Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@kotatko1232 no ja hladim jak hkadim ale na tychto negativoch nevidim velmi nic😒
@trinka tak prva vec skus testovat jednou znackou lebo potom to skresluje vysledok.ciarky vidno pekne ale nie su pozityvne.tazko povedat ked si mala bilesti ci bola ovulacia uz ale ak mas kratsie cykly tak aj mohla.ale takyto twstik mozes mat pocas celeho cyklu niekto ma vyssiu hladinu lh hormónu 🙂
@lala1501
Už mám jednu, len v lekárni mi super múdra pani lekárnická objednala jednunkrabicku kde boli dva testy 😡 a v tomto som fakt začiatočník ... potrebujem si to asi odsledovať ... obe prvé baby sme mali na prvý sup- jednu počas užívania HAK a druhu ze 1den po MS ... je to pre mna sok, že to nejde ľahko 😂😂😂
Ahojte mamicky potrebujem poradit nazor... skoncila mi mrcha. A mam obdobie sucha doslovne. Nikdy sa mi to este nestalo. Vzdy po mrchce az do dalsej som mala vytoky. Samozrejme bez priznakov palenia svrbenia. S muzom snazilkujeme a pri sexe ma to sem tam boli. Stipe pali 😕 dakujem
@krajcovicka ja tiez tam nic nevidim..a co vidim sa mi zda daleko aby to bola testovacia ciarka..no neviem..😂 @kotatko1232
@krajcovicka no presne tak..:D na tvojich samozrejme vidim,lebo tak som sa vyjadrila akoby na tvojich nebolo vidiet..:D myslela som tie co si uptavovala kotatku..:D
@krajcovicka Ja viem, ze he to ten, co som ja davala. Ale nie je moj... Ja som neni tehotna zatial
@krajcovicka ja relatívne ok..Stále mám tú jednu ranu po operácii zapálenú..No do včera hnisala dnes je už zapálená a dosť ma to bolí..Neviem čo s ňou už..😊 predtým mi gynda vravela že sa môžme snažiť,včera mi zas povedala že ešte zbycone že prv musím dostať prvú ms a až vtedy mi akoby naskočí cyklus..Tak som z toho strašne zmetena a vôbec neviem čo si o tom myslieť 😁 a tebe je ako?Príznaky?Po akej dobe sa zadarilo?
@kotatko1232 je to aplikacia na mobile ovuwiew- ovulácia a plodnosť, (značku ma kvietok s rôznofarebnýmiu lupienkami 🙂

@kotatko1232
Skúsila som to upraviť...