icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
adria88
14. mar 2017

@eva1984 asi máš pravdu, jedným mesiacom nič nestratíme, nech sa dá do kopy, to je teraz hlavné

daisylucky
14. mar 2017

@adria88 rizika to ma myslim len take, ze su pomalsie spermie a teda je mensia sanca otehotniet. Aj to nie pri vsetkych antibiotikach. Ved by to muselo byt napisane v tom letaku pribalovom, ze muzi nemaju plodit, lebo by to mohlo ohrozit plod. A zatial som nikdy nic take nevidela, ale radsej precitaj ten letak. Vzdy sa pise len o zenach, horsie by bolo, keby si ty brala antibiotiká...

adria88
14. mar 2017

@daisylucky oki 🙂 veď uvidíme, ako sa aj on bude celkovo cítiť... ja mám ovu až o cca 12 dní... pokiaľ ale nebude fit, aby mal vôbec chuť na niečo také, tak ho nechám na pokoj 😝 tento mesiac to nechávam len na ňom teda, som sa rozhodla 🙂

pupu6
14. mar 2017

Bambulky, poradte mi, aky ovu test je najlepsi? Ja som mala zatial len z DMky ale ani raz mi neukazali pozitivnu ovu (skusala som ich tri mesiace). Tento mesiac som sa na to chcela vykaslat, ale ked uz nebudem do seba tlacit ziadne vitaminy tak skusim vymenit aspon znacku ovu testov. Ja totiz moc ani nevytusim, kedy mam ovulku, lebo vajecniky ma id ustej doby zacinaju noliet hned po MS. A myslite si, ze nejaky detox organizmu by nepomohol? Ked uz ide ta jar... dakujem velmi pekne a vsetkym nam drzim palceky, nech sme uz mamulky😊😘

pucca144
14. mar 2017

@pupu6 môže sa stať že ovulacia neprebehla, ale netuším či aj 3 mesiace za sebou?

alilka
14. mar 2017

@luta13 ahoj..nebola som dnes nakoniec na tu kontrolu..tehu isto niesom..prsia mi uz dnes konecne povolili,sice len trocha ale predsa a uz zacinam aj krvacat..konecne cervena krv nic stare a hnede..🙂 takze som si to uz dnes dala do kalendara ako 1dc..🙂 hoc je pravda ze BT som mohla rano zmerat a bola by som mudrejsia,kedze do teraz sa mi stale drzala hore..🙂

pupu6
14. mar 2017

@pucca144 ved to sa mi nezda a preto rozmyslam, ze ci ma "neosidil" ovu test a ci je aj nejaka znacka, ktora je akosi medzi snazilkami overena. Sice sa snazime mat tutumutu pravidelne, ale ist na istotu by bolo asi lepsie.

trinka
14. mar 2017

Dievčatá poraďte mi, nikdy som si ovulku nesledovala a ak by to tento mesiac opäť nevyšlo... asi si to budem musieť odsledovať ...

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@pupu6 skus si kupit ovu testy tu z bazaru.Baby ich tu ponukaju od 0,20-0,35.Ja som si kupila tento mesiac prvy krat.Od korytnacka ale to cislo za menom co ma neviem.No skusam prvy krat ou testy tak uvidime.Hlavne usetris peniazky. A odkedy-dokedy si si robila test? Mozno,ze si len nevystihla chvilu.Mozno mas o den-dva skor ako si testovala.Neviem,len rozmyslam preco ti neukazalo pozitivny test.Osobne som sa s tym este nestretla.Ja testujem prvy krat v zivote.Tak som zvedava ci mi to ukaze pozitivny 😝

pucca144
14. mar 2017

@pupu6 no tak držím palce 🙂

alilka
14. mar 2017

@butterfly333 ale ved vobec nemusite hned riesit umele..mozte skusit insiminaciu,to stoji asi okolo 50e..a co viem ma to dost uspech...) moja kamoska tiez cez 4 roky sa snazili,obaja ok a nedarilo sa..potom isli na tu IUI a na prvu supu..uz je skoro v 7mom mesiaci..🙂

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@trinka ahoj ja som ovulku vzdy spoznala,len podla hlienu a bolesti(laveho) vajecnika.No snazime sa od augusta o babo(prve) a zatial nic.Tak tento cyklus skusam prvy krat ovu testy.Uvidim ci sa nemylim v tom kedy mam ovulaciu.Takze ja ovulku jedine podla toho hlienu(pocit vlhkosti v nohavicakach) a podla bolesti.Inak volnym "okom" neviem ako zistis,ze ovulka prebehla ☹

pucca144
14. mar 2017

@trinka aj ja som to nesledovala a potom som ratala podľa ovu kalkulačky, ale v mojom pripade uplne zle, vôbec sa netrafila. Tam sa ti znazorni aj keď vôbec neprebehla. Tak som prešla na ovu testy, a treba ich viac tak si ich tiež nakupujem cez net tu na bazariku.

pupu6
14. mar 2017

@zuzu2901 tak ja som si robila vzdy testy od cca 8dc po 15ty dc. Mam 26 dc. A nic. Tri mesiace. Fakt som skusala aj ten zazracny inofolic. Aj macu. Aj vitaminy B. Dokonca podla doktroky mam HP v poriadku, tak som z toho vydesena. MM ma spermosky OK, takze problem niekde u mna (uz asi aj v hlave).

trinka
14. mar 2017

@pucca144
@zuzu2901 no ja mám od septembra pocit že viem presne kedy lebo po operácii ma cca v pole cyklu bolia vaječníky ... tak ak to nevyjde tento mesiac skúsim sa otestovať ...

