Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@montblanc ja som tak zistila že som tehotná, síce to bolo prirodzene, ale neskutočne som ochorela a nie a nie sa toho zbaviť. Niekde som čítala že pri otehotneni môže prísť k prudkému poklesu imunity. Držím palce 🙂
Ahojte dievcata, s priatelom sme sa posledne 3 mesiace parkrat pokusali. V tomto cykle som mala aj zapal močaku, curala som jeden den krv. Po navsteve lekara to preslo. Avsak dnes rano ma velmi prekvapila menstruacia, dostala som ju uz 17 dni po predchadzajucej cize len cca 22 dnovy cyklus. Nikdy sa mi to este nestalo. Cyklus mavam 30-32 dni, skoro vzdy mi meska, takto predcasne som to este nedostala, rano som sa zobudila s riadnymi bolestami a uz som teda tusila ze je to tu. Testovat som chcela az keby mi meska. Neviete co to mohlo sposobit ? Moze to byt prave koli tomu ze sa snazime ? Asi nema vyznam robit si test?
@alilka Moja, je mi to ľúto. Tak som verila, že bude všetko v poriadku a ty budeš normálne tehotná. Určite daj vedieť, keď budeš mať dnešné výsledky. Myslim na Teba a držím palce, nech to dopadne čo najlepšie, ako sa dá.
@tranquillo to fakt???? Normalne mi az zimomriavky nabehli. Lebo som doma na materskej s malym a nikam medzi ludi nechodime ze by som mohla ochoriet a pijem len caje, ziadne bublinky. Nebyvam chora. Tak nechapem z coho som ochorela. Si nepamatam kedy som bola takto chora. Dala si mi nadej 😉 dakujem
@alilka sme lebo sme kamaratky. clovek nema aniv skutocnom svete priatelov takich ako na nete.. ja mam iba dve kamaratky..fakt dve.. a tu som ich nasla viac..ale ty si mi prirastla k srdiecku prezivala som s tebou pomaly od zaciatku. aj ked tu napise nekak mamicka a tesi sa..ja nemozem..kvoli tebe sa trapim aj ked napisem ale drzala som ti palce lebo predsa je to babetko..tvoje babetko a...nechcem ta trapit..prepac..ja som velmi citliva co sa tyka deti a svoje milujem nekonecne.preto som myslela ze aj ty..mam vas vsetky rada..moj manzel uz nechce babo..tak mozno aj preto..ale nevadi..zamestnam sa a neako bude ved mame deticky tak..ale o mna tu nejde.mam ta rada a drz sa.daj mi vediet dobje?
Ahojte zienky. Ja som prave po vysetreni folikul. A si predstavte, ze mi narastol jeden, ma 20mm. Som 15 dc, cykly mam 26 dni, takze neskoro. Zevraj praskne dnes ci zajtra. Tak vyskusame dnes a pre istotu aj zajtra. Tesim sa, hoci niekomu sa to moze zdat, ze nic extra, ale to, ze vobec vajko dorastlo je pre mna uspech. Drzte palce, aby prasko. Da sa k tomu nejako dopomoct? A je normalne, ze ovu testy mam stale nevativne? Nemam vobec ziadne priznaky. Bez hlienu, len trosku podbrusko, krize a malo prsia pobolievaju. A este otazka, nie je 10 dni LT faza malo? Mam strach a aj sa tesim. Neviem co robit, aby to vyslo uz konecne. Drzte sa dievcata💪😘
@montblanc no u mňa to tak bolo, dostávala som sa z toho pomaly dva mesiace potom. Tak držím palce 😉
@pupu6 No, ono možno sa hlien ešte len objaví. Testy môžu stmavnúť aj 12 hodín pred ovulkou. A ohladom tej fazy - kludne sa moze predlzit, ked prisla ovulka neskor. Zenam sa casto predlzi z tohoto dovodu a potom si myslia, ze im meska menstruacia a ona vobec nemeska, len sa predlzila luterarna faza.
@tranquillo a tehotenstvo bolo ok? Neboli ziadne komplikacie? Gynekolog vtedy nespominal ze by ta choroba mohla mat negativny vplyv na vyvijajuci sa plod?
@pucca144 ahoj ako sa mas? Tak ja som dostala v piarok ms ale taku že piatok iba vytok hnedy a moc ho nebolo, sobota taka trosku akoze spustena ale skoro vobec a večera zasa len vytok ato bolo vsetko tym mi aj skoncila. Tak môžem sa snažiť dalej aj ked takuto ms som uz dlho nemala.
