icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
tamarka9
16. mar 2017

@miska021 áno jasne,verím,môže byt odborník,no to co ti povedal,nie je pravda. Možno sa chcel vyjadriť tak aby si mu rozumela,no mal zvoliť iné slova,toto je vyslovene smiesne a mne to vždy niecim potom smrdi,ked počujem taketo reci. Ale hlavne že ti pomohol,určite je dobre ist za niekým,kto ma vyštudovanú školu a nie nejaký masérsky kurz.

zuzu2901
autor
16. mar 2017

@butterfly333 ja nie som odbornik,len som poradila to co bolo poradene mne.Beriem to prvy krat.Neobhajujem a ani nie som zastanca nosifolu. ☺Som rada,ze existuje lacnejsia verzia ktora dopomaha k otehotneniu. Kazda zena je ina,uvidime ak nepomoze nosifol tiez skusim tu fertipronu.☺Pre mna je to vsetko nove skusam,testujem uvidime co mi dopomoze ☺

butterfly333
16. mar 2017

@zuzu2901 ved ja som chcela len poradit že je aj ine ako inofolic aj ja som ho brala skušam kadečo. A nič mi nepomaha. Asi další cyklus skusim znova včeliu matersku kašičku.Snád mi pomože.

bubo27
16. mar 2017

@zuzu2901
@butterfly333 žienky, každé telo je iné, niekto potrebuje viac niekto menej a niekto len trenky okolo pipiny 🙂 ked mam byt uprimna .) vyskusame vsetko aby sme to dokazali 🙂 dakujem za rady a ved od toho sme tu aby sme si radili co komu pomaha 🙂

bubo27
16. mar 2017

@butterfly333 a nic nespravi s cyklom? budem ho mat taky ako mam pravidleny?

pucca144
16. mar 2017

@sisa53 ahoj čo máš nové, už si skúšala testovať nanovo?

butterfly333
16. mar 2017

@bubo27 no ja beriem teraz fertipronu tretie balenie 2x1 a ms pride vždy presne na den.

zuzu2901
autor
16. mar 2017

@butterfly333 ved hej,ale vyznelo to ako by si sa navazala do mna zato co som pisala.Ano viem,sledujem vsetky zienky tu na a viem aj o tom,ze sa dlho snazis.Drzim palce aby sa to podarilo pomocou toho fertipronu,prajem ti to ❤
A este raz prepac,pekny den prajem
😉

zuzu2901
autor
16. mar 2017

@bubo27 pobavila si ma 😂...ved presne preto som tuto diskusiu vytvorila.Aby sme si radili a pomahali.Urcite sa tu nechcem s nikym hadat.Drzim palce kazdej jednej babe nech uz jej k // ciarkam pomoze cokolvek nech ich hlavne najdeme co najskor 😉😘

butterfly333
16. mar 2017

@zuzu2901 nie moja ja som chcela len poradit že aj ine produkty su a lacnejsie nič ine len som chcela pomoct lacnejšiu variantu. Vobec som ta nechcela urazit či niečo ine. Prepáč chcela som len poradit.

misdan
16. mar 2017

Ahojte...otazka na telo pre tie, co si sleduju ovulaciu a hlien..mavate taky to "vajecne bielko" aj niekolko dni po ovu? Jedla som pred ovu grepy 😀 dnes som 4DPO.

Akoze pred prvym dietatom som ani len nesledovala kedy mam ovulaciu, nic som necitila, neriesila..teraz ma bolia v case ovulacie aj niekolko dni po nej krize neskutocne, trocha podbrusko..

nadej1111
16. mar 2017

Ahojte 😀 ako vidim vsetci sa snazime ako vieme.Ja som dnes zacala brat letrozol no ochorela som, doktorka mi predpisala antibiotika ale tie radsej ani neuzivam kedze neviem ci sa mozu kombinovat s letrozolom.Hadam sa vyliecim aj bez nich, cajiky, vitamin C...hadam bude dobre

bevab
16. mar 2017

@misdan ja som 2DPO a este vcera a predvcerom som mala hlien, ale dnes uz menej. Ale ovu testy uz su 2 dni negativne....mna obcas tu a tam pichne, ale nesledujem sa. Citim sa super az moc dobre ....:(

lala1501
16. mar 2017

@alilka ahoj moja no ako to s tebou vypada?😲

alilka
16. mar 2017

@lala1501 ahoj..tak zatial som doma..zajtra mam ist na kontrolne hcg a nebude stupat,tak idem rovno na operaciu..vraj mimomaternicove vyvratit nemozu,lebo tam nic nevidiet..alebo ze je este jena sanca,ze som otehotnel len teraz niekedy..zasa..chapes??to aj toto sa da?..😨 ale tomu velmi sancu nedacvam..vraj sa mi aj od soboty zmensila sliznica a ze pri tehu vy sa mala zvacsovat..takze to asi bude to mimo..

