icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
butterfly333
17. mar 2017

@modroocko4201 tak držím palce nech sa zadarí a nemusíš tu trčat niekolko rokov ako ja a ostatné. Dufam že sa zadarí.

lentilka969
17. mar 2017

@luta13 ranný , ešte spravím večer a ráno jeden...

modroocko4201
17. mar 2017

@butterfly333 Ďakujem , dúfame , že sa zadarí na prvý krát 🙂 určite tu netrčíš niekoľko rokov 🙂 čo ma prísť to príde , skôr alebo neskôr , máš dve nádherné detičky 🙂

sonazitnanova
17. mar 2017

@tonjadabik2 mozem sa spytat ako viem ako či to je krcok nikdy som toto nesledovala ako to nahmatam och ďakujem

lala1501
17. mar 2017

@lentilka969 bohuzial nic tam nevidím večer sa ti uz neoplati testovat skus za dva dni a z ranneho😉

alilka
17. mar 2017

@sonazitnanova ked si das prst do posvy tak je to ako nejaka gula..bud je makky,alebo trvdy,daleko alebo blizko..prestuduj si troska cez net. pomoze ti to..🙂

butterfly333
17. mar 2017

@modroocko4201 dakujem. No som tu 3roky premna večnost ale čo už zvykla som si.

montblanc
17. mar 2017

@butterfly333 a preco neskusis IUI alebo IVF? Ved tri roky je na gulku.

modroocko4201
17. mar 2017

@butterfly333 3 roky je dlhý čas ,ale nádej vždy existuje , koľko už bolo takých čo už ani nedúfali a boli požehnané 🙂 držím palčeky , aby to už prišlo 🙂

butterfly333
17. mar 2017

@modroocko4201 ved aj ja verím že sa to raz ešte podarí.

modroocko4201
17. mar 2017

@butterfly333 Určite sa podarí , nádherné zdravučke babo 🙂

sonazitnanova
17. mar 2017

@alilka ďakujem ti 😉idem študovať

tonjadabik2
17. mar 2017

@sonazitnanova normalne take dlhe s otvorom.. pred ms je to otvorene a nahmatas to vnutri a ked si tehu tak je zatvoreny..

tonjadabik2
17. mar 2017

ja mam zatvoreny..to je divne..

zuzu2901
autor
17. mar 2017

Ahojte zienky idem si pre radu.Aj tento ovu test je uz pizitivny ci az zajtra? Ovu hlien uz mam aj lava strana vajecnikov pobolieva.Co Vy nato da sa uz aj toto povazovat za pizitvny test? Dakujem za kazdu odpoved 😉

pucca144
17. mar 2017

@zuzu2901 to by som aj ja rada vedela lebo mne sa silnejší ani nepodaril,tak by aj mňa zaujímalo a ešte k tomu ak sú tam aj príznaky.

tamarka9
17. mar 2017

@zuzu2901 ja by som uz povazovala za pozitívny,možno o dve hodky bude este silnejsi. Ale ked je hliena bolesť,ovulka je jasná. A vraj v den kedy je bolesť a človeku sa najmenej chce,tak je najväčšia šanca. Sup na to,držím palce!

zuzu2901
autor
17. mar 2017

@pucca144 ako tak snazit sa snazime intenzivne.Aj zajtra budem testovat.No toto by este nemal byt vrchol.Az ked je ciarka rovnaka alebo silnejsia.Tak uvidime,zajtra je tiez den 😉

zuzu2901
autor
17. mar 2017

@tamarka9 no hlienu je dost.Cely den som mala mokre nohavicky 😂...uz sme snazilkovali dnes a budeme aj zajtra,tak snad sa podari 😉

simka2433
17. mar 2017

@tonjadabik2 dakujem🙂 tusim je este stale tvrdy a okolo je husty biely hlien:-/ ale uz to nemozem kontrolovat lebo zase zacnem nervacit ze sa zas nezadarilo:-/

tonjadabik2
17. mar 2017

@simka2433 tak to je super. Drzim palce

tifinka
17. mar 2017

@zuzu2901 zuzi podla mna je to tam!sup na draheho! 😊

martina1614
18. mar 2017

@lentilka969 Ja tam tiež nič nevidím,Skús spraviť o dva dni. ako dlho sa snažíte?

ivkacmuk21
18. mar 2017

@zuzu2901 Počas ovulácie narastá hladina tzv. luteinizačného hormónu LH a zvýšenie možno zistiť v moči. Ako náhle dôjde ku zväčšeniu tohto hormónu, väčšinou 1 až 2 dni pred ovuláciou, ovulačný test ho zachytí – a je teda vhodný čas pre počatie. V čase 12 až 36 hodín medzi začiatkom zvyšovania hladiny LH a momentom, keď je vajíčko vylúčené z vášho vaječníku do vajcovodu. Ide o najplodnejšiu časť vášho cyklu a čas, kedy je počatie najpravdepodobnejšie.🙂

kima1404
18. mar 2017

Ahojte zienky🙂tak ak mozem,pridavam sa aj ja😉u nas pocas roku a pol zatial len dve biochem.tehot.,samozrejme tomu predchadzal hororovy scenar(vraj mimomat.,potom potrat,nakoniec sa jednalo o bioch.tt)takze od oktobra ziadne snazenie,vo stvrtok nam pridli vysledky z reproim a su vynikajuce🙏😉aj hemat,infekcne,stitna,proste vsetko je ok😉taaaaakze ideme na to opat a snaaaad tobuz tentokrat dotiahnem do uspesneho konca🙏..inak baby,ov.testy sa musia vzdy robit v rovnaky cas??lebo uz mam nakupenu celu zasobu😅...dakujem zienky a ostatnym prajem tiez uspesne snazilkovanie😉

krajcovicka
18. mar 2017

Normálne mám pocit, že čím sa viac sledujem, tým mám divnejší cyklus, respektíve... vždy ma prekvapí niečo nové... tot je môj graf teplôt od pondelka, mám od utorka nádchu... a dnes ma bolí ma hlava

Keďže mi teplota stále neklesla ako obyčajne klesá, urobila som si test, však prečo by som zas neminula posledný, ktorý mám a objavil sa tam kanálik či čo...

lala1501
18. mar 2017

@krajcovicka no toto kanálik podla mna nie je 😉

krajcovicka
18. mar 2017

@lala1501 ja neviem som rozpačitá, veď keby to aj bolo z predošlého cyklu,už by to neboli len duchovia a kŕčom je mäkký,kto vie aký ho mali ženy,ktoré ani nevedeli,že sú tehotné a menštruáciou aj tri mesiace...

lala1501
18. mar 2017

@krajcovicka urcite skus este testovat o dva dni ale kedaj teplota tam je podľa mna to bude tehu🙂

krajcovicka
18. mar 2017

@lala1501 no tak to by som bola preštastná...Ale neviem neviem...