Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@aronna skús urobiť o 3 dní znovu lebo každé 3 dní sa zvyšuje hladina HCG .....Ak tam niečo bolo tak potom by malo ukázať lepšiu čiarku a ja s lacnými testami pepino mám dobré skúsenosti len ak ste tehotná ukáže ...Držím palce
Ahojte žienky, chcem sa Vás spýtať, či máte skúsenosti s Gyn-fiv v BA a ako je to s objednaním a cenovo. Chceli by sme ist....muž na spermiogram a ja nejaké take základne vyšetrenie ci mozem mat dieťatko . Moja Dr ma poslala do ..... ale ja nechcem čakať neviem ako dlho kým sa ona uraci mi urobiť vyšetrenie 😠 Ďakujem Vám 😘
Babulky 15DC a bolesti v podbrušku riadne zle aj má natiahne hlasy RIADNE únava úplná... 🙂 Uvidíme čo to dá či mrch pride...
@adria88 ako dlho sa snažíte? Ja som bola tehu no v Januári som prišla o bábätko v 5 týždni 😔 teraz už mám aj pocit že to snaženie skúsime znova😎
Ahojte dievčatá, tak ja som 19 dpo a ms nikde,jasne že som dnes testla a ziadnu druhú som nevykuzlila. Bt sa mi drží cca stale rovnako. Ešte mám čakať,alebo uz mam panikarir?😕
@pucca144 Máš graf teplôt, ako to cca s tebou vyzerá? Príp. vieš napísať, aké boli pred ovuláciou a aké sú teraz?
@krajcovicka aj mne sa zda..co myslis kedy mam spravit testik aby tam aj nieco bolo vidiet...ak nahodoou
@ejuska2586 pred ovu boli 35,8-36,3 a teraz sa už 14 dní som 36,4 a už som myslela že dostanem ms aj ta by potešila a nič nechodí :(
@ivkacmuk21 to ma mrzí, že si prišla o mimi... ☹ ale hlavu hore, neboj, zadarí sa a vynosíš krásne zdravé babatenko 😉 no my si nedávame pozor už asi rok, ale pár mesiacov iba sledujem ovulku a meriam bt poriadne, no len bol aj problém, aby sme sa trafili do ovu, keďže mi mužík chodil z roboty okolo pol 2 v noci a to sa už niekomu ťažko chce po celom dni.... ale už to hádam bude len lepšie, má normálnu prac dobu, tak uvidíme ako, kedy a či vôbec sa zadrí, no chela by som mimčo po pomaly 10 rokoch znova, dali sme si pauzu dosť dlhú, malá sa pritrafila nečakane a sme boli dosť mladí, takže tak 🙂 držím Vám pelce, nech sa zadrí čím skôr

@pucca144 Ta 36,3 nebola uz poovulacna? Lebo rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi by malo byt aspon 0,3 stupna.
@ejuska2586 potom mi stuplo po ovu a na 11dpo kleslo a od vtedy sa drží rovnako
@pucca144 To je zvlastne. Ked na 11DPO klesla, tak mala prist pomaly mrska. Ktovie, co sa tam potom stalo.
@krajcovicka moja dnes som robila ale jedna čiarka , ešte je tuším skoro a hcg možná málo,m len 16DC radšej počkám či príde mrcha snáď nie... Však stále sa snažilkujeme... ')
@krajcovicka musí aj keby nechcela má tak prsia bolia že až.... Niekedy sa to nedá vydržať ale len chvíľkami...

Ahojte chcem sa vás spýtať, menzes mi mešká už 7 deň už dva týždne mám bolesti v podbrušku take ako keby som už mala dostať stále sa chodím pozerať ale nič.. skúšala som tehotenské testy tie pepino lacné z Dmky ale negatívne všetko, kúpila som si aj tie rapiclear a jeden negatívny a na druhom bola slabá čiarka akurát že to som si všimla až asi na druhý deň lebo keď som nemala hneď silnú čiarku ani som to neskúmala či náhodou tam čosi je..ale moja otázka znie mala som už druhý mesiac problém s nejakou baktériou a začala som brat deň pred menštruáciou entizol a Klion d je možné že by aj koli tomuto test ukazoval negatívne?? 😀 Ja len tak dedukujem a premýšľam a stále mi to nedá 🙂