Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@alilka tak to bude ovu aj cez ovu zvykne boliet aj mna obcas cez ovu boli podbruško.
baby 22.12 som mala ms piatok ma tak boleli kríže ako znovu na ms tak predpoklám ze to bola ovulka ibaže ja nikdy necítim ovu viem to len ked mám hlien ale aj ten mam každý druhý mesiac a nepamätám sa či minulí som mala alebo nemala, ale chcem sa spýtať keď prebieha oplodnenie môže to byť dá bolesť keďže cez víkend sme sa snažili len som trošku v rozpakoch ked mi bolo tak na figu a nebýva mi a neviem ci to je dobré alebo zlé znamenie :/
@alilka v 13dc to môže byt ovulka,alebo prechladnutie. Ja ovu cítim každý mesiac veľmi intenzívne,10 rokov som brala antiku a hneď pi vysadení mi nabehla ivu,bolesti trvali dva tri dni,ja som zbehala lekarov,ze zápal močových ciest a neviem co este a napokon na nic neprisli. A o mesiac bolesti opat,no na opačnej strane a vtedy mi to došlo 😁 ale ja nemam bolesť ako na ms,skor takú bodavu ostru a podľa vaječníka bud nalavo abo napravo. Ale to môže byt iné u každej. Dnes treba asi zaúradovať 😉
Kocky ja vas stale sledujem,čítam,no nepridávam,bo nasa snaha tento mesiac sa nepodarila,keďže sme boli od seba počas plodných dni. Tak čakám na ms, 16.1 ma prist,mávam na den presne,aspon ze to nie je problem. Aj som rozmýšľala ci mam pit ten alchemilkovy čaj,ked mam cyklus v pohode,co na to poviete?
Prosim vas chcem sa opytat v stvrok-piatok som mala pobolievanie na lavej strane,mohla by to byt ovulka ?som po odobrati praveho vajcovodu .
@lala1501 mas pravidelný cyklus? Ktorý DC to bolo? A najlepšie je aspon jeden mesiac si robiť ovu testy,potvrdia ti,ze to pichanie je ovu. Ja som kúsok vyššie písala,ze tiez to bola pre mna novinka,lekari nenasli zápal a ked ma to o mesiac chytilo opat na inej strane,tak mi to došlo. A urobila som aj ivu testy a sedelo 😉
@butterfly333
@tamarka9 zlatá zauradovat 😂😂😂 včera sme úradovali po 3dnovej pauze,že nech "chlapci" dozrejú a nahromadia sa 😂😂 ale tak neviem minulý mesiac som mala ovu 16dc ale to boli iné bolesti..Zle mi bolo,myslela som že zo mňa všetko vypadne 😁😁 včera ovu test bol negatívny..Čo poviete na graf bt?
@alilka podla grafu ovu este nebola nerobis aj testy?
@tamarka9 takze takto cyklus som mala predlzeny 34 dni v decembri som mala mimomaternicove tehotenstvo budu to 4 tyzdne .takze menstruaciu som este vobec nemala tak vobec netusim v akej faze som.dr mi povedal ze nemusim cakat na menstruaciu a nemusim si uz davat pozor.len je asi teraz este zbytocne sa snazit ked neviem kedy mam plodne dni ani nic 🙂
@alilka ja grafy nepoznám,nemeriam teplotu,ale ked bol test negatívny,tak asi nebola. Cize dnes by som zrušila strankovy den,nech sa nazbiera posila a otvorila opäť az zajtra alebo napozajtra,podľa testu a grafu 😁 inak nam sa tiez vždy oplatilo skor tak každý druhy az tretí den...
@mariannamk Mi sme dlhu dobu boli ticho, vedala to len moja mama...Ale mojho babka deň čo deň otravovala kedy sa stane prababkou /a má už tri pravnucata ale just bola otravna/ už mi proste praskli nervy lebo predtým som jej vždy povedala "Babka uvidíme kedy ten z hora to pošle" asi nepochopila že chceme ale nic nechodí....Potom som jej to normálne vysvetlila a už bola ticho...Jej samej sa nedarilo vtej dobe neboli také vyšetrenia až po dvoch rokoch otehotnela takže sa mi priznala že pozná to a už preto sa nepýta radšej....Iný vobec netlacia a uz ostatný to nevedia,ani v práci to nik nevie okrem jednej kolegyňe....Kamosky čo sa to dozvedeli práve oni skôr povedali že sa snažia ako sme im mi daco naznačili...Lenže otehotneli /už boli nemyslene aha mi sme v tom a ty nie/ a už len otázka "Si konečne tehotná?" Ani slovo ahoj, či ako sa mám takého otázky už neboli...Ale teraz ich trápi hlavne to že nevedia či som v tom, nie som v tom 😅 nemajú info o mne a ja na ich správy nereagujem...
@lala1501 práve že teraz je to super,nie si pod stresom z pocitania,testovania 😉 cize ty si este od toho zakroku nemala ms a su to 4 týždne? To sa mi zdá neskoro na ovu,ale zase ten cyklus predtým bol dost dlhy... A mrzí ma ten zakrok,hlavne to ze sa to skomplikovalo a museli zobrať vajcovod ☹ ale môj muz ma tiez len jedno vajko a uz mame bejby 😉
@tamarka9 no zakrok bol 16.12 takze az teraz v piatok budú 4 tyzdne. Aj mna to velmi mrzi ale asi to tak malo byt a teraz uz bude určite dobre.ja som zatial este nepocitala toto sa podarilo na prvy sup ani neviem ake dni som vtedy mala len bohuzial to takto dopadlo.len tetaz sa budem musiet asi viac zaujimat kedze budem moct otehotniet uz len s jednej strany.
@butterfly333 jasné že robím 😂😂 len mi nejde do hlavy prečo vstúpila posledné 2dni..
@tamarka9 veď toto že aj ja si robím graf prvý mesiac..Minulý som len merala a tam som pekne videla kedy vstúpila po ovu,ktorú som mala potvrdenú aj od doki..Aj sa cítim dnes taká "mokrá",ale tak neviem či to nemôže byť po včerajších úradných 😂😂 práve doki povedala v nedeľu pondelok zauradovat,ale keď sme už včera nevydržali 😂😂 tak neviem ako teraz..Večer dojdem z práce správnym ovu test
Ahojte, rada sa k Vám pridám 🙂 Teda ak nebudete proti
tamarka9 hej, druhý. Prvý má o týždeň 9 rokov. Veĺmi dlho som tu nebola. A dnes ma to napadlo, že idem kuk. Pri malej sme mali veľké problémy, aj dva potraty aj dlho v nemocnici. Veľa sa za ten čas v živote udialo a teraz sa odhodlávam na súrodenca pre malú ale s iným partnerom 🙂 Lepším
@butterfly333 testik bude vecer.Sme u svokrovcov a vcera sme nestihli kupit test a dnes uz je vsetko zatvorene.Takze ppckam kym prideme domov a testnem.Doma mam test😉

@zuzu2901 drzím place a kde je ten testík??😙