Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 no tak aspom že tak ,ja som bola na krv na HCG tak poobede budú výsledky
Ahojte dnes 14dpo a teplota neklesla a jasne ze som testla a neg. Tak aspoň že niekto nás potešil peknou fotkou. Držte sa dievčatá zas o pár týždňov si napíšeme.

@tamarka9 dones, postrazim ti ju ☺ viesco tak mi ta je luto aj ostatne co teraz potratili. To je 100x horsie ako cakanie kym sa zadari. Clovek sa uz tesi, a potom toto. A drahy co nato? Zvlada to? A dr.este mysli ze by to mohlo byt normalne tehu? Nevedia dat nejaku injekciu nech sa to urychli a skonci cim skor?
@montblanc dráhy je s tým vramci moznosti ok. Mrzí ho to,ale vies,chlapi to tak neprezivaju,ako povedal,väčší strach ma o mna. Dr povedala ze uvidí podľa hcg,ze zeny hocikedy otehu a potom to nesedí,no ja presne viem,kedy to bolo. Ale tak pekný prístup od nej ze nechce nechce nic uponáhľať. Možno po tých výsledkoch a ak sa to nerozbehne mi nieco daju.
@montblanc presne je to horšie že človek už keď nájde aj // sa nemôže tešiť 😔
@alilka kyret je nasilny zasah. Nasilu ti otvoria krcok maternice a na slepo vyskrabavaju co je tam. Zoškrabú ti niekedy aj viac a narobia kopec problémov,možno az tak,ze nebudeš uz môcť mat deti. A po kyrete aspon 3 mesiace pauza,sliznica je tak zničená,ze by sa v nej bábo neudrzalo. Jeden potrat som dala bez cistenia,druhy som nezvládla tie bolesti. Ale chcem dat tomu šancu,samozrejme masochista nie som,ked budu problemy,fičím do nemocky...
@nadej1111 netusim.v sobotu rano si mam dat posledny duphaston ak bude test negativny co je zatial cista beloba cize ba zazraky neverim.a potom uz len nanu cakat.bolia ma bradavky co ma asi len raz v zivote boleli spodok pobolieva.tak mozno pride aj hned po duphastone
@matuska133 Ahoj ja som z Duphastonom otehotnela z prvým synčekom a veru testy boli biele takmer 2 týždne čo mi meškala ms až ukázali krásne // držím päste a bradavky neskutočne boli citlivé a aj svrbeli vtom čase...
Ahojte baby!
Tak ja som chcela skúsiť otehotnieť len tak,aby muž nezistil že vtedy mám plodné...ale nemyslela som si,že fakt budem mať vtom čase ovu...dnes mi už mešká 2 deň ms pozrela som na najmama.sk články kedy sú plodné dni ako vypočítať a just sme sa včase podľa toho milovali bez ochrany,testy sú ešte stále biele keďže ja mávam cykli 32dc-38dc tak dnes som 34dc som zvedavá,že tedy kedy dorazia alebo kedy uvidím //.
@alison11 dakujem si zlata ale tym ze ho mam v sobotu vysadit tomu nedavam asi moc velku sancu :/
Teda ja neviem nemam snim skusenosti teraz som ho mala len na 14 dni od pvu uzivat potom vysadit aby prisla MS
@matuska133 Ja som brávala od 11dc do 25dc a chodila mi na 32dc-35dc brala som ho vyše pol roka kým som otehotnela,pri druhom to bolo málo potratila som sním 2x :-/ a potom bez neho druhý syn sa mi zadaril z Inofolicom,teraz nič neberiem...a ak by sa zadarilo bola by som rada a ak nie tiež,ako Pán Boh dá.A tebe držím palce ke´dže vy túžite po bábätku ja som ešte doma z mladším,na predĺženej kvôli alergii a atopic ekzémom. :-/
Tak mne mrcha dnes prisla v celej svojej krase. Ze od buduceho mesiaca sa mojek pani doktorke uraci mi naordinovat duphaston od 15dc. Ja uz som na dne. Ako je to mozne? Tento mesiac to malo vyjst!
@alilka tak ja som volala na HCG a od pondelka stúplo ale málo ale malo by klesať tak pondelok znovu och
@alilka jaj slniecko krasne, ved ja sa nejako pozviecham. Treti rok je toto... vsetko za mnou, aj umele. Velmi som sa tesila, lebo po dlhom case bola ovulka potvrdena. Vies, tak som myslela, ze to skratka uz musi vyjst. Vymenila som gyn, lebo predtym to bola katastrofa a teraz ideme akoby 7 mesiacov od zaciatku.
@sonazitnanova a kolko ti vstuplo nevies??aj spinis??nom aj mne stupalo ale pomalsie akoby malo..:/

Dievcata som alebo nie som tehotna. Nie je to kanalik?