Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@tamarka9 nie nie, tie vajka vo vnutri folikulu maju 0,1mm. To neuvidis nicim. Odobrali krasne vsetkych 13, len boli prazdne. To neni ich chyba. Vajka sa inak ziskat nedaju. Len od darkyne ked nemas svoje. Prve bolo viacmenej na prvy sup, hned druhy mesiac sa podaril. To bolo dozadu 3 rokyca 3 mesiace co som otehotnela. A vidis co sa moze s plodnostou stat za 3 roky. A to nemam este ani kriticky vek. Mam 36 😕
@tamarka9 to nikto nevie. Preto kazali mesiac na upravu a potom skusit odobrat vajko v prirodzenom cykle. Doktorka povedala ze prazdne foliky mohol sposobit clostilbegyt, ze sa to stava. Povedala ze nic nieje stratene. Ze moze vyjst native. Ale ak nevyjde ten, tak uz nebudem verit ze bude babo. Mozno pre prazdne foliky nam neslo otehotniet prirodzene.
@montblanc no dobre,takže este jeden odber urobia tak,ze nebudeš brat žiadne lieky ani nic. Verím ze tam vajko bude. Je asi veľmi malo pravdepodobne ked uz diéta mas,ze len tak proste ti dosli vajicka,alebo ze uz nedozrievaju. Aj ked počúvam tie príhody z okolia,tak sance žiadne,skusili vsetko,zmierenie s tým ze sa uz nic nedá robiť a bac je to tam. Ale to musi v tvojej hlave tak naozaj byt. Ja sa teraz napríklad pohrávam s myšlienkou,ze môžem byt vďačná ze mam aspon jedno a ak sa druhé nepodari,ma to tak byt. Musíme existovať pre to co mame,nie zit v tom,co by sme chceli...
@montblanc no moja nezavidim ti ale ako pisete fakt ste stastne ze mate aspon jedno dieta😊..ja nemam ziadne, mam skoro 35 a nedari sa 😞..lekar mi pri testoch povedal ze zasobu vajicok mam dobru ale toto co pises ze si vo folikule nemala vajko ma dostalo na kolena 🙄..aj mne povedali ze mam vsetko ok akurat mam nestastie ze nemam ovu ale to nikto nevie preco..co uz sa to deje v dnesnej dobe?? Ale ja som nastavena ze sa to tento cyklus podari, aj ked folikulometria je zatial proti mne...a aj tebe sa podari uvidis!!! Baby dame to, verim tomu!! Ja uz si ine ani nepripustam 😱
@tifinka moja necakaj s tym ivf, lebo zazraky sa deju malokedy a kym este nemas vek ze uz aj ty mozes mat prazdne folikuly, tak sa do toho pusti. Cely ten ivf proces som zvladla absolutne bez problemov, len vysledok takto dopadol. Nieje to nic hrozne, tak sa do toho pust. Kasli na predsudky, ak z toho budes mat babo, tak ti bude jedno akym sposobom to bolo ☺
@tifinka presne som dnes na teba myslela 😁 kedy máš ísť zasa na folikumetriu?Ja som dnes už 19dni od operácie a ani ovu ani ms..Tiež už neviem čo si myslieť..K tomu máme s polovičkou trocha ťažšie obdobie,no celé je to vieš na čo..Na h...O a iste viac..Nepíšem o tom že z tých liekov vo som brala som pribrala ako prasa,cítim sa na prd..Joooj máme to my ženy ale zložité 😲😲
Kocky vyzerá ze sa to prave zacalo,pred chvíľou zo mna vypadli veľké hrudy,cítila som ako to mnou vychadza a uz zacinaju aj bolesti,zatiaľ ako silnejsia ms. Kocky držte palce,nech to dobre dopadne,ked som uz tak šialene dlho čakala...mam trochu aj strach,fu na noc tieto veci znášam horsie ako cez den.
@alilka no mala som ved vcera a idem asi v stredu opat, tak dufam ze nieco tam uz bude a potom sa nam to uz podari!!! a ty nezufaj, problemy boli su aj budu, treba to predychat a zvladnete ich! 🙂 ..ja ked som prvykrat povedala mojmu ze chcem dieta tak 3 mesiace so mnou nespal aby som nahodou neotehu..potom to bolo unho ako na hojdacke - aj to bolo pre mna narocne...a teraz sa s tym konecne zacal pasovat a ja dufam ze to dotiahneme do uspesneho konca!!🙏 .. a co ti povedali? aj si nerias bt, testujes alebo nieco?
@tifinka áno áno to viem že si mala len som nevedela kedy ideš na ďalšiu..Tak my nemáme problém s tým žeby nechcel bábo,ale vieš také tie asi bezne,občas je to celé na hlavu 😁 dupľom som už mesiac PN a chýba mi aj práca..Snáď sa to zlepší keď už nastúpim späť..No robila som ovu testy ale už som prestala lebo mi doki povedala vraj zbytočne peniaze teraz kým nedostaneme ms po tom zákroku ovu nebude .Tak ale kedy chce prísť?😲 Ja som nemala robený kyret..Že vraj príde keď mi úplne odídu všetky tehu hormóny ..Ale veď je to už 2a pol týždňa a ja som mala HCG len 260 pred zákrokom.tak už by podľa mňa malo dávno pradavno preč..Ale bt som začala merať hneď na druhý deň čiže uz meram 19dni a stále je dole..Tak to som teraz tak za áni ma tam ani tam 😲
@alilka este trosku vyckaj..musis byt teraz uz len trpezliva...vidis tvoje telo uz je pripravene na baby a nijako sa nechce toho pocitu ze uz to tam bolo zbavit...ale uvidis, hned ako sa zregeneruje, opat sa vam to podari a uz bude dobre!! 😍 ..my zeny stale na nieco cakame, ja na dozrievanie vajicok, ty na to aby si znovu ovulovala...kazda na nieco a je to hrozne, presne sa viem vcitit do tvojich pocitov..a dokedy ta chcu nechat pn?
