icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
zuzu2901
autor
13. apr 2017

@alilka ahoj dakujem velmi pekne za info.Som rada.Osobne ich nepoznam no prislo do placu ked som citala prispevok.A tak som chcela pomoct aspon zdielackou.A som rada,ze media sa toho ujali a vsetko sa vyriesilo.Dufam,ze drobcek bude zdravy a robit rodicom radost.Najsmutnejsie na tom bolo,ze len lezal na kramaroch a nikto mu nevedel pomoct.Neviem si ani predstavit co museli rodicia toho drobca zazivat.No verim,ze vsetko dobre dopadne 😉

slavkom
13. apr 2017

@kakatulik
@alilka
@janasp28 nebi baby čo hovoríte mám skúsit ešte zajtra ráno keď sa zobudím dať do nádobky a behať tak koľko lei mne testy robí len sestrička a bolestí mám riadne ... Ustúpia ale potom zase teraz prsia potom krize ach aj hlava až ma picha

alilka
13. apr 2017

@slavkom ale ved ty niesi len kratko teraz po ovu??

slavkom
13. apr 2017

@alilka ovu som mala od 9- do 12... Ale ja myslím,že som uvidmrano zatjra... 🙂

alison11
13. apr 2017

@alilka Tak ja neviem ja som spokojná aj z ovu testmi zelenými 🙂Tie mi aj tehotenstvo hneď ukázali skôr než tehotenské testy 🙂

alison11
13. apr 2017

@alilka Tých potratov mi je veľmi ľúto,sama som prešla 3-mi ☹,keď sme sa snažili o druhé preto som písala,že sa mi plody samé neudržia len liekmi :-/ .

alilka
13. apr 2017

@alison11 to aj mne tie moje..🙂 ale ved je jedno ake mame testy,zaklad ze ich mame..😀😀

trinka
13. apr 2017

Baby ja som dnes triedila skrine a našla som svoju tehotenskú blúzku spred siedmych rokov! Beriem to ako znamenie 🙏🏻🙏🏻👊🏻👊🏻zavesená na cestnom mieste - ako motivácia 😂🙈

pucca144
13. apr 2017

@trinka zlate 🙂

trinka
13. apr 2017

@pucca144 😘

alilka
13. apr 2017

@slavkom ked od 9 do 12.4 co bolo vcera tak nemozes vediet ci si tehu..az tak za 10dni najskor..

slavkom
13. apr 2017

@alilka tak testnem radšej až keď bude meškať mrcha.. ja si počkám ,🙂

myskahryzka
13. apr 2017

@slavkom Teraz neviem ci si robis zarty na margo inej dnes preberanej temy, alebo naozaj robis tehu test 1DPO a cakas relevantny vysledok?

veronicka0123
13. apr 2017

Ahojte baby. Pridavam sa k Vám. Dnes 1 deň mešká, viem ze to nič neznamená.. ale je tu šanca tak uvidíme 😊😊

hanka197
13. apr 2017

ahojte chcem sa opýtat mali ste niektorá taketo lieky? Ja som ich dostala dnes len az doma som si vsimla ze mam dve krabicky a teraz neviem s ktorou začat. Davku mam ze Puregon 125 na 2DC.

tifinka
13. apr 2017

@veronicka0123 ahoj...ako dlho sa snazite? drzim silno paste nech sa ti uzkazu dve // 🙂

adria88
13. apr 2017

@veronicka0123 držím palce 🙂 kedy chceš testovať?

kima1404
13. apr 2017

Caute tehulky-netehulky-snazilky moje😘taaaak,zbaleni sme,zajtra smer kysuce a sama so sebou som sa rozhodla,ze jedine tehotna sa odtial vratim domov😎😂taaak drzte palce,uzite si sviatky,aby sme buduci mesiac vsetky machrovali pozit.tt:wink::pregnant_woman::kissing_heart::innocent:

butterfly333
13. apr 2017

@kima1404 tak držím palčeky nech sa to aj splní.Krasne sviatky.😘

kima1404
13. apr 2017

@butterfly333 dakujem pekne,jedine tak to moze dopadnut😉😍😘

kima1404
13. apr 2017

@trinka motivacia+znamenie+vsetko pozitivne😉❤toto nas mesiac😉❤

veronicka0123
13. apr 2017

@tifinka ešte krátko cca 3 mes a berieme to že ak príde príde nie že musím byť tehotná. Ale jasne že by sme boli radi

@adria88 ak bude meškať tak hádam vydržím do konca týždňa budúceho

trinka
13. apr 2017

@kima1404 ešte mám aj v máji narodky! 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

candies
13. apr 2017

@slavkom skus zajtra druhy tento je divný nejaký 🙂 ale podla mna je šanca este je skoro

kotatko1232
13. apr 2017

@slavkom na tom teste je vidiet // ale slabucke su..skus spravit este jeden testik aby si si bola ista na 100% 🙂

tamarka9
13. apr 2017

@slavkom a ty by uz si nemala byt nejaký 18 den po ovulacii? Ci ty si vazne hovorila o dnoch cyklu? Aj ja som zmatena ze v akej faze cyklu vlastne si. Upresni,podľa toho poradíme 😉

kima1404
13. apr 2017

@trinka no tak to je uz potom viac nez iste😉aj moj muzik😇a povedal mi:"no zena moja,a v 33 sa zo mna stane tato"😇❤no,takze fakt nam maj,lasky cas,prinesie aj to najvacsie stastie😘❤drzim palce moja😘

trinka
13. apr 2017

@kima1404 ja si nič iné neželám 😱🙏🏻

kima1404
13. apr 2017

@trinka neboj moja,vsetkym nam tu bude dopriate❤skor ci neskor,no urcite to tak bude😉😘len asi zijeme zlu dobu,tazko nam ide otehotniet,ale niekde sa ani necudujem...kazdy vravi,nestresuj,upokoj sa,no neviem ako vy baby,mna tie reci uz privadzaju do sialenstva niekedy😨...hlavne,ked to povie niekto,kto uz dve krasne deturence doma,splodene ani nevie ako a tehotenstvo ukazkove....

trinka
13. apr 2017

@kima1404 no moja... ja mám doma dve... tehotenstva neboli síce ukážkové ... aj som nechcela ďalšie ... ale prišiel pred dvomi rokmi nečakaný zlom... potratila som, choroby do toho ... operácia ... a ja som si uvedomila že chcem este jedno! A teraz bojujeme. Každá z nás ma svoj príbeh ... niekedy je ťažko uvážiť a odpovedať na otázku "prečo ja?" Asi nenájdeme odpoved 😔