Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka moja,sice sa vobec nepozname,no aj takto na dialku ti posielam vsetku svoju energiu a vieru...je mi to strasne luto,no citit z teba strasne velku bojovnost,za ktoru ta urcite nejedna z nas obdivuje..prajem ti skore zotavenie a potom uz len same dobre spravy a stastne tehulkovanie az do konca🙏❤strasne moc ti drzim palce😇
@kima1404 ja som to mala no mna pálila zaha asi 3tyždne v kuse až potom na 17dpo som si robila test a boli //.
@butterfly333 v septembri som bola na operácii. Lekári povedali že mám v takom stave vaječníky že ak chceme bábätko, tak neodkladať, ale čím skôr. Lebo to nebude neskôr možné. Preto ma tak trochu desí až nepodarený mesiac... 🤔
@butterfly333 to fakt??no ja odpadnem,ak to bude to,v co dufam,ze to bude😅...aj ked,no neviem,ovulka bola v sobotu,tak teraz neviem,ci by to uz vobec mohlo byt mozne😕
@butterfly333 áno, mala som strašne bolesti. Na usg bola cysta, napokon našli dve. Jedna už plna krvi a hnisu, zrasty po slepaku a maternicu som mala o črevo prirastenu... Sodoma Gomora v bruchu 🙏🏻
@butterfly333 dakujem pekne,no o tyzden uvidime,ci uz sa "bodka"hlasi,alebo som sa fakt prejedla z hovadin😅aaale,dakujem pekne,snad budem pripad ako ty😉😘
@trinka no tak to muselo byt strašne no chvala bohu si v poriadku a tehu sa určite čoskoro podarí. Ja som bola v aprili 2016 na laparke aj hysteroskopii tehu sa na druhy cyklus po zakroku podaril no v 7tt to skončilo. A od vtedy nič. Takže 3r sa snažíme.
@simka2433 ja mám tiež teraz ešte len pred mesiacom mi to zistili a teraz som tehu no zatiaľ len na teste pondelok idem k dr aby potvrdila a tiež mám brať injekcie tak aj preto .....

Meškám prvý deň a stále bielo 😔 Asi zase nič ...