@montblanc juj ved prave som sa docitala tu na MK ze existuje na to nejaka injekcia, aby to prasklo, ale z neviem akeho dovodu mi to nechcela pichnut. Asi preto, ze mudr vlastne len zistuje, ci ovulaciu mam ci nie. Skusim to teda podporit pozitivnym myslenim. A budem testovat ovu, ja som totiz bola v tom, ze pozitivny test sa objavi uz 48 hod pred ovulkou. Dakujem za podporu😘😘😘
@ejuska2586 vidis to som vobec netusila. Ja som sa spoliehala na tie ovu testy, ale uz napr po 16tom dni som uz netestovala nikdy.
A bambulky, este taka otazka, ze poloha pri sexiku je aka najlepsia?
@pupu6 ja som mala pozitivne OVU testy minuly tyzden v pondelok a utorok a namerala som BT v sobotu rano 37,2. Cize predpokladam ,ze ovulka prebehla sobotu. Jak pocitam tak pocitam, ale nejako mi tych 48 hodim nevychadza. Cize snazit by sme sa mali 48 hodin po ovu teste hej? vdaka
@mojezlate ahoj ja som ms nedostala,meriam si bt teplotu a zapisujem do grafu. a vyšlo mi že ovu som nemala až teraz,tak mám trošku zmätok lebo sme sa potom snažili až 2DPO tak to už môže byť neskoro. No objednala som sa ku doktorke že sa nechám skontrolovať či dozrelo to vajce alebo ako to je s ním. keď sa to inak nedá overiť. Ak by som to teda dala podľa grafu tak som 4DPO a mam rovanko vysokú teplotu a zatiaľ bez príznakov na ms.
@sussah Nie. Ovulacny test je vacsinou pozitivny 12-48 hodin pred ovulaciou. Idealne je snazit sa v den pozitivneho testu. Lebo ten stupajuci hormon, ktory vlastne zachytia OVU testy sposobi prasknutie folikulu a tym padom aj ovulaciu. Co sa ovulacie tyka - mohla prebehnut aj skor ako v sobotu, len teplota mozno zareagovala neskor. Aj to sa stava. Preto sa odporuca snazit sa uz v den pozitivneho testu a potom idealne kazde 2-3 dni. Ale tak mi sme sa vzdy snazili od pozitivneho testu vkuse tak 3-4 dni. A vzdy sa zadarilo otehotniet.
@pupu6 Na polohe az tak nezalezi, ale pise sa, ze najidealnejsie su misionarska s podlozenym vankusom pod zadkom a macicka - lebo tak vraj spermie lahsie "vtecu" do maternice.
@montblanc tehotenstvo bolo úplne bezproblémové, na rozdiel od tohto (krvácanie, hematom). Niečo ma osvietilo a nedala som si atb, čo mi predpisali, keď som ešte netušila že som tehotná, ale vyliečila som sa homeopatikami, citronovym čajom a kludom na lôžku. Malá je úplne zdravá, narodila sa dva dni po termíne.
@tranquillo supis a teraz cakas babo ? ☺ a kolko dni od plodnenia si vtedy tak ochorela?
@montblanc čakám 😉 teraz som 15tt a od siedmeho mám ten hematom. Neviem presne kedy som ochorela, ale muselo to byť nejako tesne po oplodnení, lebo som bola u doktorky a ešte som netušila že som tehotná, žiadne príznaky, nič, len z ničoho nič tá choroba, potom mi meškala Ms,ale pripisovala som to tej chorobe. Potom som už musela ísť do roboty, lebo som letela na sluzobku a až keď som sa vrátila, ešte stále celkom nedoliecena, tak kolegyni sa to už nezdalo a kázala mi spraviť si test. No a tam to už bolo 🙂

@alilka moje zlate..to ma velmi mrzi.. achneviem co povedat..asi to takto malo byt.. ale je to smutne..velmi na teba myslim a budem cakat kedy sa mi ozves prosim ta drz sa ja som s tebou si silna zvladnes to. daj mi vediet co a ako... a keby..tak budes mat druhe babo lebo nic sa nedeje len tak.vsetko ma svoj vyznam alebo zmysel Boh vie preco to robi. budem tu cakat na tvoju spravu vsetky sme s tebou mojecko zlate bud silna. Lubime ta a myslime na Teba, hned mi napis ked budes nieco vediet. Cmuk sme tu pre tebaaaa