icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
yanka9
20. mar 2017

@candies ja zdrava som len neviem ci on je ....ja nastastie testy vysledky vsetko v poriadku mam ;)

candies
20. mar 2017

@yanka9 tak si skuste naordinovat naprikald Maca, alebo nejake vitaminky...a muz cvici ked si piala o nejakych tabeltach na cvicenie?

yanka9
20. mar 2017

preco kratko ? ved vezmi si ze niekomu sa to hned podari ,,, kde je napisane ze az po istom case sa musi zadarit ,, ak by sme boli obaja v poriadku zadarilo by sa hned no v niekom ta chyba asi byt musi

yanka9
20. mar 2017

@candies
ano cez kamarata si nejake zakupil ktore predpiuje urolog je to vraj aj na potenciu aj na svalstvo neviem nepytam sa bo len sa rozculim 😀

butterfly333
20. mar 2017

@yanka9 aj keby ste obaja zdaraví sa nemusí zadarit hned.

candies
20. mar 2017

@yanka9 aha no tak to nemusi vobec robit dobrotu moja....nie je to sranda si len tak naordinovat nieco co ma dat lekar..skus mu to nejako vyhovorit.

yanka9
20. mar 2017

ano viem len je to zvlastne ze preco sa to nezadari hned ale az po istom case po niekolky krat :-/

yanka9
20. mar 2017

@candies moja zlata ked on uz to berie 2x minulého roku pred letom to bral a teraz toho roku zasa mesacna kura .,... snazila som sa mu to vyhovorit no neda sa ked sa mi nepaci mam to skoncit ☹

candies
20. mar 2017

@yanka9 su tu zeny, ktore sa snazia aj 7rokov a su obaja zdravi...proste niekedy to tak je, asi na to nikto nepozna odpoved

candies
20. mar 2017

@yanka9 no tak asi prepac za tuo moju poznamku, ale ak by mal moj chlap takyto pristup a svaly by mu boli prednejsie ako ja a rodina, tak by som ho kratkou cestou podlal do p...pekla velmi dobre si rozmysli, ked nie je ochotny sa vzdat takejto hluposti ci s takym chces vobec rodinu zakladat 🙂

yanka9
20. mar 2017

@candies rozmyslala som uz nad vela vecami ale neviem co robit ,,,, ved skusit to snim mozem ak sa mi to nebude pozdavat az potom to skoncim ,, lebo nedam zo sebou zametat 😉

candies
20. mar 2017

@yanka9 ked is nechas spravit babo tak to s nim skoncis? ..aby si moja potom nelutovala.mala som frajera, ktory cvicil, sypal kadeco, rozisla som sa s nim a dobre som spravila lebo s tym neprestal, teraz vyzera ako keby mu niekto napichal steroidy pre kone a v hlave ma prievan 🙂...nepokaz si zivot.este si mlada mas len 22rokov, tohto posli do riti, a az ked najdes niekoho kto bude pre teba a dietatko spravit cokolvek, vtedy si zakladaj rodinu. nepokaz si zivot. pretoze ed zostanes sama s dietatkom, tak to budes mat velmi tazke naozaj.

yanka9
20. mar 2017

nechcela by som ho nechat lebo ozaj lubime sa mame aj my problemi vo vztahu jak kazdy ,,, snazi sa aby mi nic nechybalo videl ze nemala som peniaze tak mi pomahal ,,, a tie tablety nuz nahovorili ho v robote :-/

candies
20. mar 2017

@yanka9 moja ak mu na tebe zalezi..tak nejake tabletky by zahodil do kosa preboha.ved z toho moze byt aj dietatko chore, hocico..bohvie co to ma! co ma 15rokov? ked je taky hlupy? ci co? normalne som vytocena prepac...ale toto je neskutocne, pamataj sa kym je cas pisem ti to v dobrom nechcem ta nijako urazit

yanka9
20. mar 2017

@candies v pohode ja sa neviem urazit a beriem to hlavne ako dobre rady 🙂 uvidíme co bude do dovolenky a ked tak po dovolenke to skoncim ... necham ho nech si robi potom co chce

candies
20. mar 2017

@yanka9 ale zatial sa nesnaz s nim o dietatko prosim ta velmi o to pre tvoje dobre aj pre dobro buduceho miminka....urcite chces pre svoje deti dobreho otca, ktory im pojde prikladom, myslis, ze tento chlap je vhodny? no mne stacilo par tvojich prispevkov a urcite viem ze nie.

yanka9
20. mar 2017

a co ked sa nam tento krat podarilo ? :-/ co potom ? co urobim ?

candies
20. mar 2017

@yanka9 no to budes uz riesit potom .... uvidis.kedy by si mala dostat ms?

yanka9
20. mar 2017

v nedelu by mi mala prist alebo v sobotu ... beriem duphaston tablety do 22. takze pocitam ze 25.3-26.3 by mala mrcha dojst

miska021
20. mar 2017

Držte mi palce dievčatá, zajtra idem DR či som zdravá a či je všetko tak jak ma byt, mam trosku strach 😒 odkedy som prestala brat HA cca 1 rok tak som tam nebola 😖

sonazitnanova
20. mar 2017

@lilien1914 tak to je super keď už takto ukazuje druhá // to DPO sa ráta od ktorého dňa?

lilien1914
20. mar 2017

@sonazitnanova vraj ked mas pozitivny ovu test, do dvoch dni mas ovulku a od toho tretieho sa pocita DPO....konkretne mala som pozitivny test 9.3. tympadom 10.3. a 11.3. ovulka a pocitam od 12.3. vratane

zuzu2901
autor
20. mar 2017

@kima1404 my sa snazime od augusta 2016.No od tohto cyklu tak intenzivnejsie uz 😉
Mne to zatial ovulaciu tiplo presne tak uvidime ci sa zadari 😉
Mlade,mlade este stale sme mladucke 😉

zuzu2901
autor
20. mar 2017

@luta13 no ja tiez tak nejak podobne tak som velmi zvedava ako to dopadne 😉 a dakujem velmi krasne,bola by som najstastnejsia zena na Svete 😉💜👍

sonazitnanova
20. mar 2017

@lilien1914 ahaaaa no ja som mala na 10 deň čiže ovulka 11 čiže ratam od 12?

candies
20. mar 2017

@yanka9 tak dufajme ze pride a ak ano, tak potom zacni riesit vas vztah a naozaj pouvazuj ci ti neikto ako on stoji za zniceny zivot

kima1404
20. mar 2017

@zuzu2901 ojoj,no to je faktv este casu dost😉......noooo,mozno sa budeme radovat spolu😉dnes poctivo vypity grepovy dzus😀no,ked uz pre nic ine,aspon som doplnila vitaminy😉grinning:..

lilien1914
20. mar 2017

@sonazitnanova od 13ho teda, 11 a 12ho ber ako ovulku

lilien1914
20. mar 2017

tak vyzera to tak ze ako pri prvom, tak aj teraz mam tehu testy silnejsie podvecer ako rano... 9DPO