Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

Baby ja som dnes triedila skrine a našla som svoju tehotenskú blúzku spred siedmych rokov! Beriem to ako znamenie 🙏🏻🙏🏻👊🏻👊🏻zavesená na cestnom mieste - ako motivácia 😂🙈
@slavkom Teraz neviem ci si robis zarty na margo inej dnes preberanej temy, alebo naozaj robis tehu test 1DPO a cakas relevantny vysledok?
Ahojte baby. Pridavam sa k Vám. Dnes 1 deň mešká, viem ze to nič neznamená.. ale je tu šanca tak uvidíme 😊😊
@veronicka0123 ahoj...ako dlho sa snazite? drzim silno paste nech sa ti uzkazu dve // 🙂
Caute tehulky-netehulky-snazilky moje😘taaaak,zbaleni sme,zajtra smer kysuce a sama so sebou som sa rozhodla,ze jedine tehotna sa odtial vratim domov😎😂taaak drzte palce,uzite si sviatky,aby sme buduci mesiac vsetky machrovali pozit.tt:wink::pregnant_woman::kissing_heart::innocent:
@slavkom na tom teste je vidiet // ale slabucke su..skus spravit este jeden testik aby si si bola ista na 100% 🙂
@trinka neboj moja,vsetkym nam tu bude dopriate❤skor ci neskor,no urcite to tak bude😉😘len asi zijeme zlu dobu,tazko nam ide otehotniet,ale niekde sa ani necudujem...kazdy vravi,nestresuj,upokoj sa,no neviem ako vy baby,mna tie reci uz privadzaju do sialenstva niekedy😨...hlavne,ked to povie niekto,kto uz dve krasne deturence doma,splodene ani nevie ako a tehotenstvo ukazkove....
@kima1404 no moja... ja mám doma dve... tehotenstva neboli síce ukážkové ... aj som nechcela ďalšie ... ale prišiel pred dvomi rokmi nečakaný zlom... potratila som, choroby do toho ... operácia ... a ja som si uvedomila že chcem este jedno! A teraz bojujeme. Každá z nás ma svoj príbeh ... niekedy je ťažko uvážiť a odpovedať na otázku "prečo ja?" Asi nenájdeme odpoved 😔

@alilka ahoj dakujem velmi pekne za info.Som rada.Osobne ich nepoznam no prislo do placu ked som citala prispevok.A tak som chcela pomoct aspon zdielackou.A som rada,ze media sa toho ujali a vsetko sa vyriesilo.Dufam,ze drobcek bude zdravy a robit rodicom radost.Najsmutnejsie na tom bolo,ze len lezal na kramaroch a nikto mu nevedel pomoct.Neviem si ani predstavit co museli rodicia toho drobca zazivat.No verim,ze vsetko dobre dopadne 😉