icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nita216 uz sme u svokrovcov v Bardejove.Takze do lekarne sa mozno zajtra dostanem s manzelom,ale chcem tak nenapadne testnut.

mariannamk
6. jan 2017

@michhaela ak ste este nikde neboli, tak chod ku gyn na hormonalny profil. mozes si to vyziadat aj na priamo ty. 2x odber krvi v jednom cykle. a polovicka by mala ist na spermiogram. skus to vybavit cim skor. su to prve vysetrenia, ktore by mal par absolvovat. potom sa daju naplanovat dalsie vysetrenia, ak tieto prve vyjdu ebzproblemovo. aspon sa pohnete dopredu 😉

nita216
6. jan 2017

@zuzu2901 velmi ti drzim palceky!vies velmi ma pali urobit si este jeden test ale mozno aj ten by este bol negativny!ja uz sama neviem ako bude ci som alebo nie som tehotna!mam naliate prsia ale nebolia vytok mam ale ziadne take stavy ako ked som 2x bola tehulka!uz ani krize ani sa svet netoci!no neviem

michhaela
6. jan 2017

@mariannamk Už sa na to chystame, čoskoro ideme na vyšetrenia, ďalej čakať nemôžeme veď čas beží...🙏😉

michhaela
6. jan 2017

@misiatkooo Chystame sa a uvidíme čo bude 😊 zatiaľ si to užívame a aj tak nič stoho...😒

misiatkooo
6. jan 2017

@michhaela treba ist aj my sme sa snazili a zacalo mi to byt cudne lebo ovulaciu mam pravidelnu a presne viem kedy ju mam a nic. Ja som mala vysledky v poriadku aj hormonalny profil a u nas bol problem v spermiach manzel mal hormonalny profil tiez ok 😊

michhaela
6. jan 2017

@misiatkooo Neviem prečo tým čo sa nedarí to malé nechodí...Viacej počúvam to že nemyslí na to ono to príde...No kedy 😅 a to sa dá nemyslieť?Ja mám cyklus pravidelný aj plodné dní viem kedy su podla ovu testov sedelo ale bazalnou teplotou to nešlo skákala mi jak jojo...Snáď sa aspoň to jedno jedine nech sa podarí 🙏 🙏 🙏

misiatkooo
6. jan 2017

@michhaela tak vraj zdrava žena by mala do roka otehotniet dohovie co je na tom pravda 😊 povybavuj vysetrenia a sama uvidis ...ja budem tiez vdana za jeden mala zazrak 😊

nina4
6. jan 2017

@sevcikovaanna ovulka bola teda aspon podla ovu testu BT nemeriam .ono brucho ma sem tam rozboli tak ze uz uz by som povedala aaaa super prisla no po chvili to prejde a zas nic .
@zuzu2901 mojenko ty mi budes asi tehulienka 😍 drzim silno silno vsetko co treba aby boli //

tifinka
6. jan 2017

@luiana to ma mrziii :( ..ale take si uz nechcem ani pripustit..my sme sa 4 roky nechranili a teraz konecne riesime, vsetko je ok akurat ja nemam ovu..som teraz este len druhy cyklus na clostyle tak uvidim..a strasne dufam...tiez si brala clostyl? ako dlho? a ako ste to dalej riesili?

misulkamirkova22
6. jan 2017

Ahojte snazilky aj my sa snazime o babetko :/ zial zatial bez vysledku :( Avšak chcela som sa opytat .... Mate nejaku skusenost s tymto ? Menstruacia mi meska uz 34 dni .... bola som aj u dr. a ta mi vylucila tehotenstvo aj z krvi aj z usg .... no u dr som bola asi ccca pred Vianocami okolo 17.12 ....a menstruacia zatial nikde .... dnes to je presne 34 dni ....do teraz som mala pravidelne ....testy om teraz neskusala ale pred dr,boli negat. no v pondelok idem na dalsie vysetrenia tak uvidim co a ako ....uz som zufala......

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nita216 ja to poznam a specialne ked ich mas doma.Pockaj radsej este kusok.Aspon kym nebude 35 DC.Dne mas kolky?32-33?

nita216
6. jan 2017

@misulkamirkova22 ahoj skus este testik a ked bude neg tak asi dajaka hormonalna nerovnovaha!

zuzu2901
autor
6. jan 2017

@nina4 no bodaj byvto tak bolo 😍

nita216
6. jan 2017

@zuzu2901 chvala bohu nemam doma testik ale billa je nedaleko aj tesco tak viem si kupit!dnes som 33DC!

misulkamirkova22
6. jan 2017

nita216 ... aj som rozmyslala ze si este zrobim testik ale aj sa bojim .... v pondelok idem k druhej dr. uvidim co povie ...ale uz by som bola stastna keby sa konecne zadarilo ....a dakujem

nita216
6. jan 2017

@misulkamirkova22 po viac ako mesiaci meskania uz ked teraz si urobis testik by si mala mat kolajnice!nemusis sa bat ked bude poz.tak uz v pondelik ides stym k dr.ze si tehotna a ked neg.tak povies ze tehu na 50 % nie si a to asi bude hormonalne!lepsie vediet ako rozmyslat nad tym ze ci ano alebo nie!skus testnut hoci aj teraz a budes ista!nezabudni nas informovat! 😀

nita216
6. jan 2017

viete baby ja by som bola aj rada kebyze nie som tehu tak nech uz pride bo ja nie som zvyknuta na to aby som cakala na ms! a ked som tehu uz nech su tie testy //!

tifinka
6. jan 2017

@nita216 viem si to predstavit, tiez si vzdy poviem nech uz radsej pride ms a mozeme to skusit znova ako ked test je negat. a iba zufalo cakam aspon na ms a na novy pokus...

luiana
6. jan 2017

@tifinka brala som.clostyl 3 mesiace teraz nasleduje laparka v januari a potom sa uvidi

misulkamirkova22
6. jan 2017

nita216 teraz nemám doma test ale skúsim si zajtra kúpiť no a uvidím ..... a nebojte samozrejme podám info 🙂

tifinka
6. jan 2017

@luiana ale inak ste mali vsetky vysledky v poriadku? aj tvoje aj partnerove?

nita216
6. jan 2017

@tifinka ni ved to!ja som bola zvyknuta na ms do 30dni a odkedt so potratila vsetki he zblaznene!verite ci nie uz roky rokuce som mala pravidelnu ms presnych 30dni a stale doobeda!
@zuzu2901 ty na 10000000000%budes tehulka!ucudis dalsi tesik bude //! prosime si potom fotku!

nita216
6. jan 2017

@misulkamirkova22 drzime palceky ale ozaj neboj sa vsetko bude tak ako ma byt a to samozrejme vsetko v poriadku!

janulino
6. jan 2017

Ahojte zienky..pridavam sa aj ja k vam..

nita216
6. jan 2017

@janulino vitaj!

luiana
6. jan 2017

@tifinka ano

tifinka
6. jan 2017

@luiana tak drzime paste nech sa to po laparke podari..

janulino
6. jan 2017

@tifinka no asi tak..

tifinka
6. jan 2017

@janulino vitame ta a drzime paste 🙂