icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
montblanc
5. apr 2017

Jaaaj baby, fakt nejake hnusne dni toto. Vcera doobeda ma zabilo 300 eur za lieky na stimulaciu ivf, potom poobede maly spadol z motorky na beton a cez ocne viecko a obocie az nacelo ma lisaj, zodral si do krvi celu kozu. Dnes si zasa popalil prstek a pol dna som mu to mocila v studenej vode. Teraz predvecerom dosla suseda co snou mame spolocnu kanalizaciu ze jej vyrazaju nase splasky, tak ze zavolame krtkovanie a dame si to na polovicu ze okolo 50 eur na jedneho to vyjde. Prisli urobili a vypytali 230 eur. Takze musime dat susede 115 eur za krtkovanie. A maly mal dnes este aj kasel ale inak v pohode bol, hral sa a len tak som nahodou skusila ci nema teplotu. Celo jak radiator, odmeram teplotu a 39 stupnov ma. Do toho ma svokra vytaca do nepricetna. No ja som uz na dne. Vsetko sa kasle. Prepacte ze som sa vyrozpravala 😂

tamarka9
5. apr 2017

@sonazitnanova co je to prosím silno? Ze len ked sa utries toaletakom,alebo aj ked cikas? Sorry za detailne otázky,ale mne sa to uz 4 dni nechce rozbehnúť,stale nad tým uvazujem,neviem čo si mam myslieť o tom...ale nie je to fér,možno ked sa to stane raz,tak ok,ale ked uz opakovane je to zaber na psychiku. A milujem tie reči,ze aspon vies,ze môžeš otehotnieť akože vážne? Nech sa páči,prezite si tu traumu,ze konečne sa to podarí,mesiac sa z toho tesite a potom prask,rana ako delo ☹

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova aj to je mozne..🙂 ako dlho ti teraz meska ms??..

sonazitnanova
5. apr 2017

@tamarka9 úplne chápem,ja mám to isté už druhý krát .......No ja musím mať normálne slipovu vložku a mením si není vždy nieako plná ale furt to tečie od včera poobedia

sonazitnanova
5. apr 2017

@alilka no naposledy som mala 28.2 a mala som dostať 28.3 podľa výpočtu podľa ms by som.mala byť v 5 TT čo vôbec s tým nesuhlasilo

montblanc
5. apr 2017

@tifinka v pohode ☺prvy krat som mala clostilbegyt a utrogestan po vklade na udrzanie. Ale nevyslo, tak som sla do brna a tam som si zaplatila priechodjost vajcovodov a boli priechodne krasne. Tak par dni na to som bola tam na iui bez stimulacie s vlastnym jednym vajickom a nedali mi ani utrogestan kedze som isla v nativnom cykle prirodzene. Ale nevyslo tiez. Tak teraz stimulujem uz na ivf v brne. Iui fakt nevies ze ti nieco robi. Trva to fakt max 2 minuty a citis len mozno dve sekundy taky pocit ze sa ti tam nieco pohlo ☺

tamarka9
5. apr 2017

@montblanc no na posraneho aj hajzel padne. Chuda malinke,supni mu nurofen,bude sa mu lepsie spinkať. A na svokru sa vyser,mna ta stvora tiez do takých vývrtiek dostava,ze uz sa hádame s mm pre nu. Dúfam ze to len nejaká blbá vlna prešla a zas vykukne slniečko ☺

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova no a to HCG bolo ozaj nizko..ako ja..:( tiez som tersz mala naposledy 262..spinenie..

tamarka9
5. apr 2017

@sonazitnanova hm no ja bez vložky,bez intimky,dnes uz ani na toaletaku nic. Och skoncim ja asi v nemocke na cisteni ☹ vela sil ti prajem,nech to mame co najskôr za sebou a mozme znovu skusat,aj ked neviem kedy ma strach znovu pusti začať...

sonazitnanova
5. apr 2017

@alilka hej hej tiež presne nízke čo som nečakala lebo na testoch čiarka pekne ukazovala dokonca na tom digitalnom mi vyšlo 2-3 tt a pozitívni tak sa len modlím aby zajtra kleslo HCG aspom jedna útecha by to bola 😔

montblanc
5. apr 2017

@tamarka9 dala som mu sirup nurofen a hned zaspal. Teraz som mu merala a zazracne to kleslo na 37,1. Uzasny liek ten nurofen. Jak si napisala ze na posraneho aj hajzel padne, tak som sa zacala smiat, lebo som si predstavila ze keby tak nam teraz vyleteli tie splasky a vytopilo nas hovienkami, asi by som chytila zachvat smiechu od zufalstva a s flasou chlastu by som to tu drhla 😂😂😂 ach aspon som sa zbavila svojou fantaziou 😉

sonazitnanova
5. apr 2017

@tamarka9 neboj nič možno sa to spustí ešte samé ja tiež ešte neviem na čom som tiež dúfam že nebudem musieť ísť na čistenie že sa to samo .......Veru ja tiež mám strach ale tento krát budem trvať nech nám spravia genetické testy lebo toto už není mozne

