Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@sevcikovaanna hej ja som nebola, ale rozmýšľala som nad tým gélom ..Ale pri umelom oplodnení je to zbytočné
Baby mna dnes rátal pichalo v podbrušku... MS ma prist o päť dni, prsia naliate, unava strašná ... smiem aspoň dúfať? 😂😂😂 ja viem že asi budem sklamaná ...
@pucca144
a pomohlo to nejako vraj je vacsia sanca hned otehotniet .... som z toho jelen bojim sa az my neposkodia krcok ...kedze my zlyhal v tehotenstve a byvala gynekologicka my povedala ze kazdy zasah ho moze oslabit
Ahojte baby kupila som si kyselinu listovu od jamieston a je to 1mg myslite ze to mozem brat pre otehu alebo je to velka davka ?
Kocky,dnes 14DC a ovu test snehobielyyyyy🙄...je este sanca,ze tento cyklus bude??lebo vajecniky pichaju,no zatial ani hlien nie je bohvieaky😒...a cyklus mavam 29-30 dni....
Ahojte, drzte mi dnes palce, idem na folikulometrii a po minulomesacnom neuspechu mam strach ze znovu nebude ziadne vajicko oooch. ✊😕
@alilka podla mna si otehotnela tento cyklus a preto je to take slabe. Na testoch v celku pekne vidiet ako to silnie. Ty uz si z toho chudatko taka zmatena ze si na tie posledne dva testy napisala mesiac januar 😉 ale neboj, ja myslim ze to je tak ako som pisala. Ak nemas bolesti cakaj. Nech ti urobia este v pondelok vysku hcg. Ak bude vyrazne stupat, este pockaj.
@alilka aspon si sa zasmiala 😉 rob si kazdy den rovnaky test ak sa da a uvidis. Ak to bude silniet, tak sa nedaj ukecat doktormi na operaciu. Vies, aby oni boli kryti, ze nebudu riskovat, tak ta zoperuju aj ked to nebude treba. Ale v pripade bolesti nevahaj a utekaj hned do nemocnice. A kolky den si cyklu teraz? Aky dlhy mavas zvycajne?
@sevcikovaanna zatiaľ sa snažíme, bolo 21.2. tiež mi povedal že najskôr možem otehotnieť potom aj bez toho že som predtým emala ms a ani zatiaľ nemám ms. N aten krčok sa vieš opýtať doktora ktorý to bude robiť. Odporúčala mi to aj moja gyn. lebo som hne´d behala za ňou že čo mi to budu robiť a v mojom pípade to bolo nutné. vôbec som nemenštruovala niekoľko mesiacov.
Babyyyy ja som taka šťastná, prvykrat mam dominantny folikul - 20 mm a to som 11 DC hned mi pichli aj pregnyl.Viem ze to nic neznamena ale pre mna to je obrovsky pokrok som taka šťastná 🙂 ☺
@alilka Ahoj, akurat citam, ake si mala cykli. Keby ti chodila normalne mrska, tak vlastne teraz niekedy by si ju cakala, resp. mala. Ja by som pockala este aspon tyzden, ked nemas bolesti. Co ak sa nakoniec objavi gestacny vacok v maternici? Bezne gynekologovia nic nevidia v case ocakavanej menstruacie, az tak tyzden po vymeskani.
@alilka Tak by som sa urcite nedala este v pondelok operovat. Vyckaj este aspon tyzden, ak nemas bolesti. Lebo tie testiky vyzeraju fakt uzasne. Nechce sa mi verit, ze by to bolo mimomaternicove. Skor mam cim dalej, tym viac pocit, ze si otehotnela len teraz v marci.
@ejuska2586 joooj,ani nevies co by som za to dala,keby som sa dozvedela taketo krasne spravy..🙂 ale nebudem klamat,niesom pesimista,ale tomuto velmi sancu nedavam..🙂
@alilka Neviem, tiež ťa nechcem moc zavádzať. Neviem, ako to funguje pri mimomaternicovom, viem len, že pomaly stuúpa HCG. Ale tie testy zo včera a z dnes sa mi zdajú krásne. Bodaj by ti dnes primár povedal, že máš ešte počkať, že to vyzerá na normálne tehotenstvo. Alebo v ideálnom prípade, že vidí gestačný vačok. Budem na teba silno myslieť a čakať na správy od Teba. Ak ti aj povie, že nič nevidí, pýtaj sa. Nech ti povie, či sa oplatí viac čakať, alebo ísť rovno na operáciu. Lebo ak ti majú teraz vybrať vaječník, tak tak isto ti ho môžu vybrať aj o týždeň či dva, pokiaľ teraz nemáš bolesti. Vraj keď je to zlé, začnú bolesti. Ale dúfam, že tieto katastrofické scenáre sa nestanú a ty si budeš užívať krásne a už konečne bezproblémové tehotenstvo 😘
@lala1501
@alilka ale podla toho co alilka pisala, ze 26.1.posledna ms. Tak dalsi cyklus teoreticky zacal cca 24.2. Takze ovulka cca 10.3. A tym padom by tieto testy boli prislusne k 14dnom od oplodnenia. Aj doktori jej hovorili ze je takato moznost ze otehotnela tento dalsi cyklus. Lebo to uplne sedi.

@sussah
netusim asi laparoskopiou kedze mam ist do nemocnice ...tym gelom som citala ze sa to da aj v ambulacii...mam s toho strach