Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Dnes som robila dalsi ovulacny test(ale ina znacka) a znova o cosi silnejsia ciarka 😂...tehu test zastial snehobiely...momentalne ma vsak viac trapi seknuty krk(lezim skapata v posteli,pretoze v noci som sa nic nevyspala(kvoli )bolesti 😐...bradavky ma stale bolia...tak som zvedava co z toho bude...👍😉
Alilka zakrok nech dopadne dobre(aby ti nemuseli vyberat vajecnik)...a prajem ti z uprimneho 💜nech sa co nasjkor zadari a budes stastna maminka aj ty,zaslusis si to.Pretoze po tolkej smole musi vyjst slniecko a musi sa zadarit.Ja osobne verim,ze to bude coskoro.😉
@alilka
ahoj viem ako sa citis tiez som si tym presla ..chcem ta len upozornit popros lekara az to neodflaknu aby ty zbytocne nenarobili este zdravotne problemy
@sevcikovaanna tak to dúfam že nebude ani potrebné im také čosi vraviet..Snáď by to mala byť pre nich samozrejmosťou..😁
@alilka
aj sa som si to myslela a teraz je tomu 9mesiacov a stale to nejde ... najskor poskodena maternica po vyskrabe a teraz idem na prefuk ...
@alilka
hned po vybrati mireny ani ms nebola ...lekarka sa my smiala ze to hned nedame...dnes viem ze sme mali pockat...co uz mam svojho chlapceka v nebicku
Caute kocky, tak som Vás Dočítala konečne 😉 Ja tento mesiac asi nič. Zajtra by mala prist mrcha a na teste ani duch. 😒 Prsia mám ako bomby. A dnes mi prišlo tak zle, že som skoro pozvracala, ale nerobím si nádeje ... asi len PMS syndróm ....
@alilka to ma strašne mrzi! Myslím na teba! Drž sa 😘😘😘❤️❤️❤️
@sevcikovaanna už si na teba spomínam .Písala si to už tu 😊 je mi to ozaj ľúto 😞 ja už mám v nebicku 5deti..Toto bude šieste 😭😭😭 a ty si už vedela aj pohlavie?
@alilka
hej uz sme boli 20tt... teraz po ms gynekolog odporuca prefuk ze od januara mu tak otehotnelo 9 bab tak snad nebude treba a budu uz //
@montblanc @tonjadabik2 musím sa teraz lekárky zastať, lebo pri nízkom hcg nemá šancu nic vidieť tak v maternici ani inde. Iba laparoskopicky, bohužiaľ. Mám 1 mimomaternicove za sebou.
@alilka tebe prajem veľa síl a keby som mohla, pošlem ti aspoň kúsok svojho vytúženého šťastia. Tak aspoň ❤. Drž sa 🍀.
@sevcikovaanna boozeeee..Toto je už až veľmi kruté..Prísť o bábo v takom tt..😮😮 aj zistili príčinu?
@renimac áno prišla prvé dvojičky v 10tt MA a ďalšie 3potraty boli spontánne..Bez kyretu..Až potom mi zistili trimbofilny stav a mutácie krvi..To bolo 5rokov do zadu..A teraz keď sme sa začali snažiť už počas toho som bola nasadená na liečbu..Teraz sa pre zmenu bábo drží ale problém nastal inde ...Môže sa niekomu takto "dariť"?Na jedno prídu druhé sa pokasle..3mesiave som si pichala každý deň do brucha fraxiparin,na tretí mesiac sa zadarilo a hľa..😞😞 aj ja dúfam aspoň za ten vajcovod..🙏 vy ste sa ako dlho snažili už iba s jedným vajcvodom?
@alilka veľmi ma mrzia takéto osudy. Ja som síce prišla "len" o jedno, ale po 2,5 roku snaženia. Po mmt sme sa snažili 8 mesiacov, ja som to uz chcela vzdať a požiadať o adopciu, ale manžel chcel ešte skúsiť natívne IVF. Tak som povedala, že raz skúsim. Takže presne po 3 rokoch sme sa dočkali bublinky v brušku ❤.
@sevcikovaanna tak to mi je luto prajem vela síl a zdravíčka aby sa podarilo zdravé bábo. Ja som si tým tiež prešla v 22tt som rodila mŕtve bábo a o dalšie 4 som prišla. No aj ked to bolo tažke prekonat mám dve krasne zdrave deti. Prajem všetko dobre nech sa zadarí.😘
@alilka
nijaku asi zlyhanie krcka podla noveho gynekologa ...nechcela ma gynekologicka pustit na zasitie vraj je to staromodne ..chlapec este aj chvilu zil.
alebo nedokazem vynosit chlapca nik to nevie na 100% preco
@butterfly333
dakujem....uz som sa s tym zmierila hoci stacilo ist do lepsej nemocnice a mozno by zil
to zdravicko nejako neposlucha..najskor maternica potom cysty na vajecniku a teraz mam ist na prefuk ..tak hadam to zaberie
@sussah
laparoskopiou tu my odporucil zevraj to pomaha viac ale az buduci mesiac zajtra idem na folikulometriu mame to este skusit tento mesiac
@sevcikovaanna a ja som sa na laparoskopiu bála a išla len na hysteroskopiu....Škoda mohla som to mať za sebou.
@sussah
snad sa zadari a nebude treba....ono kazdy lekar hovori nieco ine ...kedze som mala potrat kvoli zlyhaniu krcka neodporucal my primar nejake zasahy aby este viac neoslabilo krcok ale zase clovek ma strach ze straca cas ...tak sa neviem rozhodnut
@sevcikovaanna hej ja keď som bola na hysteroskopii tak sa má lekár spýtal že či robíme aj zároveň laparoskopiu...Lenže ja sa aj tak chystám na IVF takže tam zbytočne ale človek stále dúfa aj prirodzene. Tak že keď sú priechodné tak nebudeme do toho babrať a možno sa podarí prirodzene ...
@sussah
no mne ak nepomože tiez pockam do roka a pojdem na ivf nechceme cakat....cloveku ako keby nestaci ze ten krcok moze zlyhať zase a este sa aj nedari otehotniet a to uz mame vyskusane skoro vsetko

@tonjadabik2 na sone im nic neukaze lebo hcg je nizke..preto mi budu robit v narkoze tu diagnostiku a podla toho sa rozhodnu...natahovat sa to uz viac neda a ani nevladzem to dalej natahovat,kedze sama vidim ze je to zle..aj hcg aj to moje krvacanie..