@tamarka9 ahoj, dufam, ze si v poriadku a ze "to" cele prebiehalo, prebieha v najlepsej moznej variante a nebudes sa uz dalej trapit. Vela sil prajem..drzkaj sa..
@tifinka vieš čo to není toto normálne žeby sme furt len cakatelky boli 😂😂 Pn končím ku koncu tohto mesiaca už..Rána sa mi zapálila a nechce sa jej dať do kopy tak som musela pobyt dlhšie na PN..No verím že sa snáď zadarí rýchlo,len vieš vzali mi vajcovod takže také jednoduché ako to bolo predtým už nebude 😎😎 jooj už aspoň nech ty sa pohmes ďalej,nech už máš konečne tie 2vytuzene // a potom už len do šťastného konca 😘
@alilka ahoj poviem ti skúsenosť mojej kamarátky 🙂 ja som bola po potrate a moja kamoška týždeň nato bola na operácii museli jej vziať vajcovod. O mesiac nato bola tehotná 🙂 ešte má aj predbehla síce sa bála a nečakala že tak skoro sa podarí ale zatiaľ bábätko pekne rastie bez problémov 🙂 (aj ona sa bála že to bude dlho trvať ) zázraky sa deju držím ti palce 🙂
@tifinka no pri ivf neboli nic. Ja som sa bala narkozy a to bola taka paradka. Nevies o nicom. Usmiaka som sa na doktorku a pichli mi do zily nieco. Len som povedala ze nejak sa mi kruti hlava a potom som sa len zobudila na izbe akoby som rano vstala a vobec nic mi nebolo. Tocaky ziadne, nevolnost nic. Takze nic neboli 😉
Ahojte tak pridavam sa k vam aj ja vo februári som zistila ze som tehu no bohužiaľ v 11tt mi zistili MA a 27.3.som mala kyret bolo to pre mňa veľmi ťažké no moj manžel a mala dcérka ma podržali ...teraz čakám na prvú MS a potom este na jednu a začneme sa opäť pokúšať verím ze tentoraz so šťastným koncom 🙏 veľmi drzim palce každej jednej z vas a verím ze tu budú samé pozitívne správy 😘
@alilka ahoj 🙂 ja mam čakať 4-6 týždňov po zákroku tak som zvedavá kedy príde dnes sú to 3....ja som po zákroku krvacala 13 dni bohužiaľ ostalo tam niečo a hrozilo ze budem musieť ísť opäť na kyret dosť som krvacala a mala bolesti no myslím ze mi pomohla alchemilka a chvalabohu som sa docistila sama vo štvrtok som mala kontrolu a všetko čisté a maternica vyzerá byt fajn ze čím skôr začneme tým lepšie no počkám dve ms a ideme nato 🙂....určite to teraz obe dáme a bude všetko ok ...ty sa ako inak cítiš a kedy by si mala mat ms čo ti povedala dr ?
@bea0802 tak ja som po zákroku spinila asi 2dni a tod Vsio..ale mne kyret neroboli..Nepovedala mi práveže kedy by mala prísť iba že príde keď nebudem mať už tehu hormóny..HCG som mala pred zákrokom len 260 tak som myslela E skoro 3tyzdne po už budem mať aj po ms dávno..A stále nič..Bt meram ta je stále dole..Super že si sa docistila sama 😁 ja tiež pijem alchemilku..😁
@alilka aha ja čo som čítala po nete tak aj baby po mimomaternicovom písali že dostali ms po cca mesiaci takže asi takto cakaj aj ty ....no hlavne nech nám už príde ta mrcha prvý krát sa na nu tesim verím ze aj ty 🙂 ...ta alchemilka je super teraz ju pijem kazdy deň potom ked sa budeme snažiť budem už len do ovulky aspoň tak som čítala ze počas snaženia sa pije len do ovulky .
@alilka ale neboooj..dobre bude..ako ti tu pisu dievcata, do mesiaca snad pride ms a potom sup na to..a nikde nie je pisane ze musis ovulovat na striedacku, cize hned prvy vyjacnik moze byt este aj ten kde mas vajcovod 😉 ..no ja dufam ze teraz nieco dozreje a ak nie prichadzaju "tazke chvile" ...tak uvidim..necham to na osud..

@montblanc aha ja som myslela ze nejako zbabrali odber folikulov...hm a to ked sa chodi na folikulometriu,tak nie je vidieť ci je v obale aj vajko? A nedajú sa vajka získať inak? Ze by dozreli uz mimo tela,v labaku? A prvé bábo ste sa tiež dlho snažili? Ale mrzí ma to velmi....