icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sonazitnanova
7. apr 2017

@tamarka9 nízke vôbec nie možno na ten týždeň myslela ale nízke je ako mám ja 360

alilka
7. apr 2017

@tamarka9 bud alebo skus to co si pisala tuna kocke jednej..chod na pohotovost co ti povedia..tiez povies ze si zacala teraz viac spinit a si sa zlakla ze nevies na com si..mozes aj troska zaklamat..spomenies im dnesne hcg a uvidis..ja by som urcite chcela vediet nazor viacerych lekarov..tak som to aj ja teraz robila v mojom pripade..ja som to konzultovala asi so 4 lekarmi vratane mojej gyndy..🙂

aleskandra
7. apr 2017

Baby, dnes 11 - ty deň po IUI a už asi tretí deň ma bolia prsia, nie sú naliaté.. a bolí ma brucho ako pred príchodom ms 😢 mám také zlé predtuchy,že ani druhý pokus nevyjde...Ale stále verim na zázraky 🙏

tamarka9
7. apr 2017

@alilka na pohotovosti som bola v nedeľu,uvidím co prinesie budúci tyzden...

alilka
7. apr 2017

@tamarka9 pamatam sa ze si bola..no a??..🙂 no rob ako uznas za vhodne..🙂

amelie2017
7. apr 2017

@tamarka9 no skusime este zavolat do tej poistovne v pondelok a ak mi nenajdu ziadny termin, co pochybujem, kedze Velka noc a tu to strasne prezivaju, tak pojdeme na tu pohotovost. Tiez sme to mali ako moznost.

tamarka9
7. apr 2017

@alilka vies vycapia na mna oci,ci nemôžem ist ist svojej gynde. A teda ja uz v šťastný koniec neverím,tuzim len po tom,aby som to uz mala sebou...

montblanc
7. apr 2017

@aleskandra bolest ako pred ms nemusi znamenat jej prichod. Ked som otehotnela s malym, tak v case ked mi mala dojst ms, tak ma bolelo 3 dni podbrusko akoby mala prist a neprisla uz. Kym nespinis este nezufaj ☺

adria88
7. apr 2017

@aleskandra neboj sa a ver, že to vyšlo... ja som mala presne do bodky pri prvom tehu boľavé prsia ako pred ms, podbruško ma bolelo ako na ms, čakala som, že mrcha už už príde každým dňom, že len nejaký hormonálny problém a ona sa nedostavila 9 mesiacov a tento "problém" sa teraz hrá v izbe a má už 9 rokov 😉 viem, že u každého je to individuálne, ale mysli pozitívne a bude dobre ❤

slavkom
7. apr 2017

Ženy je mi strasne zle ani mi jest nevere dnes ma boleli cicuľdy ... Aj ma natiahlo dva krat ... Dufam,ze je to dalsia "cysta" :D

tifinka
7. apr 2017

@tamarka9 moja skus ist tomu gynekologovi co mi odporucila montlanc tu..ja som tam volala a nie som ich pacientka a idem k nemu..sestricka bola velmi mila a dokonca lekar povedal ze mozem prist aj cez sviatky 🙂 vola sa to www.gynkomed.sk ...pozerala som ze lekar ma na nete dobre hodnotenie, mozno ti on povie svoj nazor 🙂

ivkacmuk21
7. apr 2017

@simka2433 skús inofolic 👌

tifinka
7. apr 2017

@simka2433 ja som si kupila agnucaston - dievcata mi poradili 🙂

simka2433
7. apr 2017

@ivkacmuk21 ten som uz brala od novenbra do februara🙂 to som pisala;) ale moc dakujem za ochotu🙂
@tifinka aj pomohol?🙂

tifinka
7. apr 2017

@simka2433 neviem to s istotou..pretoze ja nemam vobec ovu cize neviem ci bola..ale priznaky som mala aj vsetko ale nezadarilo sa

simka2433
7. apr 2017

@tifinka ja som zacala testovat tento mesiac aj merat teplotu no vyzera ze ju nemam ani ja. Tak skusim zohnat a ptm ti poviem ci pomohol;)

ivkacmuk21
7. apr 2017

@simka2433 myslím aj áno len ja som potom potratila 😞 teraz sa snažíme znova tak hádam sa zadarí 😎

ivkacmuk21
7. apr 2017

@simka2433 tuším ale ten inofolic sa má brať pokiaľ neotehotnies tak mi to vysvetlila gynekologicka

