak sme mohli a buch na prvý šup bol synátor. 😀 to som ale mala 26 rokov... mladá žaba 😀 s terajším partnerom sme síce už 3 roky ale dlho sme dieťa neriešili lebo boli iné starosti, ale zase nebývali sme ani hned spolu.
Ja som aj u veštici bola... mám takú známu, či vôbec má význam sa snažiť, že či ešte budem mať a tak... no proste mi šiblo z toho 😀
a neuveriteľne mi to pomáha ked to môžem niekomu povedať 😀 takže dakujem

eva1984
14. mar 2017

@adria88 ten príspevok vyššie patrí tebe 😀 .-)

eva1984
14. mar 2017

@adria88 to je iné ked ho to aj bolí, to by som asi nechala tak nech sa dá dokopy poriadne, a od budúceho cyklu chodte na plno. Aj on bude kludný, že ho nebudeš "obhaňať" s plodením ked je ubolený.

adria88
14. mar 2017

@eva1984 tak veď uvidíme, koľko nám to teraz potrvá, my sa nejako extra moc nesnažíme, asi pred rokom sme si len prestali dávať pozor, snažiť sme sa začali teraz začiatkom roka tak viac, meriam aj bt, sledujem plodné dni, no za 2 mesiace zatiaľ nič, tak do toho januára by sa mohlo zadariť 🙂 a uvidíš, teraz si si povedala, že kašleš na to a v apríli bum a // čiarky na tehu teste 😝