icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
trinka
29. mar 2017

Meškám prvý deň a stále bielo 😔 Asi zase nič ...

kima1404
29. mar 2017

@alilka moja,sice sa vobec nepozname,no aj takto na dialku ti posielam vsetku svoju energiu a vieru...je mi to strasne luto,no citit z teba strasne velku bojovnost,za ktoru ta urcite nejedna z nas obdivuje..prajem ti skore zotavenie a potom uz len same dobre spravy a stastne tehulkovanie az do konca🙏❤strasne moc ti drzim palce😇

kima1404
29. mar 2017

@trinka este nevesaj hlavu,mozno to chce este par dni pockat😉

trinka
29. mar 2017

@kima1404 nejako mi od septembra dochádza trpezlivost😔

alilka
29. mar 2017

@simka2433 pockaaaaj kľud ..Mne to zistili až po 4tom potrate že preto stále potracam..Teraz som brala injekcie a držalo sa..Len inde 😐😑

butterfly333
29. mar 2017

@trinka snažite sa od septembra??

butterfly333
29. mar 2017

@kima1404 ja som to mala no mna pálila zaha asi 3tyždne v kuse až potom na 17dpo som si robila test a boli //.

kima1404
29. mar 2017

@trinka moooja,ved to je este v pohode,neboj....viem,ze je to mesiac co mesiac vzdy sklamanie,no raz ta mrcha uz nepride😉...a fakt este nestresuj,mne test ukazal tusim az vyse tyzdna po menz.kolajnicky:wink:takze pohoda klidek🙂

trinka
29. mar 2017

@butterfly333 v septembri som bola na operácii. Lekári povedali že mám v takom stave vaječníky že ak chceme bábätko, tak neodkladať, ale čím skôr. Lebo to nebude neskôr možné. Preto ma tak trochu desí až nepodarený mesiac... 🤔

renimac
29. mar 2017

@alilka Ahoj moja, tak predsa... nevadí, ja som dôkaz, že to ide aj s jedným 😉. Držím palce ✊.

alilka
29. mar 2017

@renimac 😉😉 tak je..Ja sa vôbec nevzdávam a o mesiac snáď sem dám koľajnice na teste 😁😁

renimac
29. mar 2017

@alilka budem sa tešiť 🙂

kima1404
29. mar 2017

@butterfly333 to fakt??no ja odpadnem,ak to bude to,v co dufam,ze to bude😅...aj ked,no neviem,ovulka bola v sobotu,tak teraz neviem,ci by to uz vobec mohlo byt mozne😕

butterfly333
29. mar 2017

@trinka bola si na laparke??

butterfly333
29. mar 2017

@kima1404 no može ja som to tak mala. Držím palčeky.😘

montblanc
29. mar 2017

@montblanc minulu nedelu bolo iui. 19.3. Takze 10 den po vklade.

trinka
29. mar 2017

@butterfly333 áno, mala som strašne bolesti. Na usg bola cysta, napokon našli dve. Jedna už plna krvi a hnisu, zrasty po slepaku a maternicu som mala o črevo prirastenu... Sodoma Gomora v bruchu 🙏🏻

kima1404
29. mar 2017

@butterfly333 dakujem pekne,no o tyzden uvidime,ci uz sa "bodka"hlasi,alebo som sa fakt prejedla z hovadin😅aaale,dakujem pekne,snad budem pripad ako ty😉😘

montblanc
29. mar 2017

@alilka minulu nedelu bolo iui. 19.3. Takze 10 den po vklade. Uz si sama sebe odpisujem. Hrozne pocity mam tam dole. Akoby ma hrialo v maternici. take teplo divne. Ach teraz budem mat zasa stresy ☹

butterfly333
29. mar 2017

@trinka no tak to muselo byt strašne no chvala bohu si v poriadku a tehu sa určite čoskoro podarí. Ja som bola v aprili 2016 na laparke aj hysteroskopii tehu sa na druhy cyklus po zakroku podaril no v 7tt to skončilo. A od vtedy nič. Takže 3r sa snažíme.

montblanc
29. mar 2017

@trinka ty mas fakt 6 deti a snazis sa o dalsie?🙂

montblanc
29. mar 2017

@trinka teraz som pozerala profil. Asi niesu tvoje vlastne. Prepac ☺

trinka
29. mar 2017

@montblanc mám svoje 2, tri som mala v profi rodine a mame na diaľku adoptovaneho chlapčeka z Afriky 😅takze teoreticky - áno mám v ❤️ šesť a na jedno tam ešte miestečko je 😘

trinka
29. mar 2017

@montblanc v pohode! Nič sa nestalo 😉

montblanc
29. mar 2017

@trinka to je pekne od teba ze sa takto staras. A naozaj sa distane vasa pomoc tomu chlapcekovi v afrike? ☺ ako to funguje?

alilka
29. mar 2017

@montblanc a test si vo ešte nerobila??

kima1404
29. mar 2017

@zuzu2901 ahoooj moja, a ty akooo??pocity???dufam,ze sa stupnujuuu😀😇👶

trinka
29. mar 2017

@montblanc je to veľmi ľahko prehľadne, zverejňujú pravidelne svoju prácu, a informujú nás ako chlapček ma, odfotia ho aj s darčekmi čo sme poslali ... či už sa mu dostane každé € neviem, ale mne je to jedno. Mám pocit že som aspoň trochu pomohla 😉

sonazitnanova
29. mar 2017

@simka2433 ja mám tiež teraz ešte len pred mesiacom mi to zistili a teraz som tehu no zatiaľ len na teste pondelok idem k dr aby potvrdila a tiež mám brať injekcie tak aj preto .....

montblanc
29. mar 2017

@alilka v pondelok som robila ale len kontrolu ci sa uz vyplavil pregnyl. Uz je fuc. Testnem az v pondelok ako mi kazali v brne, lebo vzdy ma to len sklame ak je test biely 🙂