simka2433
7. apr 2017

Jasne ze sa zadari neboj!!! Tento mesiac sa mozno nedari preto lebo panbozko je na nas dobry a nechce aby sme v decembri v zavejoch a vo fujavici utekali v bolestiach do nemocnice tak caka kedy bude termin porodu v mesiacoch ktore su po decemri;)

simka2433
7. apr 2017

@ivkacmuk21 aj ked si tehu ho mozes brat pomahas tym k dobremu vyvinu plodu🙂

ivkacmuk21
7. apr 2017

@simka2433 to som nevedela super

linda1984
8. apr 2017

Babule, tak dnes 1DC 😕 co je samo o sebe zle, ale ešte k tomu mam neskutočné bolesti. Zimnica, hnačka, zvracala som 3x nejakú žltú vodu,neskutočné kŕče. Bledá som, na záchode sa zo mňa valí zo všetkých strán. Mávam to tak každý 3-4 cyklus a neviem bojím sa či nemám endiometrazu, možno aj preto sa nám nedarí babo. Keď som ale na gynde a poviem to doktorovi, tak ten ma odbil, ze tým trpí veľa žien, ze mi môže dať kvapky alebo mam byt tehotná 😕 och dnes je hrozný deň. Naposledy ma to chytilo v práci a ležala som v klbku na záchode. Hrozne 🙁

slavkom
8. apr 2017

Dnes som.si bola tak.rano.na nakupe aaa čo nevidím,kecam zo.znamou pri aute a nadomnou preletel bocian... nedavam.tomu nadeje ... su to.povery starych materi ale.uvidime.co to.da.co vy na to.

tamarka9
8. apr 2017

@linda1984 vies co ten prístup lekarov je naozaj otrasný. S endometriozou sa da otehotnieť,ale určite pri tom robi veľké problemy. Ja ked som pri ms mala silne bolesti v mieste zrastov a bolo to viacmenej jasne,ze je to z toho,len tak pre istotu moja vyšetrila na endometriozu. Však tam na začiatku ide len o odber krvi na jeden typ bielkoviny,ktorá byva pri endometrioze zvysena. To je naozaj az taký problem? Och...ja uz neviem,človek si musi vymýšľať komplikácie aby boli ochotni mu spraviť vyšetrenie na diagnózu,ktorú si sam musel urcit...sila

tamarka9
8. apr 2017

@tifinka ďakujem za pomoc,ame nepotrebujem názor iného lekara,ja viem kedy som otehotnela,je jasne ze to nedopadlo dobre,jediný môj problem je,ze stale len spinim a nemôžem sa rozkrvácať a teda ani vyčistiť. Je to moja volba čakať kym sa to rozbehne a vyčisti same,takže chodiť po lekároch nema význam. K mojej mam ist po veľkej noci ak sa to nerozbehne,bud ma nejaké lieky,alebo ma pošle na zakrok. Takže mi ostáva len čakať...a ty si tam uz bola?

ikonica
8. apr 2017

@slavkom och ja som minuly rok co sme sa zacali snazit videla kopu bocianov... ale nic z toho.. vlastne postastilo sa nam v decembri a zaciatkom februara si to babo rozmyslelo, ze pride inokedy :( tak sa snazime zas....

@tamarka9 drzim palce, nech sa vycistis sama... ja som sa aj zacala cistit sama no nakoniec som aj tak skoncila na operacnom stole...

tamarka9
8. apr 2017

@ikonica ka tiez takpri ptedchadzajucom,začala som az moc krvácať a silne kontrakcie,cize tiez som skončila na zakroku. Ale aj tak by som sa rada pokúsila. Dakujem za podporu ☺

kima1404
8. apr 2017

Baby caute😘mrcha meska dva dni,krize ma bolia,prsia tiez len posledne dva dni,ale tt. negativny😒....ovu som mala az na 17DC,cykly mam 30 dnove,moze byt m,ze preto meska??

adria88
8. apr 2017

@kima1404 ak si mala ovu na 17 DC a cykly 30 dňové, tak ti ešte nemešká, očakávaj zajtra-pozajtra...

kima1404
8. apr 2017

@adria88 dakujem,no uz sa par krat stalo,ze ovu bola takto neskor a mrcha prisla na 30DC...a niekedy dokonca aj skor....ach,no uvidime...v kazdom pripade dakujem😘