icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
31. mar 2017

@orechova_skrupina takze casak a isiel? 😂 No ta doba sa mi nejak nezda. Ved to oni priamo v ambulancii by mali hned pozerat, lebo spermie po hodine odchadzaju, tak neviem co s nimi chcu robit dva tyzdne. My sme mali volat za dve hodiny.

tamarka9
31. mar 2017

@dusana12 veru nevidím ☹ na živo je nieco vidieť?

alison11
31. mar 2017

@montblanc Spermie X žijú 48hod. a spermie Y 24hod.

alison11
31. mar 2017

@dusana12 Ja na teste žiaľ nič nevidím a keď Ti má dnes prísť tak ešte do polnocky stíha.Teplomerom by si zistila hneď ráno po prebudení si daj do pošvy a odmeraj ak máš pod 37 stupňov tak príde ms a ak 36,9-37 tak si tehu.
@amelie2017 A tehu testy tu na mk v bazári majú aj 10uml 🙂 za super cenu 0,35-0,40 centov kus.

orechova_skrupina
31. mar 2017

No tak ja teda neviem presne nad tym sme spekulovali ale mozno s nimi chcu este nejaky rozbor alebo co...a nooo aj dvdcka mal 🙂)) ale vraj nic z toho nepotreboval 🙂)

montblanc
31. mar 2017

@alison11 ano ale tolko preziju v maternici kde je vhodne prostredie a nie v nadobke na spermie ☺

alison11
31. mar 2017

@montblanc Aj to je pravda,musí byť telesná teplota a nie viac.Aj my sme boli z Mužom na spermiogram v roku 2010 a mal len 40% životaschopných spermií lebo nám povedal ženský že abstencia 6 dní a tam zas urológ do 6 dní,tak aj to veľa spraví ako aj životospráva,mne aj zvárať zvykne,tka aj to ničí spermie a mám dvoch synov 🙂 Takže si len vpohodke užívajte žienky radovánky v posteli a stravujte sa zdravo a hýbne na vzduchu u mužov aj ACE vitamín + zinok od Walmarku pomáha môj muž bral pred prvým synom a pred druhým len E vitamín 🙂

montblanc
31. mar 2017

@orechova_skrupina ☺ jedine ze nejaku genetiku by chceli robit ale pohyblivost a ostatne sa zistuje hned zo zivych spermii nie nejakych dvojtyzdnovych. Tak sa teda nacakate. Bude napatie 😉

zuzu2901
autor
31. mar 2017

@kima1404 ahoj pocity sa dostupnovali,dnes dorazila mrcha 😂😐...nic to sme na dovolenke tak si aspon tustu si uzijem aj ked s mrchou...ideme dalej,sice ovulacne dni mi vyjdu na prd lebo budeme v tom case asi u svoktovcov takze to vuzera asi az na maj 😐

montblanc
31. mar 2017

@alison11 moj ma nastastie ukazkovy spermiogram. Doktori aj v brne hovorili ze taky spermiogram tam uz davno nemali. 130 milionov mal naposledy ☺ aj kvalita super a nevie si ta jedna svinucha najst to vajicko moje 😁

kima1404
31. mar 2017

@zuzu2901 ooooo,no tak to ma mrzi🙄no nevadi,ideme dalej,novy mesiac,nova vyzva😉..no ja som asi 7DPO,predvcerom nenormaaaalne palenie zahy,vcera nic a dnes zaseee😨...asi o 5-6dni ma prist mrcha jedna mrchata,vzdy ma uz tyzden pred bolia prsia a teraz vobec nic😕...aaach,vyznat sa v tomto nasom zenskom tele-hotove umenie😒...a mozno prave u svokrovcov to vyjde,ved vies,ze zakazane ovocie chuti najlepsie😉😝v kazdom pripade,uzite si dovolenku,nas to caka az o 2 tyzdne😉

krajcovicka
31. mar 2017

@art1991 veď uvidíš,ale všetky tieto príznaky môžu byť i tehotenské...

alison11
31. mar 2017

@montblanc V poslednom čase veľa som čítala a aj počula o takých pároch,že sú úplne ok a predca sa im nedarí,proste treba sa uvolniť užívať si a nemyslieť len na babulko,ale jeden druhému sa venovať a aj nejaké hobby si pestovať šťastné a usmievavé žienky raz-dva ostanú ttehulky lebo bábätkám dušičky si vyberajú svoje maminky v harmónini 🙂 Mne sa tak podarili a to mám roky PCO lekár nás chcel poslať do brna na umelé oplodnenie.

tinik20
31. mar 2017

@art1991 ja som to nevydržalaa urobila som si test pred chvíľou bohužiaľ negatívny :( ach jaj skúsim v nedeľu ráno urobiť ešte jeden :(

sticker
dusana12
31. mar 2017

@tamarka9 ano je ale začala som spinit tak asi nič z toho. Skusila som aj teraz vecer ale ten je čistý. Takže nič

dusana12
31. mar 2017

@alison11 už spinim takže nič

alison11
31. mar 2017

@dusana12 Tak držím palce do ďalšieho kola a hlavu hore ,určite príde ten správny čas aj pre vás 🙂.

miska021
31. mar 2017

Dievčence, v noci som sa zobudila na veľmi veľké bolesti v podbrušku ☹ bolo to ako keby ma rezali zo žiletku bolo to strasne ☹ studený pot ma oblial. Neviete co to môže byt ? Už ste to niektorá mala ? Môže to byt zápal ? 😖 ďakujem

montblanc
31. mar 2017

@alison11 no ja mam hobby mojho 2,5 rocneho synceka 😂 na ine cas moc neni

montblanc
31. mar 2017

@miska021 mna teraz tiez tak bodavo picha trochu nalavo od stredu podbruska uz asi 3 hodiny aspon 10x za hodinu. Neviem co to je. Som 11 den po IUI, ze by to bolo uhniezdovanie? Ale ja som uz pesimista 😀

butterfly333
31. mar 2017

@montblanc ahoj kde si bola na iui a ako to prebieha uplne od začiatku prvej navštevy.

