Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka tak dnes sa mi podarilo objednat na folikulometriu na buducu sobotu to budem 14DC cize dufam ze bude nieco vidiet uz. Dakujem @montblanc idem do toho grobu tak som zvedava..sestricka bola mila a aj ked buduci vikend uz su sviatky tak doktor povedal ze mozem prist..🙂
ale uz som povedala tomu mojmu nech chysta naboje 😂
@matuska133 ahoj..no rada ta tu vidim..ale o to menej ze s takym smutnym vysledkom..ale nezufaj este sa moze zadarit...cize teba nasadili iba na duphanston?
ach baby ani neverim a je to rok co som si myslela ze sa to podari na prvy sup moje srdiecko sa nastavilo na male klbko stastia a nic :/ teraz uz beriem progesteron inofolik cyklus som mala z toho totalne rozhodeny a uz sa pomaly upravuje zajtra ideme na spermiogram neako som dufala verla ze tento mesiac ... no dnes silna bolest vajecnikov, brutalny tlaak v brusku test negativny zase :( mrcha ma prst do dvoch dni :( a vyzera to ze pride nevladzem srdiecko mam zlomene na marne kusky
@tifinka si zlata dakujem ;) ja vas poctivo citam tesim sa s kazdou a v poslednom case viac smutim.len mam tak nahusto sluzby v robote ze jedine volne dni mam po nocnych :/
Hej hej mala som clostyl 1x1 potol folikilometriu.jeden folik 18mm nariadene plodenie na 14 dni duphaston a aj tak nic.
Teraz zacnem s clostylom 2x1 potom do MT doc Tomas hovoril ze by mi vstrekol nejaku kontrastnu latku ci mam priechodne vajcovody a IUI ...takze tento mes 300e v centre a uz len dufat ze stastie sadne aj na vola (cize namna ) a budeme v tych mizivych 15%
Dufam ze aspon pre vas bude velka noc plodna 🙂
@didi2102 ja som si to myslela tiež, že to bude hneď, ze zdravá som, že zdravo papám a už sa to prehuplo do ďalšieho pol roka. Je to hrozne keď sa nad tým zamyslím. Jasne mam viac lepších dní, kde pozitívne myslím a teším sa zo života 😊 ale takto pred MS, kedy ma ovládajú hormóny, sa mením na trosku 😀
@linda1984 ja mam pocit ze som troska uz stale :D niekedy sA z toho az smejem ale inokedy len hystercim .... cely moj zivot som podmienila tomu .... nie nejdem cvicit lebo co ked .... nie nejdem behavat nie nepijem :D nie nejdem si dat robit nechty :D nefarbim si vlasy lebo co ked nech mi odrastu aby som to nemusela riesit ... a zrazu ... mozno menej podmienovat tomu zivot ale co ked a potom to budem lutovat niekedy som ako hysterka ale uplne ma to polozi ked vidim babo v kociku :( a hlavne to co sa nam casto stava ... my sa snazime dlho a ostatnym sa dari na prvy sup :(
@montblanc no v predoslych 3 cykloch som mala dominantny folikul az po 15tom dni..cize ja neviem..moj cyklus ma 35 dni, cize asi skor ani nie...neviem..ale skusat budeme urcite uz skor..ja sa prave bojim ze na 12ty den (ako by som mala normalne ist) tam este nic nebude a budem aj tak musiet ist znovu
@montblanc ano, preto dufam ze vtedy to uz bude vidiet..lekar mi povedal ze folikul sa da nazvat dominantnym az ked ma min 15mm..a bezne su folikuly tak cca 10mm..tych moze byt aj viacej...pre mna je dolezite vediet ze tam je max 1, ze ked budeme skusat ze na nam nenarodia patorcata 😂

@pupu6 ale ved ono to pride uvidis..🙂 UZ MAS ASPON NEJAKE DETICKY??..musime vydrzat..aj ja mam uz svojho preskakane 1x MA dvojicky,3x spontanny potrat a teraz som tyzden po operacii mimomaternicoveho..kde mi vzali aj vajcovod..ale nevesam hlavu..raz to vyjde ja tomu verim..🙂 a deti nemam este ziadne..🙂