Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@orechova_skrupina viem ze su vitamíny aj pre chlapov,kocky určite budu vedieť. Ale naozaj to ze ich je malo,nie je az taký problem,ako keby boli pomale. Keďže rychlost je podstatnejšia ako množstvo 😉 no a potom tie veci okolo,nenosit tesne slipy,chodiť trebárs doma na ostro,žiadne pc na nohách,mobil vo vrecku atd....
Dievcata tak mam po tej Hyfosy...po vysledku som sa totalne zrutila.
Ako vysetrrnie nie moc prijemne ale neboli vobec.
Pravy vajcovod mam nepriehodny total,lavy priechodny ale na vajecniku z clostylu cysta.Takze ziadne IUI sa nekona ak vobec tak o 2 cykly ak cysta zmyzne.
Ja som uz z toho unavena.kazdy mesiac jobovka uz som totalne z toho unavena znicena
@adria88
@tamarka9 vdaka za odpoved baby 😊 No praveze 5.4.som mala pozitivny ovu test a merala som si aj bt, ale kedze takto skusam len prvy mesiac, tak podla grafu neviem presne urcit kedy bola ovu, ale ja si myslim ze cca 6.alebo 7.4., co vy myslite? Mozno skusim zajtra testnut zas, lebo ma porazi 😁
@kotatko1232 cize podla toho by som dnes mohla byt 12dpo. Myslis, ze uz by mohol ukazat test dusika, ked vcera tam nebolo nic? Ci pockam asi do zajtra/pozajtra. Strasne toto vyckavanie 😆
@ma_taaa no ak sa podarilo mohol by tam byt dusik určite...ved skus zajtra 😉drzim palcekyyu
Čaute kočky 🙂 chcem sa opýtať. S priateľom sa snažíme o bábo už 8 mesiacov. Tento mesiac som bola u doktora a na základe ultrazvuku atď mi povedal, že ovulaciu mám už na 10dc. Celý cyklus som merala bazalnu teplotu. Počas menštruácie som mala 36,5 a potom stúpla na 36,8. Držala sa až do včera, včera som už mala 37,1 a dnes tak isto. Momentálne som už 10dpo. Menštruáciu čakám až koncom budúceho týždňa. Myslíte že mi mohol doktor zle vypočítať ovulaciu?
@slniecko939 ovulacia ti prebehla ked sa ti zvysila teplota o minimalne o.2 stupna a uz neklesla na tu teplotu co si mala pri ms.posli presne vsetky teploty od zaciatku cyklu poviem ti kedy bola ovulka
@lala1501 ďakujem za odpoveď 🙂 ja som mala počas menštruácie celý čas 36.5.. keď mi skončila menštruácie hneď mi stúpla na 36.8.. a takú som mala celý čas až do včera keď už som mala 37,1.. u doktora som mala pred ovulaciou a robil mi sono. O tri dni neskôr som išla zase a už som tam folikul nemala takže mi praskol a ovulácia by teoreticky prebehnúť mala na 10dc. Len s tou bazalnou teplotou som to mala tento mesiac zvláštne 🙂
@ma_taaa MUSIS SI VERIT uvidis bude pekne pozitivny...a najdes si krasne // a budes🤰 🙂
@lala1501 asi podľa teploty ze? Ja sa v teplote nevyznám,robím iba ovu testy a podľa pichania vo vaječníku viem ze ovulka je este v den,resp noc pozitívneho testu,pripadne najneskôr na druhy den,cize 12-24 hod od pozitívneho vysledku. Ale jasne,u každej to môže byt inak...ja som len podľa seba písala...
@slniecko939 nemas nahodou graf kde mas zaznamenane teploty ?tam by to volo najlepsie vidno.lebo ked si mala 36.5 a potom si mala 36 8 vtedy mihla byt ovu ale za ak 36.8 je tvoja normalna teplota tak potom az twraz ked mas 37.1 .tazko to je takto
@lala1501 graf nemám 😥 zapisujem len do diára.. ale 36,8 zvyknem mať normálnu bt. V čase ovulky mi vždy stúpla nad 37.. len potom nerozumiem tomu čo mi doktor tam videl ,😂 ale každopádne dúfam že mi bt ostane hore už by som veľmi chcela bábo. Skúšala som už alchemilkovy čaj, inofolic, vitamín E.. a všelijaké príznaky ako pichanie v podbrušku a chute na kadečo si už asi nahovaram lebo stále nič ..
@slniecko939 Ahoj ja som tiez pila naposledy alchemikovy caj a na teste som si dnes nasla //druha je este slaba ale konecne je 🙂
@slniecko939 tak potom ovulka prebehla az ked ti vystupila teplota nad tych 37. Drzim ti palce 😉
Ahojte, je mozne mat hlienovy vytok viackrat za mesiac ? Cyklus mam 30 dnovy a som 24 dc a podla testov som mala ovulku uz raz cca 8-9 dni dozadu... dakujem za radu.
@tamarka9 myslela som, že už máš potom 😕
No práveže mi to predpísal kvôli tej bolestivej MS. Kuk leták priložím. Robil mi sono, pozeral folikul, som 11 DC takže to vidí ovu až na 16 deň. Ze treba to riešiť teraz kým som mlada 😀 že potom sa uvidí, že mám prísť o tri mesiace v čase ovulácie. Ze potom sa uvidí. Co mi ale neni jasne, prečo mi nerobil ten HP. Popravde, ja som nato zabudla, aj som prišla nalačno. Keby niečo. Úplne mi to vyšlo z hlavy. Toľko veci mi chodilo hlavou a počúvala som ho až som zabudla 😕
@kotatko1232 tak to ti gratulujem, počula som že alchemilkovy čaj je na to veľmi dobrý , aj keď mne bohužiaľ zatiaľ nepomohol. A píla si ho len do ovulácie, alebo počas celého cyklu? 😊

@linda1984 vies co všelijako to vyzerá,uz som myslela ze to v nedeľu vecer doslo,vyslo zo mna par zrazenin, včera som mala akoby normálni ms a dnes opat uz len spinim. Vo štvrtok by som chcela ist lekarke...no a k tebe. Kýš listová nie je liek,to v pohode papaj. Duphaston je uz na tebe,ale na tie tri mesiace by si to mohla skúsiť. A nepýtala si sa ho na tu endometriozu,na odber krvi?