icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
sevcikovaanna
18. apr 2017

Bambule uzivala tu niektorá clostilbegyt ? Ako to funguje?

mlenna15
18. apr 2017

@sevcikovaanna ahoj ja som užívala dva mesiace a otehotnela som vďaka nemu plus Inofolic po 2rokoch snaženia. Len bohužiaľ som 7týždni potratila :(

natalusik005
18. apr 2017

@sonazitnanova mala si pravdu dnes som robila 🙂 a bolo aj vajecnik ;)

butterfly333
18. apr 2017

@sevcikovaanna aj ja som uživala aj tento cyklus no nič tak teraz prechadzam na fytosoju.

alilka
18. apr 2017

@sevcikovaanna ja som ho tiež užívala a na 3ti mesiac som otehotnela .zial tiež to nedopadlo dobre. Mimomaternicove..

tonjadabik2
18. apr 2017

@alilka moje podari sa neboj

honeybuney
18. apr 2017

Ahojte kočky 🙂

nikdy som neverila, že niekedy budem aktívna na fóre, akým je tento, ale povedala som si, že možno mi vaše tipy, rady a nápady pomôžu k vytúženému bábätku.

S manželom sa o baby snažíme pol roka. Prvé tri mesiace sme sa v podstate pokúšali o baby len tak, že sme nepoužívali ochranu, čiže v podstate nijak.. Ale keďže sa nám nedarilo, začala som si robiť ovu testy, aby som vedela, kedy je ta správna doba na snažilkovanie. Mám 26 rokov, manžel 29. Bola som u doktora, vraj je u mňa všetko ok, nevidel žiadnu príčinu, pre ktorú by som nemala vedieť otehotnieť. Vraj mám byť len trpezlivá. Manžel u doktora zatiaľ nebol. Nie že by bol neochotný, ale zdá sa mi to priskoro posielať ho na vyšetrenie a stresovať ho. Cyklus mám pravidelný - 26 dňový. Menštruácia chodí na deň presne. Minulý mesiac som začala užívať Inofolic - poradil mi to môj dr. Užívam každé ráno, pravidelne, v rovnakom čase. Vraj pomáha k tehu. čo ma ale trochu trápi je že napriek tomu, že mám každý mesiac všetky príznaky ovulácie, o ktorých som kedy čítala - ovu hlien, mierne bolesti v podbrušku, bolesti v krížoch a pod. (Mala som ich aj v čase keď som na baby vôbec nemyslela), posledné tri mesiace som si robila už aj ovu testy, ale zatiaľ mi žiaden nevyšiel pozitívny. Akože, mala som dve čiarky, vždy na 14 deň od M, ale nikdy tá druhá čiarka nebola tmavšia ako kontrolná a v príbalovom letáku píšu, že za pozitívny test možno považovať ten, kedy je druhá čiarka tmavšia než tá kontrolná. Zatiaľ som vždy mala rovnaký druh ovu testov - z lekárne dr. Max taký zelený (lady max ovulation test). Testujem vždy od 10 dňa po menštruácií. Máte niektorá podobnú skúsenosť? Čo to znamená? Môžem mať tak výrazné príznaky ovulácie bez toho aby som ju mala? Alebo je možné, že mi len nevyhovuje ten typ ovu testu, ktorý používam ? Poraďte, ak máte podobné skúsenosti 🙂 Ďakujem a sorry za dlhý príspevok, ale som tu nová :D Všetkým snažilkám držím palce! Nech sa čoskoro každá z nás dočká.

orechova_skrupina
18. apr 2017

@linda1984
@montblanc
@tifinka
@tamarka9
dievcata vdaka za povzbudenie...uplne ma to vykolajilo lebo podobne ako vy sa dopujem vsetkym moznym od inofolicu az po alchemilku..muz uziva folandrol uz dva mesiace tak mozno to pomoze...je mi z toho nanic...ivf sme praveze este dost dlho nechceli riesit...najhorsie je ze testy budu opakovat az nejako v juli...ach baby drzte palce..nejak sa nam ruca sen :(

sevcikovaanna
18. apr 2017

@mlenna15
u mna to je posledna sanca pred laparoskopiou a priechodnosťou vajcovodov ...potratila som vo 20tt kvoli zlyhaniu krcka... primar na gynekologii my neodporuca ziadne zasahy cez krcok aby sa neoslabil este viac...tak skusame co sa da :(

sevcikovaanna
18. apr 2017

@alilka
viem ako sa citis ja som prisla o chlapceka v 20tt ostali my len vecicky a fotky zo sona...toto je uz posledna sanca pred laparoskopiou ...neodporucaju my ziadne zasah cez krcok aby sa neoslabil...v auguste to bude rok co sa snazime a uz stracame nadej

domisteve
18. apr 2017

@sevcikovaanna ja som mala anovulacne cykly, clostil som brala 1 mesiac a hned som mala ovulku aj som otehotnela ☺ mne zabral na 100%

sevcikovaanna
18. apr 2017

@butterfly333
ako dlho sa uz snazite....ja uz mam vyskusane skoro vsetko len nechcem pod noz

domisteve
18. apr 2017

@honeybuney ahoj, ja som pouzivala tie iste ovu testy asi 5 mesiacov a az ked som brala clostil tak mi ukazalo tie ciarky tak ako malo a vtedy som aj otehotnela... ak mas pocit, ze mas ovulku a testy neukazuju tak skus inu znacku... a muza by som poslala tiez na test, nie je to nic strasne a to, ze ho nechces stresovat je od teba sice mile ale teraz stresujes len seba a to ti urcite nepomaha k otehotneniu... kludne moze byt problem v spermiach a v tom pripade mozes testovat svoju ovu donekonecna...

