Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 tak chod do nemocnice, tam su stale. Ja som nasrana jak pes. bola som choea 2 tyzdne dozadu, Vyzdravela som a ochorel hned maly a zasa mi to vratil. Prvy krat ochorel teraz a to ma uz 2,5 roka. A zrovna teraz ked idem na ivf. Ja mam taku smolu. Dufam ze to nieco neovplyvni. Do vkladu musim byt fit. Ale atb brat nebudem, a theraflu a zazorovy caj mi nepomahaju. Achh. Tak som nastvana 😢
@simka2433 ked sa snažite od oktobra to vobec nieje ešte vela chce to čas určite sa zadarí. Aj my sa snažíme no 3roky a nevzdavam to.
dievcata, tak dnes som dostala info ze mam enterokoka..:( takze tento cyklus preliecit tuto vec, bez sexu samozrejme..🙂 zatial stale cakame na vysledky spermiogramu, takze najskor budeme moct pokracovat v nasej misii dieta az v maji..ach jo..vsetky sa drzte..🙂
@butterfly333 ano ano som si vedoma ze to nie je dlho🙂 z toho nemam strach len ma vystrasili testy a teplota:-/ teraz som zacala merat a stale mam pod 36,5 a uz som 22DC :( ovu testy slabe:(
@alison11 no ja ich mám a nie prvy cyklus a mne sú ok 😁 úplne prvý cyklus čo som ich mala som otehotnela 😉 nedopadlo by to dobre,ale oni ukol splnili 😁😁 pre mňa spokojnosť 😉
@tamarka9 12dni spinenia je viac než dost..Ja na tvojom mieste už teraz isto idem..Viem že to nieje lahke,ale ste nechápem prečo tak negatívne pozeráš na kyret?Áno je to zasah,ale...
Ahojte, som tu prvý krát, bábätko este vo hviezdach (asi). Chcem sa vás, skúsenejších opýtať, či ste sa stretli s niečím podobným. Cyklus mavam tak 32dňovy (1den hore-dole..inak je pravidelny) posledný menzes bol 5marca, odvtedy nič...ani naliate prsia, ani bolest v podbrusku, len obcasne pichnutie v pravom vaječníku. _prechladnutie vylučujem, lebo na to som veľmi opatrná. Už 7dmi deň mešká. Rano som si robila test s citl. 10. Negat. Isla som ku scojej gyn. Predpisala mi tabletky, ktore maju bud vyvolat menzes ak nie som tehu..a ak ano, nech sa udrží plod. Povedala ze ak menzes nepride, ze mam urobit test znova. A prave to mi pride veeelmi zvlastne. Vsak ked mi menzes meska 7dmi den a test je negat. tehotna by som nemala byť. Či ke tam ta šanca? Teraz akurat lezim v horucej vani..ak mam dostat ten menzes nech cim skôr..a ak som tehu, nech yo viem cim skor 😄 neznasam cakanie. A..este som si vsimla ze dosť casto cikam. Dakujem za rady.
@matuska133 ahoj moja..co mas nove? ako pokracujes? alebo uz sa ti podarilo otehu? 😉
@tifinka Ahoj moja🙂 no som 2 DC...uz aj pomaly koncim...zajtra zacinam s clostylom tentokrat 2x1 tbl... V utorok 18teho idem do Iscare na pozretie priechodnosti nejakou kontrastnou látkou a caka nás tento mes IUI ....
a ty ako?nieco nove?
@matuska133 no ja som tento mesiac tiez mala clostil som 12DC a v sobotu ma caka folikulometria....a potom uvidim co spravim? ..kolko cyklov si brala clostil? ja stvrty (a uz asi aj posledny), verim ze teraz to vyde!! ..ak nie tak neviem co urobim..mne je z tych hormonov strasne zle - migreny, striedanie nalad, navaly teplot, nevoolnosti :( ...a kedy ides na tu kontrastnu latku? tiez to zvazujem (miesto laparky) ale bojim sa ci to neboli alebo tak :( a na IUI ides prvykrat? 🙂
@tifinka aj mne sa citim ako v prechode.vnoci som sa budila nato ze som mokra ako mys placliva.Zajtra zacinam len druhy cyklus tak uvidime.
Daj hned vediet co ti povedia na tej folikulometrii.
Na tu kontrastnu latku idem teraz v utorok po sviatkoch.potom by som mala ist na IUI to tiez prvykrat vobec neviem co ma caka ako povedal slepi uvidime 😝😅 A vlastne ani neviem ci mi teta to IUI budu robit tu na koni akurat citam ze potom sa zas caka do MS a ja ti uy neviem som nejaka zmatena zo vsetkeho
@orechova_skrupina ale po takej dlhej odmlke to nude ako po prvé....to bude .... máj lásky čas a zadarí sa, uvidíš!
@hhrdza Ahoj, no ja by som to horúcou vaňou určite neriešila, čo ak tam je? Niektorým ženám test ukáže oveľa neskôr....alebo ho daj sem, my tu máme skvelé oči na dušíkov....
@candies ahoj moja tak robila som test ráno ale len jedna čiarka a druhá akoby duch a vytratila sa, pri prvom som robila štyri a všetky negatívne,podľa výpočtu by som mala byť v 2tyzdni a hcg mám asi ešte nízke... Uvidime... Čo príde mrcha ak nie tak robím ... Radšej si počkám ale prsia bolia stále a začínajú mi hnednúť bradavky včera od bolestí som si ich musela natrieť a masírovať... A potom prestali ráno zase nevoľnosti bola som po koláče a tak ma natiahlo keď som zacítila drogériu a reštiku,že až... Tak som si dala suchý rožok a camilcovy čajík, mužovi som povedala,že je pokazenú tresku čo mu smrdí... Tak neviem... Uvidíme....
Ahojte babule, chcem sa poradit, kedze k lekárovi som objednana az o tyzden. Pred cca dvomi mesiacmi som bola na diagnostickej laparke,nalez ziadny vsetko v poriadku. Teraz sa mi stalo ze 3 dni pred očakávanou ms kazdy den som trosku spinila ale tak svetlunko ruzovo,co sa mi nikdy predtym nestalo. V utorok normálne pisla mrcha s beznymi syndromami ako neskutočne bolesti a preháňanie,co mavam len prvy den. Ako celkovo je mrcha slabsia riadne krvácanie som mala asi len pol dna,ale tie bolesti a prehananie neprestáva, ďalšia vec co sa mi nikdy nestala,vzdy to preslo po prvom dni. :(

@candies a dlho si mala problem s otehotnenim?🙂