icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
linda1984
29. mar 2017

@tifinka pilulka24.sk 😊 tam bol aj za naj cenu.

linda1984
29. mar 2017

@orechova_skrupina ja som už 20 DC a tiež som bola na gynde v januári na pravidelnú prehliadku, vtedy som mu povedala, že sa snažíme a povedal ze ľavý vajecnik je aktívny a je tam folikul, tuším 1, 5 a povedal kedy asi bude ovu a nič z toho tiež

rebeca42
29. mar 2017

@tifinka no u mna to snazenie uz trva dost dlho a mojho gyndosa musim do vsetkeho tlacit sem tam ho napadne sameho urobit to a to naposledy mi urobil to AMH co sa zistilo ze mam nizke hodnoty...ale tiez mam anovulacne cykly...a o tej laparoskopii sme sa tiez bavili ale este vyskusam zvysit davku toho clostilu a ak nic tak pojdem na tu laparku tiez mam z toho obavy 😒 ale mam znamu ktorej to pomohlo...vyskusala som uz vselico aby som sa vyhla hormonom aj ten gynex ktory u mna vobec nezabral ani na upravu cyklu...ale ty ho skus u kazdeho to moze byt ine...ja teraz este cakam ako to tento mesiac dopadne po tej prvej stimulke meriam si aj BT a drzi sa zatial hore ale po tom pregnyle to je asi normalne tak uvidim co mi povie gyndos v piatok

bubo27
29. mar 2017

@monika2101 ale netestuj hned rano az tak okolo jedenastej prvy si sprav 🙂 ja som mala vcera mega pozitivny 🙂

monika2101
29. mar 2017

@bubo27 hej hej tak na obed som aj chcela keď budem mat viac času 🙂

krajcovicka
29. mar 2017

@alilka drž sa,nech to máš rýchlo za sebou a bez strát,myslíme na Teba...

ejuska2586
29. mar 2017

@alilka Ahoj moja. Myslím na Teba. Držím Ti silno palce, aby to skončilo fakt len tým kyretom a vaječník ti ostal. Veľa šťastia 🍀

alilka
29. mar 2017

@krajcovicka
@ejuska2586 dievčatá ďakujem vám pekne. Už som na izbe a pomaly na mňa začína doliehat nervozita..Áni neviem kedy má vezmú. 😲😲

tamarka9
29. mar 2017

@alilka dobre to dopadne,hlavne co najmenší zasah aby bolo treba ti prajem. Myslime na teba 💖

trinka
29. mar 2017

@alilka drž sa! Nech to dopadne najlepšie ako sa len dá!

adria88
29. mar 2017

@alilka myslíme na Teba všetky tu, drž sa, nech to dopadne čo najlepšie!!!🙏

milasik10
29. mar 2017

@alilka nic sa neboj,vsetko dopadne dobre 🙂 myslim na teba,nech si coskoro fit 🌷🌷🌷

tifinka
29. mar 2017

@alilka ✊✊✊🙏😗

bubo27
29. mar 2017

@monika2101 jasne testuj 🙂 drzim palce nech tmavne

monika2101
29. mar 2017

@bubo27 😘😘😘👍🏼😉😁

alilka
29. mar 2017

Baby už to mám za sebou..Cítim sa dosť na pred..Mám bolesti .Bolo to mimomaternicové,myslím že na pravom vajickovode..Len matné si spomínam čo mi moja vravela..a vajickovod bol už prasknutý..😲😲

tamarka9
29. mar 2017

@alilka mohla pýtaj si nieco na bolesť,určite maju,nam po cisárskom pichali do zadku nieco,ale mega to vždy pomohlo,netráp sa a pýtaj si! A vajíčkovod ti zobrali,ci len cistili? Oddychuj zlatko,aby si vela sil nacerpala!

alilka
29. mar 2017

@tamarka9 od bolesti mi už odkvapkala infuzka..A poľavilo..Ale no aj tak stále..😊 som smädná a hladná a nič stále nemôžem..Vzali ho už bol prasknutý..

