icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sussah
20. mar 2017

@luta13 dakujem 🙂 keby si mala pravdu 😉

yanka9
20. mar 2017

Snazilky ? ake ste mali príznaky ked ste vedeli ze ste tehotne a mali ste tesne pred menstruaciou? lebo pobolieva ma v podbrusku ako keby uz som mala prave menstruaciu ,zacali ma boliet prsia dnes som mala taky natahovaci vytok , vcera sa mi trosku hlava zatocila a vecer ked som lezala tak divne mi bolo :-/ Naozaj nechcem si nic namyslat ani nahovarat lebo aj tak sa mi vidi ze v tom niesom len chcela by som vediet vase nazori a príznaky ...🙄

yanka9
20. mar 2017

aj zimnicu som mala vcera taka som bola ako keby choroba namna isla

pucca144
20. mar 2017

@yanka9 predpokldám že test už bol pozitívny ak ano ako dlho od snaženia cca si si ho robila??

yanka9
20. mar 2017

@pucca144 aky test myslite ?? pretoze tehotensky test som si nerobila lebo akosi neverim tomu zeby som bola tehu len zvlastne sa citim a menstruacia mi ma prist v nedelu takze len chcela som vediet nazor a ako sa citili tehulky :-/

pucca144
20. mar 2017

@yanka9 aha ok 🙂

pucca144
20. mar 2017

@lenkastar jeej krásne // jupíí a tak to je zrejmé že to funguje a dočká sa každá 🙂

lala1501
20. mar 2017

@lilien1914 nic veru ☹

krajcovicka
20. mar 2017

@yanka9 ak patríš medzi nás snažilky, čo sa snažia, tak môžem povedať za seba, že takéto príznaky si presne namýšľam každý mesiac, všetky momentálne stavy si viem pripisovať k možnému úspechu...ale úspešné sú zatiaľ len krámy...ale verím, že to raz príde a všetky naše pocity budú raz oprávnené chi, chi... a možno je to Tvoj prípad, možno je to tu, a možno ... uvidíš za pár dní, meraj si bazálnu teplotu a keď sa udrží 18. dní hore, tak si za vodou! to je najspoľahlivejší príznak tehotenstva.

alilka
20. mar 2017

no zienky bola som dnes na to kontrolne hcg a to bolo len 185..ani som sa s dr.nestretla len sestricka mi dala papierik na ktorom napisala vysku hcg a ze mam ist poobede ku svojej gynde,lebo doobeda dnes operovala aj ona aj primar..

pucca144
20. mar 2017

@alilka no tak to je "super" len ešte vydržať do poobedia :( daj vedieť čo sa deje ak tam dnes ideš. A ako sa cítiš?

alilka
20. mar 2017

@pucca144 vraveli vraj v stredu ma budu operovat..ja sa citim dobre..nic ma neboli..len stale spinim..uz asi 10 dni..

lala1501
20. mar 2017

☹ takze to bude to mimo.drzim velmi palce

lilien1914
20. mar 2017

@lala1501 nazivo velmi dobre vidiet

lala1501
20. mar 2017

@lilien1914 tak na tomto uz nieco vidim

lilien1914
20. mar 2017

@lala1501 som iba 9DPO

lala1501
20. mar 2017

@lilien1914 no tak to je super potom🙂

pucca144
20. mar 2017

@alilka tak už nech to máš za sebou, držím palce nech to už nikdy mimot nebude. Ešte máš pred op kontrolu, či je to potvrdené, neviem že ako postupujú.

pucca144
20. mar 2017

@lilien1914 waw už 9dpo tak vidno,pekne 🙂

pucca144
20. mar 2017

@lilien1914 šup sem s návodom, ako si merala ovu testíky, teplota ??? šup 🙂

alilka
20. mar 2017

@pucca144 nic nieje potvrdene..kontrolu mam jedine dnes u mojej gyndy..ta by ma v stredu mala operovat..

candies
20. mar 2017

@yanka9 asi naozaj to tak funguje...ja som si robila ovu testy vsetky negatívne za cely cyklus (mam 75dnove cykly + - par dni) a led do 47.DC boli vsetky testy na prd som si povedala ze no co uz tak snáď nabuduce a predstav si na 45.DC pravdepodbne bola ovu a nam sa podarilo otehu...proste príroda si to vie zariadiť len treba vzdy verit

yanka9
20. mar 2017

ja uz si ani tehotensky test nekupujem lebo zbytocne vyhodene peniaze ... ked pride mrcha tak pride ak nepride a bude meskat tak az potom kupim ,,, ale ja si ani nic nenahovaram lebo je to zbytocne len ozaj sa citim tak akosi blbo ,,, pred ms mam bolesti ze viem ze maju prist ale ostatne príznaky nie ,,, teraz je aj chripkove obdobie tak mohla som sa aj ja nakazit 🙂

candies
20. mar 2017

@yanka9 Ján som v 8.tyzdni a presne 8.tyzdnov ak nie aj viac mam bolesti ako na ms...je to jeden z príznakov...a poviem ti tak ze,ja som nemala dovod kupovat test lebo dom bola asi len 62.DC ale proste som to cítila v sebe ze sa nieco deje tak rano som hned spravila. Boli tam dve // 🙂 neboj sa urcite to pride ked to prist mat bude ... hlavne treba mysliet pozitívne a nemyslieť len na to ako otehu 😊 Aj ked viem ze to je urcite tazke ale nam sa nedarilo tiez dlho a teraz ked som si povedala Ok budem to riesit v lete po skole tak sa zadarilo 😊

yanka9
20. mar 2017

@candies Tak to ti naozaj gratulujem 😉 nuz uvidíme co z toho bude ,,, ci sa zadari alebo zasa nie ,,, lebo potom uz az v lete budeme skusat kedze moj zacne brat tablety na cvicenie

montblanc
20. mar 2017

@yanka9 a nema problem so spermiami ked berie lieky na cvicenie? Z tych liekov byvaju muzi neplodni.

yanka9
20. mar 2017

nuz moze byt ze chyba je v nom lebo kupil si spermiogram a mal tak druhu ciarku len slabu ... Neda si povedat svaly su pre neho prednejsie jak deti .. zato sa uz ani ja netrapim lebo len ja sa znicim

montblanc
20. mar 2017

@yanka9 tak potom je zlatko pricina preco nemozes otehotniet jasna 😕 tie lieky doslova nicia spermie. Ale teraz mam otazocku na teba ze ked to vies aj ty, tak preco si nenajdes ineho pre ktoreho budes dolezita ty a bude chciet baby a nie svaly. Porozmyslaj nad tym nech nestracas drahocenny cas ☺

pupu6
20. mar 2017

Zienky, prosim Vas, kedy a kolko ste ten grepovy dzus pili? Chcem to vyskusat, mozno lepsie spozorujem ovu. Mna totiz vajecniky pichaju pocas celej doby cyklu, tak to pozorovanim asi nevyciham a testy mam vzdy bielunke...