Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 Ďakujem , dúfame , že sa zadarí na prvý krát 🙂 určite tu netrčíš niekoľko rokov 🙂 čo ma prísť to príde , skôr alebo neskôr , máš dve nádherné detičky 🙂
@tonjadabik2 mozem sa spytat ako viem ako či to je krcok nikdy som toto nesledovala ako to nahmatam och ďakujem
@lentilka969 bohuzial nic tam nevidím večer sa ti uz neoplati testovat skus za dva dni a z ranneho😉
@sonazitnanova ked si das prst do posvy tak je to ako nejaka gula..bud je makky,alebo trvdy,daleko alebo blizko..prestuduj si troska cez net. pomoze ti to..🙂
@modroocko4201 dakujem. No som tu 3roky premna večnost ale čo už zvykla som si.
@butterfly333 3 roky je dlhý čas ,ale nádej vždy existuje , koľko už bolo takých čo už ani nedúfali a boli požehnané 🙂 držím palčeky , aby to už prišlo 🙂
@sonazitnanova normalne take dlhe s otvorom.. pred ms je to otvorene a nahmatas to vnutri a ked si tehu tak je zatvoreny..
@tonjadabik2 dakujem🙂 tusim je este stale tvrdy a okolo je husty biely hlien:-/ ale uz to nemozem kontrolovat lebo zase zacnem nervacit ze sa zas nezadarilo:-/
@lentilka969 Ja tam tiež nič nevidím,Skús spraviť o dva dni. ako dlho sa snažíte?
@zuzu2901 Počas ovulácie narastá hladina tzv. luteinizačného hormónu LH a zvýšenie možno zistiť v moči. Ako náhle dôjde ku zväčšeniu tohto hormónu, väčšinou 1 až 2 dni pred ovuláciou, ovulačný test ho zachytí – a je teda vhodný čas pre počatie. V čase 12 až 36 hodín medzi začiatkom zvyšovania hladiny LH a momentom, keď je vajíčko vylúčené z vášho vaječníku do vajcovodu. Ide o najplodnejšiu časť vášho cyklu a čas, kedy je počatie najpravdepodobnejšie.🙂
Ahojte zienky🙂tak ak mozem,pridavam sa aj ja😉u nas pocas roku a pol zatial len dve biochem.tehot.,samozrejme tomu predchadzal hororovy scenar(vraj mimomat.,potom potrat,nakoniec sa jednalo o bioch.tt)takze od oktobra ziadne snazenie,vo stvrtok nam pridli vysledky z reproim a su vynikajuce🙏😉aj hemat,infekcne,stitna,proste vsetko je ok😉taaaaakze ideme na to opat a snaaaad tobuz tentokrat dotiahnem do uspesneho konca🙏..inak baby,ov.testy sa musia vzdy robit v rovnaky cas??lebo uz mam nakupenu celu zasobu😅...dakujem zienky a ostatnym prajem tiez uspesne snazilkovanie😉
Normálne mám pocit, že čím sa viac sledujem, tým mám divnejší cyklus, respektíve... vždy ma prekvapí niečo nové... tot je môj graf teplôt od pondelka, mám od utorka nádchu... a dnes ma bolí ma hlava
Keďže mi teplota stále neklesla ako obyčajne klesá, urobila som si test, však prečo by som zas neminula posledný, ktorý mám a objavil sa tam kanálik či čo...
@lala1501 ja neviem som rozpačitá, veď keby to aj bolo z predošlého cyklu,už by to neboli len duchovia a kŕčom je mäkký,kto vie aký ho mali ženy,ktoré ani nevedeli,že sú tehotné a menštruáciou aj tri mesiace...
@krajcovicka urcite skus este testovat o dva dni ale kedaj teplota tam je podľa mna to bude tehu🙂

@modroocko4201 tak držím palce nech sa zadarí a nemusíš tu trčat niekolko rokov ako ja a ostatné. Dufam že sa zadarí.