adria88
29. mar 2017

@alilka presne tak, mali by ti dať niečo na bolesť... takže si prišla o vajíčkovod 😒 mrzí ma to... no prajem ti aby si sa čo najskôr zotavila 😘

yanka9
29. mar 2017

Ahojte snazilky opat sa k vam vraciam lebo potrebujem zasa trosku poradit ,,, Dnes mi konecne konci mrcha(riadne 28 dnovy cyklus) a ovulacia by mi mala zacat niekedy 1.-2.aprila a citala som niekde tuna ze mali by sme sa snazit tiez pred ovuláciou niekolko dni mohli by ste mi tu napisat presnejsie kedy asi ??? (nevzdavam sa este a chcela by som to skusit pred ovuláciou kedze nam to nevyslo cez plodne dni .. Dakujem 😉

bubo27
29. mar 2017

@monika2101 ahoj no co skusala si?

tamarka9
29. mar 2017

@alilka moja zlata mrzi ma to, ale teraz sa musis dat dokopy a potom opat skusat. Je to zaber na psychiku,to urcite ano,posielam objatie...

monkyrisko
29. mar 2017

Ahojte. Dnes mam podla mojich vypoctov 9.DPO. Skusila som sa testnut s mamatestom 10, ale zatial len sneh. Ale zda sa mi, ze sa mi zvacsili prsia. Je tu este nejaka baba, co ma tiez akurat dnes 9.DPO? 😃

tifinka
29. mar 2017

@alilka moja, prajem ti skore uzdravenie..😗 ..pocuje nezvazujes umele opodnenie?bola by si naistotu a hned od zaciatku pod kontrolou, po tolkych nestastnych koncoch..aj tak si silna..mna uz by to asi polozilo🙄

alilka
29. mar 2017

@tifinka umelé zatiaľ nie..Ešte mi ostal jeden vajickovod,ten zdravý..Ten druhý bol PCOS..Problém s otehu nemám len teraz to tak vyšlo..Ja verím že má ten vajickovod nesklame a za mesiac sem dám koľajnice na teste..Nevzdám sa 😊😊 ale nepoložilo..Musela by si tak by si bojovala 😁 tak isto ako ja..Už to je za mnou a začínam mať pozitívne myslenie..😊

sussah
29. mar 2017

@tifinka zial umele oplodnenie vobec nieje na istotu. AJ ja som si tak myslela...

crazy_girl1
29. mar 2017

@alilka zlatko, držím ti päste. Skoré uzdravenie a hlane verím, že ten zdravý vajcovod čoskoro pošle to správne vajíčko 😉 Neboj sa nič, určite to bude dobré. Obdivujem ťa a takisto som toho názoru - nikdy sa nevzdávať! Umelé iba vtedy, ak neexistuje iná možnosť! Nech máš čím skôr koľajničky na teste a tentoraz do úspešného konca. 🙏😘🤰

ejuska2586
29. mar 2017

@alilka Ahoj moja. Mrzí ma to. Ale aspoň už vieš, na čom si. Prajem ti, aby si bola čím skôr tehulka. Ale ak ti môžem poradiť, daj maternici chvíľku čas, aby sa pozviechala. Ani lekári neodporúčajú otehotnieť hneď po kyrete, lebo nie je dostatočná sliznica maternice. Počkaj, kým sa ti aspoň telo dostane do normálneho cyklu. U mňa to nastalo cez 2 cyklus a aj tak stále čakám s otehotnením - ale ja kvôli vyšetreniam. A zajtra to už budú 3 mesiace od kyretu.

mirkovci
29. mar 2017

@ejuska2586 v tomto ti budem oponovat,presnejšie v tom že lekári doporučuju nechať maternicu odpočinúť. Po kyrete mi v nemocnici povedali 3 mesiace neskúsat. Môj gyn opak,maternica je prekrvena,v tele sú hormóny stále tak sa rýchlejšie podarí. Ale @alilka doporučujem určite odpočinok od skúšania,nejde u nej len o kyret,bol to zasah do tela a tak v tomto súhlasím s tebou že dať si pokoj. Inak alilka skóre uzdravenie prajem a konečne zdravé a šťastne tehulkovanie,prešla si si už všetkým možným,tak snáď toto je už konečná a príde ten vytúžený uzlik štastia 👶

alilka
29. mar 2017

@ejuska2586 ďakujem..Práveže mne doktorka odporúčala hneď..😊