Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka on sice stupla ale stale sa drzí dole na predovulačnu teplotu.
@zuzu2901 držim palce nech su //
@liliputka23 hm ja bohužiaľ nic ☹ a ty vidíš? Lebo na fotkách je horšie vidieť zo začiatku...
@tamarka9 vidim slabeho ducha ale mozno si to namyslam
@liliputka23 ja tiez nevidim,..ale na fotkach to skutocne zle vidiet..to je LH ci hCg test?
@tifinka hcg test
@liliputka23 ahaaa...no nevidno nic..ale ak vidis ty stak ti strasne prajem aby sa ten duch len zosilnoval!! 😉 , kolko dni si po ovu, resp. kedy mala prist ms?
@tifinka nesledujem ovu .. vies co mala som mat pred 2dnami ale uz 5 dni mam iba spinenie takze pockam a uvidim neskor
@liliputka23 ahaa...tak este par dni pockaja uvidis..drzim silno paste!!
@tifinka dakujem no dufam ze to vyslo
@liliputka23 ja by som tam aj niečo videla 🙂 tento je robený pred termínom ms ? Či ? Ja mám takýto ešte 5 dní do menzesu
@lentilka969 je to zle vidiet..su tam dve?? 🙂 a aky je toto test? aky vyrobca? ja stale kupujem len pepino a tie mi vobec nevychadzaju..
@lentilka969 podla mna tam nič nieje
@lentilka969 no mne 2 dni meskaju ale mavam nepravidelnu ms ale na tvojom tam nieco vidim ale to je skoro testovat
@tifinka je tam taký hrubší tieň , ale mám až za 5 dní dostat ms ... Takže tak ..Príznaky mám tak uvidíme na termín či tam bude nieco viac vidieť ..Značka to je top test baby 2ks v balení
@lentilka969 som sa na to kukla este raz a zbadala som to tam!!! 🙂
@liliputka23 je to skoro , len som nedockava lebo mám za sebou už jeden má pred pol rokom , a testy mi vtedy vychadzali už týždeň pred ms pozitívne
@lentilka969 a vy skusate prirodzene? vsetko ok? a mas pravidelnu ms?
@lentilka969 strasne ti to prajem!!😉vsetkym nam to prajem dievcata!!ja zboznujem deticky a strasne rada by som mala aj svoje...🙏😲
@lentilka969 tak sme natom podobne ties som potratila pred pol rokom ale bojim sa lebo mam aj spinenie

@zuzu2901 držím palce