icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
trinka
22. mar 2017

@pucca144 ja nemeram... mám nepravidelný cyklus, ale ak sa nepodarí asi začnem 😒

zuzu2901
autor
22. mar 2017

@milasik10 ahoj vitam ta medzi nami.My sa snazime od augusta a tiez stale nic.Tento mesiac som skusala aj prvy krat ovu testy tak uvidime 😉
Drzim palce aby si co najskor nasla vytuzene // ciarky 👍😉💜

milasik10
22. mar 2017

@zuzu2901 dakujem,ja pouzivam vzdy ovu testy,takze vieme kedy mam,merala som si aj BT ale tento mesiac som sa na to vykaslala... neviem v com je problem:( mozno je to psychika a dus. rozpolozenie 🤔😂 cakaju ma statnice,diplomovku pisem,okrem toho robota... mozno ked budem po a ten stres zo mna opadne,tak to pokde lahsie. Tebe tiez drzim ✊️ kolky DC si?

butterfly333
22. mar 2017

@slavkom aj ja aj sa hned zadarilo

alilka
22. mar 2017

@lala1501 ani neviem ako..Písala som do fórum duch na teste bola som včera pri inom lekárovi ten povedal čakát..Že v žiadnom prípade nedať von vajcovod..Tak už fakt neviem..Ďalší mi odporučil kyrwt..Dnes HCG 219..

lala1501
22. mar 2017

@alilka hlavne sa sama sleduj ak by ai mala velkw bolesti alebo by ti hlavu tocilo bola by si slaba utekaj na pohotovost

trinka
22. mar 2017

@alilka a máš bolesti ? Ešte špiníš?

sussah
22. mar 2017

@alilka asi by som sa poradila aj s iným lekárom,ale určite by som ešte počkala...

alilka
22. mar 2017

@lala1501 veď dávam pozor..Všetci moji blízky vedia že treba na mňa "dávať pozor " 😁
@trinka bolesti nemám žiadne. Ani brucho,áno po bokoch nikde nič..Špiniť ešte spinim ale stále uplne slabo..😊
@sussah radila som sa s 3 lekármi nezávisle od seba.

trinka
22. mar 2017

@alilka a každý povedal niečo iné 😂

alilka
22. mar 2017

@trinka asi tak dajak 😁

alilka
22. mar 2017

@milasik10 už ani sama neviem čo..Otehotnela som vo februári ale nieje to dobre. Je to naozaj na dlho..Ale prosto sami nevedia kde ten plod je..😲

trinka
22. mar 2017

@alilka tak kým nemáš bolesti, asi by som aj ja pockala... ale ak by prišli na nič by som nečakala ... 😔 držím silno palce nech to dobre dopadne 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

tonjadabik2
22. mar 2017

@alilka drzim to velmi palce myslime na teba vsetky mamicky asi..len nech vsetko dobre dopadne uz aby to bolo.

eva1984
22. mar 2017

dlho som tu nebola stihli ste popísať toho dosť, mám čo čítať 😀 😀

@trinka ja som na tom bola presne ako ty 😀 už pološialená z bielych testov 😀, my snažíme možno tak rok aj to raz sa dalo raz nie... ale teraz posledné mesiace mi z toho už šibalo, raz mi aj krámy 5 dní meškali tak už natešená ako blcha, ale test negat. a nakniec došli. Je to presne ako píšeš, že veľmi chceš tak to nejde, máš blok a si tým posadnutá, Ako ja 😀 tak som si dala tento mesiac pauzu. Aj tak sme všetci prechorení, atb, služobné cesty a pod. Ale čo si budem nahovárať v podvedomí je to stále.