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@pupu6 mozno mas na 17 dc ovulku.Su tu baby co maju az na 22DC ovulku.Ako dlhy mas cyklus? 28 DC ci viac? Vsetko zalezi aj od toho 🙂

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@trinka no a to by mala byt ovulka.No ale kedze u mna sa to neosvecilo tak tento cyklus skusam tie ovu testy. 🙂

pupu6
14. mar 2017

@zuzu2901 mam 26DC, takze nepredpokladam, ze by ovulka bola niekedy po 16tom DC. Bojim sa, ci som vlastne o ovulaciu "neprisla". Poznam jednu kocku, ktora podla dr nemala ovulaciu vobec.

nellynnnka
14. mar 2017

Zdravím ... poslednu menstruaciu som mala 05.02 som mesiac po laparoskopickom zakroku drilling vajecnikoch prefuk vajcovodou menstruacia mi meska uz 9 Dni pobolieva ma pod bruskom testy su negativne
Myslite si ze dôvodom
Meskania moze byt laparka ? alebo
Mozem byt tehotna ?
Pohlavny styk sme s partnerom mali zopar dni po laparke... prosim vase nazori alebo mate...z tym skusenosti??....
dakujem !! 🙂

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@pupu6 tak potom uz len doktorku bh som skusila.A este ma napadlo,nemavas bolesti vajecnikoch a hlien.Niekedy aj podla toho mozes zistit,ze ovulaciu mas,len mozno test je nekavlitny 😉

pupu6
14. mar 2017

@zuzu2901 si zlata😊. Bolestive vajecniky mam stale, ale hlien len taky "nepriesvitny" bielej farby. A ten mam skoro cely cyklus. Skusim teda rozne znacky. Jaj, ja by som tak velmi rada uz nosila pod srdieckom maly uzlicek... inak ja si myslim ze aj tato doba je uplne psycho. Vies, kazdy kazdy do mna huci, ze mam vek a nemam rodinu. Je to tazke toto cele.

montblanc
14. mar 2017

@pupu6 never tak tym ovulacnym testom. Aj gynekolog ti povie ze to nieje spolahlive. Ja som ich skussla jeden cyklus. Mne ukazali testy taku slabu ciarku ze ju bolo ledva vidiet a ten cyklus som chodila aj na folikumetriu a ovulka bola a aj z krvi som to mala potvrdene ze prebehla. Treba ist k doktorovi na folikumetriu, resp.sono vajecnikov a hned budes vediet ako je to s tvojou ovulaciou 🙂

alilka
14. mar 2017

@pupu6 ja odporucam meranie BT..tam to mas tiez na istotu..🙂

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@pupu6 ja som urcite za vyskusanie roznych testov.A ak nechces vela utracat ozaj sa pozri tu po bazariku.Baby ich predavaju lacno.Ja som 20 ovu a 20 tehotenskych testov kupila za 10€ 😉...tak chcem ti pomoct 😉...no to nemas dobre potom.Ked na teba vsetci tlacia s vekom a rodinou.Ja som rada,ze u nas to tak nie je.Cakala som,ze po svadbe(v auguste min.roku) vsetci zacnu s tym a kedy bude babo.Nastastie mam v tomto ohlade vyhodu.Nikto sa ma nato nepyta,Aj ked viem,ze vsetci to cakaju.A kolko mas rokov ak sa smiem opytat? Ja 29 ☺

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@alilka vidis to ma nenapadlo.To bude adi tym,ze som si este nikdy nemerala.No to by jej mohlo pomoct a myslim,ze je to spolahlivejsie ako ovu testy 😉

sunshine36
14. mar 2017

Ahojte, i ja si myslím, že ovulačné testy nemusia ukázať, či máte ovuláciu...a to z dôvodu, kedy si robíte test... Ja som si minulý mesiac po 1x robila ovulačné testy... od 10 do 21 dňa a ani raz čiarka nebola tak istá alebo silnejšia, no napriek tomu ovulácia prebehla... bolo mi povedané, že keď som si robila testy len 1x denne a to ja večer o šiestej, že keby som si ich robila viac v jeden deň, tak napr. na obed mohla byť čiarka vtedy silná a večer už zoslabla...ja som si takto myslela, že test je stále negatívny a pritom ovulácia prebieha... Viem to, lebo tento mesiac mi vyšiel tehotenský test, konečne po dlhej dobe, pozitívny... Keďže som mala stále tie ovulačné testy negatívne, tak sme mali sexik radšej každý druhý deň, či tretí...pre istotu... No a vyšlo to... Takže si myslím, že asi je dobré, keď predpokladáte, že by mohla byť ovulácia, robiť si ovulačný test aspoň 2x za deň... Prajem všetkým veľa šťastia v snažení...Pekný deň

alilka
14. mar 2017

@zuzu2901 jednoznacne..ja s meranim mam len a len dobre skusenosti..hoc som merala len 3 mesiace..ale teraz ked sa vycistim budem zasa merat..

zuzu2901
autor
14. mar 2017

@alilka tak potom musi @pupu6 vyskusat.A to ti pomoze urcitit ovulku 😉...a tebe @alilka drzim silno palce.Tiez slefujem kazdy jeden prispevok,viem v akej si situacii.Mne sa to hovpri lahko no verim,ze sa ti to coskoro podari a v naruci budes drzat male klbko stastia 😉

pucca144
14. mar 2017

@sunshine36 no tak to ma prekvapilo hlavne že to vyšlo aj ja to asi tak skusim 🙂

sisa53
14. mar 2017

dievcata vidite tam nieco, slabulinky duch? hmmm