Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@slniecko939 do ovulky aj ked som presne nevedela kedy prisla ale cca vypocitala som si...vo februari som mala Anovulak a marec bola ovulka ale to mi babulky pomohli ze asi kedy presne bude a zadarilo sa😘 tak verim e aj tebe sa podariiiiii..
@kotatko1232 tak to sa teším s tebou 🤗 veľa zdravíčka hlavne 🙂 a dúfam že aj mne sa už čoskoro podarí, snažím sa nestresovat kvôli tomu, kedy to má prísť tak to príde 🤗
@linda1984 no vyzerá ze ten duphaston sa dava aj pri endometrioze...určite to vyskúšaj,uvidíš aj podľa toho ci mas menej bolestivú ms,ci to ma nejaký zmysel.
No ja pevne dúfam ze uz mam po tom,aj ked teda veľmi slabé to cele bolo,tak uz ani neviem čomu mam veriť. Zase ideme len čakať...
@slniecko939 dakujem ..ja verim že sa ti to podari bud tento mesiac alebo hned na dalši a daš tu krasny testik a budu tam // VERIM TI
@kotatko1232 a ty si pila alchemilkovy caj? Uvazujem aj ja zacat pit, ak to teraz nevyslo, zatial beriem druhy mesiac Femibion.
@kotatko1232 ďakujem si zlata 😘😘 a ty si si robila testik až keď meškala menštruácia? 🙂 Ja nikdy nevydržím vždy testujem pár dní pred a potom som sklamaná .. najhoršie je to čakanie.. či príde alebo nie 😂🤔
@slniecko939 ja som presne taka ista 😂 Poviem si ze kaslem uz na to ale vzdy testuje este skoro atd 😂😂
@ma_taaa aspoň nie som sama 😂 každý mesiac si vravím že to vyzdrzim, test spravím až keď bude meškať.. a vždy mi to nevydrží 😂 lebo si stále myslím že to už bude určite ono..Pichanie v podbrušku, náladovosť, chute..A nakoniec je to stále len PMS 😂 ale tento mesiac som odhodlaná netestovaný kým nepríde správny čas 😎😂
Ahojte, dnes na folokulometrii 14mm folik na 11 DC, minuly mesiac na 11DC folik 20mm, myslite ze dorastie? A je podla vas normalne ze ma po prvom nevydarenom planovanom styku posielaju hned na IUI? Spermiogram ukazkovy a ja PCO
@nadej1111 ja som na 11dc podla gyn nemala žiadny folik a na 15dc už praskol.
@slniecko939 ja uplne presne to iste 😂😂 tento mesiac som bola taka odhodlana, ze vydrzim, lebo nikdy ma nebolelo brucho pred ms, len naladovost a tento mesiac som s naladami uplne v pohode, ale pred 3 dnami ma tak pobolievalo podbrusko, take tlaky trochu akoby (mozno mi uz sibe 😆) tak som si povedala, ze co ked... taak vcera robim test a baaach, jedna ciarka 😁
@nadej1111 nie povedala že nič tam nevidí. No potom som isla na 15dc a uz bol prasknuty folik nad ranom som mala bolesti čiže ovu prebehla.
Ahojte baby má niektorá z vás skúsenosti s ricinovym olejom?zevraj to pomáha na pcos a zrasty. Ja mám jeden vajickovod nepriechodny plus pcos.
@ma_taaa 😂😂😂😂 ja to isté 😂 a potom keď tam tá jedna čiarka je, pozerám zo všetkých možných uhlov či náhodou neobjavil nejakého ducha..Ale nič 😂 už aj teraz som mala nutkanie spraviť si test, predsa už som 10dpo už by tam tie dve čiarky mohlo byť ..Ale rozmyslela som s to 😀 ešte si radšej počkám týždeň lebo budem zase smutná 😅
@slniecko939 presneee 😂😂 a este idem ku oknu, ze sak denne svetlo, ale ani naznak po druhej ciarke 😂😂 som rada, ze mi nesibka samotnej 😅

@bevab ano je to možne.