15tibetan3
22. mar 2017

Mamicky prosim Vas, nemeriam si bazalnu teplotu, ani nic take, bo sa v tom nevyznam a ani nemam na take cas. Ale chcem sa opytat, moj cyklus je 26 dnovi. Posledna menstruacia mi zacala 5.3. a kedze v sobotu 18.3. doobeda sa mi zacal tvorit tahavy priesvitny vytok, ktory som mala silny az taky ze to zo mna vytekalo aj v nedelu 19.3., tak sme to s manzelom vyuzili aj v sobotu aj v nedelu. V pondelok som mala len jednorazovo taky biely husty vytok. Potom sucho. Mohlo sa vtedy jednat o ovulaciu? V utorok vecer a dnes sa mi opät objavil priesitny vytok, ale je ho malicko. Co je potom toto? Do januara som uzivala hormony na vkladanie kvoli cyste a pocas poslednej menstruacie som pila alchemilkovy caj. DAKUJEM za info!!!

eva1984
22. mar 2017

@15tibetan3 ja mávam presne takéto plodné dni, začnú mi jemným hlienom, ktorý zosilnie, a ako ty píšeš aj vyteká doslova. Ovulácia mi prebehne s bolesťou, takže o nej viem skoro vždy. Ja nič nemeriam, netestujme ovu testami, nepotrebujem to. Takže to kľudne mohla byť ovulka, alebo len pred ovulkou.

19mirka90
22. mar 2017

Dnes poobede som bola cik a na toaletnom papieri som mala malinku stpu krvi..co to moze byt? Viete poradit 😕😯

matrix87
22. mar 2017

Ahojte.tak ja som dnes mala byt 1dc ale zatial akosi nic. Spravila som si teraz aj test.ja tam tu druhu / vidim.strasne slabulinku. A nemam doma ani chlapa.nech to zhodnoti on.lebo ja viem kde ju mam hladat.on netusi... dala by som aj foto.len na foto to vobec nevidno ☹

misdan
22. mar 2017

@butterfly333
Prave som skoro odpadla 😲 takyto pozit.OVU test..som 24DC
, 10DPO. Na ovulaciu sa teda rozhodne necitim!!! Som fakt v tom, ze bola, bol hlien I bolesti..ale ktovie.
Este som ti dnes chcela pisat, ze moja bazal.teplota nic moc, ze z toho nic asi nebude..teraz som zmatena..ale aj dufam, ze co ked moznoo

misdan
22. mar 2017

Tu je test..

lala1501
22. mar 2017

@misdan a aku mas bazalku ak sa smiem spytat ?

alilka
22. mar 2017

@misdan test vyzera vyborne..🙂 snad je to tehu ked si 10dpo a mas taky pozitivny ovu test..🙂

butterfly333
22. mar 2017

@misdan nooo testík je super na 10dpo podla mna to bude dalšia tehulka. A aku máš bt? Držím moooc palčeky nech sa zadarí. 😘😘😘😘

misdan
22. mar 2017

@lala1501 praveze nic moc, 36,6 dnes, predtym 36,7..celkovo ako kukam na ten graf nic moc, ako je tam poznat ovulaciu-skok v teplote a potom pokles jedmodnovy, mozne uhniezdovanie..ale cakala by som este vyssiu teplotu..pri prvom som mala okolo 37
@alilka no som prekvapena. Este aj prechladnuta som bola tyzden. Zajtra skusim znova ovu. Mam len jeden tehu test, ten si setrim na piatok, lebo sa chystam von s kamoskami ;) inak ovu mi aj pri Dankovi ukazal..par dni pred menzesom..zeby sa historia opakovala?

misdan
22. mar 2017

@butterfly333 teplota nic moc, pisala som vyssie

butterfly333
22. mar 2017

@misdan no uvidíme tak v piatok čakám tehu testik s // 😘

misdan
22. mar 2017

@alilka inak, sledujem ta..neviem, co napisat, len tolko ze podla mna je to hcg dost nizke stale na normalne tehotenstvo..a bolo by vidno aspon nieco v maternici. Ja som sice zdravotak, sama neviem, co by som robila :/ ale je to ozaj nebezpecne, ale to uz vies..a inak, sestra moja otehotnela s jednym vajecnikom na prvykrat ;)

misdan
22. mar 2017

@butterfly333 dakujem, urcite urobim. A mozno sa moj vyletik zrusi tym padom, lebo je to v inom meste, mam prespat u mamy, a dalsi den tam ma prist za nami okrem mojich chlapov aj sestra s malym- a ten je v inkub.dobe kiahni..tak by som nesla, tam je velke riziko. No ale predbieham.

lala1501
22. mar 2017

@misdan tak nemusis mat 37 dolezite je aby si mala rozdiel b predovulaxnycnych. Ale test vyzera dobre.odfot graf ak sa ti da