montblanc
31. mar 2017

@butterfly333 ahoj. Na prvom som bola tu v blave a na druhom v brne v reprofite. Iui je uplne nenarocne. Ak sa ti tvoria prirodzene folikuly tak netreba ziadnu stimulaciu. Staci ked pojdes na 8-9 den cyklu na folikumetriu ku gynekologovi a ten ti pozrie ci ti rastie folikul. Ak ano tak treba ist zasa o par dni na kontrolu rastu. Ak dosiahne velkost aspon 18mm pichnu ti alebo si sama doma pichnes pregnyl na prasknutie folikulu a do 24 hodin by ti mali vlozit muzove spermie ktore precistia a v centrifuge vysekektuju len tie dobre. Dostanes utrogestan na udrzanie a uz len cakas vysledok. Ak mas problem s ovulaciou tak ti daju od 3dc do 8dc clostilbegyt na tvorbu viacerych vajicok. Len tam pozor lebo mozes mat dvojicky 😉 a ostatny postup je rovnaky. Pockas kym dorastu a ides na to ☺ stoji to okolo 80 eur.

linda1984
31. mar 2017

@orechova_skrupina môj priateľ bol u urológa na spermiograme, bol objednaný na 14:00 a spermie mohol priniesť do 30 minút. Takže veci vecite mohol spraviť doma a priniesť 😀

butterfly333
31. mar 2017

@montblanc dakujem za popis. Ja som bola dnes u gyn od 3dc do 7dc som brala colstil 2x1 snažime sa 3r. Sme obaja v poriadku len že tomu dopomožu a dnes na 11dc že žiaden folik. Nechápem ako je to možne že nič. Ovu mavam na 14-15dc vždy ju cítim meriam bt robím ovu no žeby clostil nezabral?

montblanc
31. mar 2017

@butterfly333 no na tu davku je to az neuveritelne ze ziadny. To je sila. A predtym cykly ti pozerali ci sa tvoria? Ci toto bola prva folikumetria? No urcite by som skusila dalsi cyklus este. Ak nebudu ani dalsi, tak dalsi treti chod bez a uvidis. Mne neurobil bud clostyl alebo inofolic dobre na vajicka. Zastavil sam mi na 4 dni rast a este sa o 1mm zmensili ale nakoniec dorastol jeden ale uz nemusel mat dobru kvalitu mi pivedali v brne. niekedy tie lieky na niekoho zaucinkuju opacne. Ak simsi ista ze predtym si folikuly mala tak toto moze byt pricina.

miska021
31. mar 2017

@montblanc
Ja som 30 DC
OVU som mala 19DC teda podľa DR. Skôr si myslím, že som prechladla 😔 lebo normálne taká bolesť, ze som chcela zobudiť manžela nech mi zavolá sanitku 😖 ale ta pár sekúnd to prešlo ale Jako taká bolesť ze nic ma tuším tak nebolelo ešte

sticker
orechova_skrupina
1. apr 2017

@linda1984 fiha no to este lepsie 🙂) ale tak prezil to tak som spokojna 🙂 len dva tyzdne cakat na vysledky mi pride mega dlho...ale tak co uz 🙂 baby inak celkovo...ja mam taky problem ze odkedy sa snazime tak pocas plodnych dni nemam az taku chut...ine dni by som ho chcela aj zozrat ale neviem...posledne dva mesiace sa tak trochu nutim...ta psychika robi fakt vela, neverila by som tomu kym som to nezazila...mate to niektora tiez tak?

montblanc
1. apr 2017

@miska021 mozno to bolo uhniezdenie ked to bolo take jednorazove. No mna vcera vecer aspon 3 hodiny kazdu chvilu pichalo tak nalavo v maternici a dnes uz nic. Tiez nechapem co to bolo. Sa zblaznim ak budeme obe tehu nakoniec 😉

alilka
1. apr 2017

@orechova_skrupina ja som sa ako nikdy nenutila..🙂 ale mala som aj ja take,ze presne kedy boli plodne sa mi extra nechcelo..a to sme sa snazili len 3 mesiacce..ale podla mna je to podmienene presne psychikou..velmi sa na to sustredime,neraz nexujeme omnoho viac nez je nam potrebne,alebo ako sme to v celku mali "zauzivane" pred snazenim,len aby sme ostali tehotne..a preto je to tak si myslim..🙂 my ked sme ssa spoznali ttak ako kazdy par aj kazdy den..teraz uz nepotrebujem kazdy jeden den,staci mi raz za 2,3 dni..ale ked je ovu tak sme isli kazdy den,hoc len 2,3 dni..ale co tu citam baby nie jedna sexuju pocas ovu kazdy den aj 5-7 dni..a podla mna je tam "pes zakopany"..:D ved ked aj pozries potom tie ms kalendare ako kocky pridavaju,pocas ovu stale stale a ako nahle je po ovu maju vacsina ccs tyzden pauzu..:D potom jeden den sex a znova 3,4 dni pauza..:D :D

butterfly333
1. apr 2017

@montblanc prave že som aj minulu cyklus brala clostil ale 1x1 a ovu bola to viem. No ja s ovu problem nemam tak neviem no snad ešte dorastu. Som dnes 12dc.