icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
19mirka90
6. jan 2017

@zuzu2901 myslim na teba a drzim palcoky aby boli //

19mirka90
6. jan 2017

Ja som nevydrala a spravila som so test no ten bol negativny...tak musime snazilkovat dalej.

nita216
6. jan 2017

@19mirka90 dnes mas dostat(nemas dostat ms?kym nedostanes nic nie je stratene !ja ani doteraz. nemam!no do vecera mozem dostat

19mirka90
6. jan 2017

@nita216 zajtra ma prist...no nedalo mi to tak som urobila test...viem,viem ze kym nepride tak je stale nadej 😉 i ked som si uz aj poplakala ze opat to kalajnice asi nebudu..

nita216
6. jan 2017

@19mirka90 vies moja fakt tie testy nemusia hned ukazat kolajnice!niekomu tp len ukaze maleho dusika aj po tyzdni meskania!kym nemas ms nic nie je.stratene!!mozno o 2dni uz tam bude dusik

19mirka90
6. jan 2017

@nita216 dakujem za tvoju podporu ;) esteze si tu mozme popisat a povzbudit ze nadej je stale ;) 😘😍

nita216
6. jan 2017

@19mirka90 treba sa navzajom podporovat tak je vsetko lahsie!a nebud smutna keby nahodou by to teraz nevislo!pride aj k tebe anjelik ono vie kedy treba potesit mamicku!

nita216
6. jan 2017

@19mirka90 a budes aj ty mamickou!este pockaj 2dni a skus zrobit este jeden testik!mas priznaky?

michhaela
6. jan 2017

Kočky pridávam sa sem ak môžem? Nám sa to už dlhu dobu nedarí a už sa zmiernujem že nám to súdené není zrejme....😔😔😔

nina4
6. jan 2017

Ahojte .Baby poradte ked mi furt meska MS a viem ze tehu nie som len sa chcem este vyhnut vyvolavacke mozem skusit aj teraz zacat pit ten Alchimilkovy caj ci to treba pit hned po skonceni MS aby to malo ucinok ? Ako topiaci sa aj slamky chyta tak ci by mi to pomohlo rozbehnut .Velke Dakujem za kazdu odpoved 😘

19mirka90
6. jan 2017

@nita216 nemam ziadne priznaky len to ze dnes podbrusko boli a vcera ked som kus cvicila tak pri urcitom pohybe ma tak divne zabolelo podbrusko..a naposledy ma pred mrchou boleli prsniky ,mala som ich moc citlive..a tento mesiac nic..tak som myslela ze to moze byt prave tym ze som tehu.. bez podpory by sa to tazko zvladalo 😘😉

sevcikovaanna
6. jan 2017

@nina4 alchemiku nepij ak by si bola tehulka...mne ked nechodila dal my norethisteron...no tiez svinstvo no ak si tehulka ms nedostanes a neublizi miminu

tamarka9
6. jan 2017

@nina4 a prečo nechceš vyvolavacku?

nita216
6. jan 2017

ahojte moje no ja som sa rozhodla cakat do 12.1 vtedy uplynie 38 dni a kedze na 30 dni ms nikde tak do 38 by som mala dostat ms!takze testujem zas 11-12.1 ked dovtrdy nedostanem ms

sevcikovaanna
6. jan 2017

Baby dnes konečne ovu ale bolia ma oba vajecniky ....robila som si test je tam čiarka no nie rovnako silna....skusim este vecer .... snazime sa kazdy deň tak snáď sa zadari niečo...

nina4
6. jan 2017

@sevcikovaanna tehu nie som na milion percent od posledneho mojkania by uz museli byt take kolajnice ze az a testy su bohužiaľ beloba .
@tamarka9 vyvolavacke sa nebranim len to chcem ako uplne poslednu moznost pokial sa da chcem to skusit bez hormonov

eobf
6. jan 2017

ahojte snažilky 2017. Ja som si dnes robila test-vysiel pozitivny..krasne vyrazne // ciarky.. Držím aj Vám dievky prsty..Aby ste sa mohli čím skôr tešiť 🙂👍

misiatkooo
6. jan 2017

@michhaela Ahoj Miška vitaj u nas 😊 a kolko sa uz snazite?

liliputka23
6. jan 2017

Ahojte baby chcem sa spytat pred tromi dnami som mala mat ms ale namiesto toho som mala ruzovy vytok potom hnedy a teraz uz len tak malinko myslite ze to moze byt uhniezdnenie alebo to mam taku ms dakujem za kazdu radu

sevcikovaanna
6. jan 2017

@nina4
Neurobila sa ty cysta ak si nemala ovuláciu...?

tamarka9
6. jan 2017

@liliputka23 skor si myslim ze si mohla mat takú ms. A nerobila si si test? Lebo kocky co otehu tesne pred ms,tak potom maju len takú slabú...

liliputka23
6. jan 2017

@tamarka9 robila som si 3dni pred ms ale ten bol biely nic tam nebolo .. noneviem co si myslet

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nita216 tak pockaj do toho 38 dna ms.Ja mam dnes 29 DC dnes.Rano som si po nconej robila test,ale vysiel negativne.No moze byt,ze som zle urobila lebo som sa aj omylom dotkla testovacej casti.A bol to pepino test.No neviem sak cakam od dnes uz meska ms.Prsia bolia stale,krize detto a lava strana vajecnika ma boli ako pocas ovulky.Ja ti neviem.

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nina4 rano som si robila test,neodolala som,ale za 1ve bola som po nocnej za 2he asi som ho urobila zle lebo som sa nechtiac dotkla testovacej casti.Dnes 29DC.Prsia nafuknute,krize bolia a lava strana vajecniku ma boli.Tak ja neviem.

nita216
6. jan 2017

@eobf gratulujem apon niekto tu ma pozitivne spravicky!priznaky?
@zuzu2901 velmi mi to pripomina tehotenstvo takze skus testik za dva dni mozno este nemas vysoke hcg!ani mini pidi dusika nemas?daj sem foto!max skus este testik ked sa vyspis a tak aby moc bol koncentrovany
@liliputka23 ja by som na tvojom mieste este skusila testik!

michhaela
6. jan 2017

@misiatkooo Bude to rok a pol 😢

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nita216 jj no ked nepride ms urcite budem testovat.Hej no,len to stale mozu byt priznaky aj ms.

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nita216 akurat ten vajecnik nie,lebo to ma boli len pocas ovulky

nita216
6. jan 2017

@zuzu2901 preto ti to pisem ze si tehulka!skus este jeden testik vtedy ked aspon 2 hodky nic nepijes a budes mat koncentrovanejsiu moc!

misiatkooo
6. jan 2017

@michhaela to je uz dlha doba skusili ste si pobehat nejake vysetrenia?