Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@domisteve ja užívam ten inofolic, gynekolog mi hovoril, že s tým má výborné výsledky, tak uvidíme..no ale ak nepomôže (kým doberiem balenie), spýtam sa ho na ten Clostilbegyt..ako dlho ste sa snažili kým si ho začala užívať? tých 5 mesiacov čo si spomínala, že si testovala ovu?
@sevcikovaanna ja som ho brala tri cykly a nic a teraz som stvrty cyklus a pri prvej folikulometrii zatial nic nebolo,..takze neviem ci aj teraz pomoze..
@butterfly333 áno to viem ale že ani v tehu na tie mutácie nič nedostaneme ani ja ani ty..Len na tú trombofiliu..😉
@tifinka len tou kontrastnou latkou.no vravela ze IUI je mozne az o 2 cykly a kedze mam funkcny len jeden vajcovod tak je tam ta mini sanca este mensia.a prave ten kt je funkcy je nanom cysta vraj sa z clostylu robi ze uz mi ho neda.a neviem ja mam dnes pocit ze len snivam
Ahojte babeny som tu novo zaregistrovana ... o babo sa snazime uz 2 roky vsetky vysetrenia vysli dobre a stale nic uz som aj dufala ze sa podarilo a dnes som dostala mrchu 😕Uz rozmyslame aj o iui co si o tom myslite vy???
@waleri17 skus sa viac uvolnit a nemusliet len na tehotenstvo. Ja sama snazilkujem a ani na to nemyslim. Moc by mi to nepomohlo.
@natalusik005 no ked zo zaciatku sme to neriesili lenze cim dlhsie sa pokusame tym viac zacinam na to mysliet aj ked nechcem ale vo vnutri ma to stve ze nechapem v com je problem 😕
Ano @natalusik005 ten ja pijem uz pomaly od 15 rokov moja rodina je na bylinky dost zatazena chodime ich aj zbierat kade tade takze som vzdy pila kadejake caje ale nic nepomaha 😕
@tamarka9 ja mam dve homozygota a dve heterozyhota a nič mi nedala žiadne inj.☹
@slniecko939 teraz som ho dobrala pomohol mi akurat v tom ze som nemala silne bolesti pri MS...🙂
@simka2433 ten inofolic myslis? ja som zacala minuly cyklus a menstruacia prisla na cas, presne tak jak mala. Jedine co zatial citim je ze ovu priznaky su vyraznejsie. A uzivas teraz nieco ine?
@montblanc ajojky no ved prave ze uz sa mi na to neda nesustredit nesustredila som sa ma to asi prveho pol roka ale teraz uz sa mi to neda aj ked sa snazim...a ano chceli by sme na to iui uz ist lenze muz uziva prave druhe antibiotika tak nam povedali ze mame pockat tento cyklus este a ze az potom 😕
@butterfly333 veľká chyba,nechápem prečo tolko riskujú,nizkomolekulove hepariny nie su v tehu skodlive a dokazu tak veľmi pomôcť. A dokonca ked si aj homozygot...no odporucam nájsť ti hemtologa...
@honeybuney 6 mesiacov sme sa snazili a z toho 5 mesiacov som testovala... Inofolic podla mna moze podporit urcite veci,nevravim, ze nie, ale zazrak to nie je... ked je niekde problem tak tam uz podla mna treba dopomoct liekmi
@tamarka9 ja to tiež nechapem prečo mi nedal popredu inj tak ako iným. Chodím na hemato. A mám MTHFR C677T homozygot FXlll heterozygot PAI 1 4G/5G heterozygot beta Fbg homozygot.
@tamarka9 no áno mám ich dosť ale aspoň teraz vo som mala výsledky tak už nemám autoimunitné a ani protilátky..Takže sa mi akože zlepšili výsledky a nemusím aspoň prednison bral lebo mi robil ozaj že veľmi zle.😁 No tak m in to povedala aj teraz, na hematologii že ten fraxik bude stačiť tak snáď 😉a ty máš tiež trombofilny?
@simka2433 tak ja si picham fraxiparin už aj počas snaženia keďže ja som predtým 4x potratila..A teraz piate bolo to mimomaternicove,ale pri tom som už pichala fraxiparin..
@butterfly333 tak ked zistíš ze si tehu,hneď si ziadaj injekcie,proste zatlač na lekara,povedz co mas za sebou a ze to uz nemienis zažiť,ze chceš preto urobiť vsetko (viem ze to tvoj lekar vie,ale netreba sa nechať odradiť) a ze aj na gynde ti povedali,ze by sa mohli nasadiť injekcie. Ked nie,meň lekara...držím silno palce. Teraz si na tom ako? Snažíte sa uz?

@lala1501 veď presne nad tým som sa zamýšľala že asi to má ozaj každý..Moja mamka má tiež problém s krvou ale tiež jej na to prišla až teraz asi 2roky do zadu..Do vtedy nič a vynosila 3zdrave dievky..Bez nejaký problémov 😁