butterfly333
18. apr 2017

@sevcikovaanna snažime sa 3r. Minuly rok som bola na laparo. Na dalši cyklus sa zadarilo no v 7tt to skončilo to som 5x potratila. Potom mi zistili 4mutacie trombofiliu. Ja aj mm sme v poriadku no nedari sa.

sevcikovaanna
18. apr 2017

@domisteve
mne na lavej strane narastie vajicko a zmeny sa na cystu...to mam poslednu sancu pred laparoskopiou,...tak snad sa uz zadari

butterfly333
18. apr 2017

@sevcikovaanna pozeram že si v 20tt prišla o syna ja v 22tt som porodila mrtve. Viem čo preživaš. No ak ti odporučaju laparku určite chod.

slniecko939
18. apr 2017

Baby s kvapkami Gynex máte niekto skúsenosti? 🙂

domisteve
18. apr 2017

@sevcikovaanna u mna to tiez vyzeralo, ze sa zmeni na cystu a nakoniec folikul praskol aj som to citila... a hned sa aj zadarilo co sa aj doktor cudoval ale tak zazraky sa deju netreba sa vzdavat 😊

sevcikovaanna
18. apr 2017

@butterfly333
odporuca my ju moj novy gynekolog...no potrate my bolo povedane ze zasah do krcku možu zase sposobit potrat vraj sa oslabuje este viac....tak neviem co dalej

butterfly333
18. apr 2017

@sevcikovaanna ja som ich mala 4 a raz v 22tt som rodila mrtve. No mam dve deti a tiež som mala oslabeny krčok museli ma pri oboch zašívat leno som bola otvorena. No a laparka sa ved robí cez brušnu dutinu.

sevcikovaanna
18. apr 2017

@domisteve
uzivala si este nieco okrem toho lieku

domisteve
18. apr 2017

@sevcikovaanna brala som Inofolic asi 3 mesiace ale pocas toho som ovulku nemala cize ten mi nic nepomohol az potom mi lekar predpisal Clostil a tak nabehla ovu..

honeybuney
18. apr 2017

@domisteve ahoj 🙂 dik za odpoveď. Tento mesiac to už nestihnem, som akurát 14 deň od M, čiže dnes akurát ovulujem - ak teda ovulujem.. Skúsim budúci mesiac inú značku. Čo je to clostil? 🙂

sevcikovaanna
18. apr 2017

@butterfly333 este mam mat aj tu priechodnost....clovek uz ma strach to prezit znovu ...aj tak to bude tazke mat 9mesiacov strach ci to dobre dopadne ak sa podari

alilka
18. apr 2017

@butterfly333 chcem sa ťa pýtať o tie mutácie..Aj ja ich mám v papieroch popísané ale nemyslíš že to má každý človek len niekomu problém nerobia inému áno..Liečis sa nejak na ne?Asi nie že?Lebo aj ja mám len Injekcie na tú trombofiliu ale nie na tie "mutácie"..

domisteve
18. apr 2017

@honeybuney Clostilbegyt , predpisuje to gynekolog pri problemoch s pocatim... mne to nastartovalo ovulaciu, kedze som ju predtym nemala...myslim, ze sa to moze brat len 3 mesiace a potom musi byt pauza.. skus sa informovat u svojho gynekologa

lala1501
18. apr 2017

@alilka mam ich aj ja a ma ich moja mamka po nej som to zdedila.mamke na ro prisli az teraz pred par rokmi a vynosila 2 deti bez komplikacii akurat ja sim sa narodila trosku skor.inak ziaden problem nemala.tieto mutacie ma tera vela ludi len nemaju ziadne problemy a nevedia o nich

butterfly333
18. apr 2017

@sevcikovaanna ja som sa tiež strachovala kazde tehu a to som bola pri oboch na rizikovom.a od začiatku skoro do konca tehu som bola v nemocnici sem tam ma pustili.domov strach tam bude vždy no ja som si vždy vravela že je všetko v poriadku a dobre to dopadne modlila som sa každy den aj teraz a verím že zazraky sa deju.

tifinka
18. apr 2017

@matuska133 ahoj moja..nezufaj!!!..bola si na laparke ci kontrastnou latkou? A co presne ti povedali? Ten vajcovod sa nedal uz spravit? A ta cysta sa akoze bude "vstrebavat" az dva mesiace?? Co ti teraz poradili dalej?

butterfly333
18. apr 2017

@alilka to ja neviem či ich ma každy človek niekto to má a ani o tom nevie. Vidiš ja mam dve deti zdrave a ani som netušila ze nejake mutácie mám. No a neberiem nič až v tehu mi daju inj. Beriem všeliake vit.a aj aspirin ako mi jedna kamoška poradila.