tifinka
5. apr 2017

@alilka dakujem moja..aj ja ti to strasne prajem, myslim na teba kazdy den, ci uz je lepsie!!ale ty to das!!!🙂

alilka
5. apr 2017

@sonazitnanova nooo...ani neviem uz co na to napisat..:/ a neziadaj si len geneticke..ale aj hematologiu,imunologiu..jednoznacne sa musime "bit " za svoje..je to hrozne ze sa to cele vobec deje a teraz nas je ozaj vela..:(

alilka
5. apr 2017

@tifinka sak dam ,sak musim..🙂 jeden ciel mame..BABENKO NADHERNE VONAVE MULUJUCE MILOVANE..🙂 strasne ti prajem nech to uz vyjde..🙂 dame dohodu zlato..:!) a to ze MAJ je nas..🙂 obe tehu ..jasne??..🙂

tifinka
5. apr 2017

@alilka hahaa..no kiez by si mala pravdu a vyslo to! ja som si povedala ze co car este nejdem ze minuly alebo tento mesiac sa to podari..minuly sa to nepodarilo tak tento sa musi!!!

1kyra66
5. apr 2017

@tamarka9 ahoj mija, ja som mala byt v 7tt ale od 5tt sa nevyvijalo, nic sa mi nespusta samo,chcem ist v piatok k lekarke nech ma defnitivne ukonci a posle na kyret, zajtra este posledny odber ale uz z toho nic nebude, kedzee vacok je od 5tt rovnaky 0,83cm hcg stuplo za 4 dni z 1860 len na 1910, cize koniec 😢 ty si ns tom ako??

tamarka9
5. apr 2017

@1kyra66 a nepočkáš kym sa to same spusti? Kyret je veľký zasah,potom sa nemôžeš snažiť aspon 3 mesiace a hlavne sa bojím ze nieco pokaslu. Aj ked teda jeden mam za sebou a zvladli to super...ja idem lekarke zajtra,uvidím na com sa dohodneme.

art1991
5. apr 2017

Je nejaký rozdiel medzi týmito dvoma krabičkami prosím vás? 🙂

tifinka
5. apr 2017

dievcata vidim ze obdobie je momentalne nejake tazsie ale myslime POZITIVNE a DAME TO!!!! 😉 sme silne!!!a zvladneme vsetko!!!🙂

1kyra66
5. apr 2017

@tamarka9 potom mi prosim ta, napis co ste sa dohodli, ja pojdem v piatok, viem, ze je to zasah, ale fakt to chcem mat za sebou a nechcem uz cakat a strachovat sa ci sa to spusti v robote, na ulici, v autobuse....

nikusiak9
5. apr 2017

@art1991 preco by mal byt rozdirl ked krabicka je komplet rovnaka?

sonazitnanova
6. apr 2017

@alilka ostatné mám akurát spoločnú genetiku s mužom nie

nadej1111
6. apr 2017

@matuska133 ahoj ako si na tom, testovala si?? Ja som dnes tiez 14 dni po pregnyle a test biely, nevyslo to 😢 a tak som sa tesila ze mam konecne dominantny folikul

matuska133
6. apr 2017

@nadej1111 ja som natom uplne rovnako....tiez som tajne dufala...takze tento mes IUI :/
Ja uz som chytila total depku cele zle toto.

nadej1111
6. apr 2017

@matuska133 fakt? Dufala som, ze to vyslo aspon tebe.Ja neviem ci to este skusim takto alebo pojdem na IUI, odradza ma ta nizka uspesnost 😕

matuska133
6. apr 2017

@nadej1111 tiez som nateba myslela ze snad aspon ty das 2 palicky.
Mna tiez beriem to ako povinnu jazdu pred ivf ktoremu sa asi nevyhneme :/

nadej1111
6. apr 2017

@matuska133 tak potom pis ako si na tom..ako postupuje mesiac, aj ja sa ozvem 😀

matuska133
6. apr 2017

@nadej1111 jasne dam vediet len sa musim najprv oklepat.
Snad ja januar uz naozaj nas ;)

tamarka9
6. apr 2017

@1kyra66
@alilka baby tak uz som doma. Pozrela ma sonom,no do mojej maternice je ťažko sa dostať,kedze ju mam kvoli zrastom vytiahnutú vysoko a aj otočenú. Ale potrvdila ze by som mala byt v 9tt, akciu srdca nevidiet,no gestacny vak stale rastie. Tak ze to je aj pricina,prečo som da este nerozkrvacala,lebo ze este potrat nie je ukončený. Zobrala mi aj hcg,ze pokiaľ nebude definitívny koniec,na kyret ma neposle. Ked som sa pýtala,ci musím na kyret,povedala ze pravdaze nie,ak mam silu a trpezlivosť čakať,kludne mozem pod jej dozorom. Ale ze si mysli,ze onedlho sa to rozbehne...tak verím!