Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@ivushka0209 už to videl na sone?V akom tyzdni si bola ked si bola u lekára že už ti hneď videl?To faaakt?To by bol najväčší zázrak ak by to ozaj bolo tak 😁 veľmi chcem veriť ale čo má byť bude. 😊
@sonazitnanova hej no,len to moze byt aj mrcha ktora sa blizi.Uvidime ako to dopadne,bodaj by sa zadarilo a boli by // ciarky na teste 😉
Tebe vsak srdecne gratuluje a prajem uspesne tehulkovanie 😘👶👍😉
@kima1404 citala som,ze v odbornych clankoch,ze 1-3 dni pred ovulkou.No baby tu mi radili,ze ked je pozitivny ovu test tak ovulacia ptebehne do 24h.My sme tento mesiac mali keksik pocas pozitivneho ovu a tak ako pises ty den pred.Po pozitivnom sme mali az o 2 dni nato.O par dni zistim ci sa zadarilo 😉👶💜😘👍
Ja mam tri do mrchy..BT je sice vysoka ale test bol negativny..jooj uz ma to stve velmi :( uz zvazujem aj navstevu lekara...
@zuzu2901 ďakujem moooc.....Ja som tiež najskôr nechcela tomu prikladať nieaky význam že mám citlivé bradavky ,no nakoniec to je tak 😊👶....Verím a držím palceky že tentokrát to vyšlo 😉
@19mirka90 ja mam presne tyzden do mrchy.Bolia ma tie bradavky,ale nechcem to pripisovat tehu.Uvidime,pockam co bude o tyzden.No velmi si prajem aby to bolo tehu 😉
Manzelovej babke sa snivalo o rybyckach(vraj ak sa sniva o rybach niekto z blizkej rodiny bude mat babo).Takze ona ma uz vidi tehotnu,no to su babky.Ak bude mat pravdu budem stastna zena 😉
No este mrcha neprisla a test moze byt negativny.Vies,ze nie kazdej zene ukazuje test hned po 10DPO.Kazda sme ina.Tak este tam sanca vzdy je,pokial mrcha nendojde.Drzim silno palce.😉👍😘👶...a ak by aj mrcha dosla nevadi,novy mesiac,nova prilezitost 😉
@sonazitnanova no bodaj by to tak bolo.Nic ine si s manzelom neprajeme.Som zvedava teda co dorazi o tyzden 😉👍
@19mirka90 pekne, tu dievčatá písali že sa musí držať v deň ms tak by som počkala, teraz kamoške klesla deň pred ms a na druhý deň aj dostala. Ja som sa tiež už vitešovala ale hne´d ma to uzemnilo keď jej to tak kleslo, Ale zas test neg. ešte nemusí nič ukázať. V podstate ten test mi pride ako keby to ukázal až vtedy až to je všetkým jasné 🙂 - to tak na pobavenie. inak držím palce nech sa drží 🙂
myslíš ovplyvnenie bt. To ti neviem povedať, keď som mala cystu ešte som si bt nemerala som si ešte bt, ale môžem za seba povedať že ovplyvňuje cyklus, ms a to dosť značne. Robila som testy ovulačné a boli negatívne a aj mi doktor potvrdil že ovu neprebehla.
@zuzu2901 no ja som mala 10 dpo ovulačný takmer takú istu čiarku ako kontrolnu. Ana druhý den na tehu teste uz bol duch. LH hormon a hcg maju veľmi podobne zlozenie a tak ovu testy niekedy reagujú aj na tehu. Teraz mam ovulačný mega silný,cize u mna to vidieť na ovu testoch. Kolky si dpo?

@alilka mne nebrali krv na viac krat. Ked som bola u lekara hned mi povedal na prvej navsteve co je vo veci. Ale aj jedna znama mala take stupanie hcg pomalsie a bola normalne tehu a ma krasnu dcerku . Takze budeme verit ze je to aj tvoj pripad