Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

preco kratko ? ved vezmi si ze niekomu sa to hned podari ,,, kde je napisane ze az po istom case sa musi zadarit ,, ak by sme boli obaja v poriadku zadarilo by sa hned no v niekom ta chyba asi byt musi
ano viem len je to zvlastne ze preco sa to nezadari hned ale az po istom case po niekolky krat :-/
@yanka9 no tak asi prepac za tuo moju poznamku, ale ak by mal moj chlap takyto pristup a svaly by mu boli prednejsie ako ja a rodina, tak by som ho kratkou cestou podlal do p...pekla velmi dobre si rozmysli, ked nie je ochotny sa vzdat takejto hluposti ci s takym chces vobec rodinu zakladat 🙂
@yanka9 ked is nechas spravit babo tak to s nim skoncis? ..aby si moja potom nelutovala.mala som frajera, ktory cvicil, sypal kadeco, rozisla som sa s nim a dobre som spravila lebo s tym neprestal, teraz vyzera ako keby mu niekto napichal steroidy pre kone a v hlave ma prievan 🙂...nepokaz si zivot.este si mlada mas len 22rokov, tohto posli do riti, a az ked najdes niekoho kto bude pre teba a dietatko spravit cokolvek, vtedy si zakladaj rodinu. nepokaz si zivot. pretoze ed zostanes sama s dietatkom, tak to budes mat velmi tazke naozaj.
nechcela by som ho nechat lebo ozaj lubime sa mame aj my problemi vo vztahu jak kazdy ,,, snazi sa aby mi nic nechybalo videl ze nemala som peniaze tak mi pomahal ,,, a tie tablety nuz nahovorili ho v robote :-/
@yanka9 moja ak mu na tebe zalezi..tak nejake tabletky by zahodil do kosa preboha.ved z toho moze byt aj dietatko chore, hocico..bohvie co to ma! co ma 15rokov? ked je taky hlupy? ci co? normalne som vytocena prepac...ale toto je neskutocne, pamataj sa kym je cas pisem ti to v dobrom nechcem ta nijako urazit
v nedelu by mi mala prist alebo v sobotu ... beriem duphaston tablety do 22. takze pocitam ze 25.3-26.3 by mala mrcha dojst
Držte mi palce dievčatá, zajtra idem DR či som zdravá a či je všetko tak jak ma byt, mam trosku strach 😒 odkedy som prestala brat HA cca 1 rok tak som tam nebola 😖
@lilien1914 tak to je super keď už takto ukazuje druhá // to DPO sa ráta od ktorého dňa?
@sonazitnanova vraj ked mas pozitivny ovu test, do dvoch dni mas ovulku a od toho tretieho sa pocita DPO....konkretne mala som pozitivny test 9.3. tympadom 10.3. a 11.3. ovulka a pocitam od 12.3. vratane
@lilien1914 ahaaaa no ja som mala na 10 deň čiže ovulka 11 čiže ratam od 12?

@candies ja zdrava som len neviem ci on je ....ja nastastie testy vysledky vsetko v poriadku mam ;)