Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@misdan celé tehotenstvo by mala byť zvýšená,samozrejme môže i kolísať,ale určite neklesne ako pri ovulácii,či ako pred menzesom...
Dievky je to normalne ze kamoska je v 18tt a uz citi kopanceky no ale ze uz 3 den ich neciti vobec..kazala som jej ist ku doktorovi ale ze nie nejde..
Ja by som sa bala ci?
Babule, mám otázočku? Rady ste sa testovali, lebo pri oboch babách som na to prišla neskoro... a neviem asi tým že moc chceme teraz .... tak som každý mesiac nedočkava a potom sklamaná z jednej / 🙄 som blbá že? 😔 ja nemyslím na nič iné a neviem to vypnúť
@kotatko1232 ano je to normalne staci ked babo sa otoci a uz nemusi az tak citit tie kopanceky a na zaciatku nekope az tak intenzivne ako potom!ale ked viac nez 5 dni to nebude citit tak radsej nech ide k dokimu
Ahojte žienky je tu nejaká čo bola po laparoskopii cysty a snažila sa otehotnieť?? Poraďte ako niekto správa ďakujem
@trinka to je na tom záhadne že sa to tak podobá, ja som začala mať chuť na pikantné tak som včera robila test a biely 😂 ale nezúfam pri prvom mi tiež neskôr ukázalo na teste, tak uvidíme môžem to mať aj z príchodu ms. Teraz sa snažím vydržať týždeň bez testovania. Ešte cez týždeň je zhon ale víkend bude ťažký 🙂
Caute baby,aj ja sa pripajam ... ja som dnes 14DPO ale test dnes biely,nevidim ani ducha :( snazime sa od decembra a stale nic 😪

@tamarka9 stvrtok alebo piatok 🙂