Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@krajcovicka ďakujem pekne 🙂 už len veriť, že tentokrát to dotiahneme do úspešného konca 🙂
Ahojte chcem sa vas este opytat naznak ze je zena tehotna musi byt taky ze zacne mat spinenie alebo trosku krvacat ked sa to uhniezduje? 😒
Lebo co som citala vacsina zien po 11dni oplodneni vraj ma nejake vytoky tak len to som chcela vediet ci musi byt ci nie 🙂 dakujem
@ivkacmuk21 dakujem velmi pekne za podtobny vyklad 😉vsetko sme stihli,teraz uz len cakat ci sa zadrailo 😉
@kima1404 ahoj vitam ta medzi nami a prajem uspesne snazilkovanie. 😉
K tym ovu testom,nemusis ich robit v rovnakom case.Aspon ja som nerobila a ovulku som vychytala paradne.No robila som aj 2 testy denne pre istotu.I ked nebolo treba lebo ovulacny hlien a bolest vajecnikov mi dali jasne znamenie,ze ovulka je tu a aj tak bolo 😉
@butterfly333 ahoj, mozem sa ta opytat? 🙂 myslim, ze ty sa vyznas v BT...dnes som 20DC, 6DPO a mala som dost vyrazny pokles teploty rano..prikryta som bola dobre, ani som nevstavala k malemu. Na menzes je este skoro, ovulku uz som mala na 15DC (snad teda)..nestretla si sa s tym?
@lilien1914 ja tam nic nevidím, bohužiaľ....Ja tiež včera som na test pozerala že pomaly aj druhu čiarku by som vycarovala 😀

Ahoojte, normálne nechápem... Menzes mám dostať 20.3. (čo je v pondelok a zrovna mám narodeniny) a už teraz vo štvrtok ráno mi test ukázal krásne koľajnicky, v piatok aj naobed 🙂 Tak sa tesim 🙂 dufam ze bude všetko v poriadku 🙂 nečakala som, že to tak skoro ukáže.. Ale pani doktorka z endokrinológie mi robila testy a mala som vysokú hodnotu progesteronu a volam s nou, ze vy ste asi tehotná :D ja ze no to asi nie 😀 manzel ze ved skus spravit test, myslela som ze je este skoro a koľajnicky tam boli 🙂 🙂 a to som si tento mesiac myslela ze sme presvihli ovulku.. 🙂 po niekolko mesacnom skúšaní, predsa 🙂 ja len tolko chcela som sa podeliť o radost, lebo inak si to nechávam pre seba(lebo predchádzajúce tehu zial skoncilo v 12tt)... Pekný víkend všetkým a držím Vám silno palčeky :-*