lala1501
16. mar 2017

@alilka drzim tibpalce aby to dopadlo dobre.daj urcite vediet.a spinis este ?

alilka
16. mar 2017

@lala1501 spinim ale hrozne biedne..a teraz uz len akoby na hnedo a neviem to ani opisat..take malinke hrudocky,ako ked sa toaletny velmi omoci..neviem ci chapes ako myslim..🙂

pucca144
16. mar 2017

@nadej1111 ahoj tak verím že to bez tých antb. aj tak prejde

lala1501
16. mar 2017

@alilka viem ja som tiez uz par hodin pred op ani nespinila ale bohuzial nevyhla som sa tomu ☹

alilka
16. mar 2017

@lala1501 myslim,ze ani ja sa tomu nevyhnem..uz som s tym nejako zmierena..a ako dlho po op.si uz bola okey??praceschopna?a po akom case ste sa zacali snazit opat?

lala1501
16. mar 2017

@alilka no moja mna operovsli v piatok a v utorok som sla do roboty edye so stychmi ale ja robim na ambulancii.zacalu sme sa snazit po 1mesiaci a pol.ale nerobili mi kyret kamoske robili a ta musela cskat 6 mes.ale uz je zas tehu🙂

pupu6
16. mar 2017

Zienky, ja vam vsetkym tak drzim palce. Dufam, ze najdeme nejaky "recept", ktory nam pomoze k otehu a k babatku. Ja si hlavu lamem denne. Co a ako a s cim kombinovat aby to malo vytuzeny efekt. Zistujem, ze prirodne pripravky su fajn, ale problem ako taky neriesia. Najhorsie je, ked ten problem nevie nikto pomenovat, ked sa skratka nedari bez objektivnych pricin. Ja som uz vyskusala hadam okrem ciernej magie uplne vsetko. Stale nic. Taha ma to studovat dalej a dalej, ze mi moze byt a co mi moze pomoct, ale snazim sa zapriet a dat telu pokoj. Pokoj od pripravkov a dusevny pokoj. Verim, ze to zaberie. Drzim vam vsetkym palce😘💪

alilka
16. mar 2017

@lala1501 lebo mne moja gynda vravela ked som sa pytala,ci potom treba cakat,tak ze vobec nie..ze telo je napudene na tehu a ze skor sa vo vacsine zadari..🙂 neviem to moje spinenie teraz je take divne..ako zosulany toaletak..jooj uz nech je rano nech mam pokoj..

lala1501
16. mar 2017

@alilka no aspon mesiac musis pockat podla toho co ri budu vkastne robit ved uvidis.ale urcite ti nebude minimalne 2 tyzdne ani chutit kym sa zahojis.🙂

eliss19
16. mar 2017

Tak aj dnes podvečer som testla a ide to hore aj ovu. Test som bola zvedavá :D

lenkastar
16. mar 2017

Ahojte, no neviem co si mam mysliet,zatial som vtom,ze to je chybny test z DM. no uvidime.mrchu cakam okolo 20.3. 😒

nina4
16. mar 2017

@lenkastar ee toto urcite nebude chybný 😉 skôr to ratam,že bude silnieť 😊

sisa53
16. mar 2017

@pucca144 ahooj, skúšala som opäť, a o trolinka silnejší, tak nvm. Skúsim urobiť až v nedeľu pondelok.
Ale tak co iné by to bolo ?

lenkastar
16. mar 2017

@nina4 no uvidime,zaial ani nic nehovorim muzickovi aby nebol smutny 🙂 ale po 1,5 roku snazenia by som si to velmi priala ❤

pucca144
16. mar 2017

@sisa53 jasneee sa teším 🙂