icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
butterfly333
19. apr 2017

@tamarka9 ja beriem aspirin na krv čo mi baby poradili

tamarka9
19. apr 2017

@butterfly333 koľko to ma mg kyseliny? Je to ten aspirin pro?

butterfly333
19. apr 2017

@tamarka9 aspirin 100mg

montblanc
19. apr 2017

@tifinka zlatko treba vymenit chlapa ked sa aj on nesnazi. Takeho by som nechcela, nestoji za to.

waleri17
19. apr 2017

@milasik10 ano ale treba aj verit ale pisala si ze tie prsia ta tak nikdy neboleli ako teraz takze predsa sa len nieco zmenilo podla mna 🙂

tamarka9
19. apr 2017

@butterfly333 aspirin protect 100 asi ze? Ja beriem anopyrin 100, ke to v podstate to iste. Myslím ze viac sa uz nedá urobiť. Teda veriť samozrejme ☺

butterfly333
19. apr 2017

@tamarka9 ano ten mám. Ved to treba verit.

tifinka
19. apr 2017

Dievcata, sice pred 4 dnami boli folikuly este male, vcera som mala strasne tlaky v podbrusku a vela vela hlienu.dnes hlien uz nic ale tlaky pretrvavaju..no obavam sa ze ovulka AK tak prebehla vcera a my sme neskusali 🙄

tifinka
19. apr 2017

@montblanc zlatko s nim je to na nervy..jeden mesiac ma taha do postele kazdy mesiac, hladi mi vsetku liecbu, chodi so mnou po vysetreniach a tak..ale niekedy to je tazke s nim a musim ho do vsetkeho "tlacit"..mna uz to tiez nebavi ale co mam robit 🙄

adria88
19. apr 2017

@ma_taaa asi toho 7.4. mi to príde ako ovu... no čo skúsila si testnúť?

natalusik005
19. apr 2017

Ahojte mamicky. Chcem sa spytat ci alechemikovy caj moze sposobit bolestivu ovulaciu. Pred tym som posledne roky neregistrovala nieco podobne. Pila som caj kratku dobu. Vcera podla testu som mala ovulaciu. Mala to z Vas niektora?

montblanc
19. apr 2017

@tifinka no tak treba dneska rychlo, este sa moze zadarit. A porozmyslaj nad tou zmenou. Ja viem ze to neni len tak, ale ziaden chlap na svete nestoji za to aby si prisla o pocit mat svoje vlastne krasne vonavucke babatko 😉

majinka81
19. apr 2017

@tifinka Nerob si z toho nič, chlapi majú svoje muchy raz chcu potom nechcu a hlavne ked sa bábo narodí tak ho na rukách nosia celé dni. Može byt aj z toho frustrovaný že sa nedarí, niekotrí o tom nerozprávajú a potom to takto dajú najavo. Zažila som to, ale nakoniec sa podarilo po rokoch čakania.Vtedy ked som nemerala, netestovala,neverila proste už mi bolo všetko jedno a bum - pozitívny test. Držím palce nech sa podarí čo najskor

sonazitnanova
19. apr 2017

@milasik10 si myslím že určite budete 😉 držím palce

trinka
19. apr 2017

My tento mesiac nič... manžel nemá vôbec na nejaké "Woo-hoo" náladu a ja ho nútiť samozrejme nechcem!a vetou:" pod ovulujem..." mu asi naladicku neurobím 😂😂😂 Och, nešťastná som...toľko malo sexu sme nemali ani nepamätám 😔

butterfly333
19. apr 2017

@trinka niekedy stačí aj málo sexu a vtedy sa zadarí.

montblanc
19. apr 2017

@trinka tak to moj je v tomto este super. Aj ked sa mu nechce, tak vzdy ked poviem ze treba ze su plodne dni tak ideme na to, aj ked je to cielene. Ale sameho ho to nenapadne 😁

kima1404
19. apr 2017

@trinka no moja,tak nechaj tak....o to viac si to uzijete buduci mesiac a mozno rovno na tvojej birthday party😉👍a uz si po plodnych dnoch??

waleri17
19. apr 2017

@montblanc presne aj moj ked sa mu aj nechce a poviem ze musi lebo mam plodne dni 😂Tak sa vzdy premoze 😂...v tomto su super kolegynin muz praveze ked mu to povie tak uz neni schopny tak je vzdy nastvana a radsej to taji 🙂

ma_taaa
19. apr 2017

@adria88 ahooj, vcera som nevydrzala, tak som skusila, ale nic, beloba, len jedna ciarka 😏 ms zatial stale nikde, tak mozno zajtra / pozajtra ak nepride a vydrzim, tak testnem 😊

milasik10
19. apr 2017

Tak dievcata,isla som okolo DMka...jasne,ze mi nedalo a kupila som si dalsi test. Robeny teraz poobede.. co myslite??

tifinka
19. apr 2017

No dievcata, tak ovu este neprebehla..dnes folikulometria, 18mm vlavo...dostala som pregnyl tak ide sa na to 😁 akurat neviem kedy ked zrovna dnes mierime na jednu akciu do cz a prideme az neskoro v noci a to budeme urcite obaja ko 🙄..pocujte, tie ktore ste uz mali pregnyl do kolkych hodin a kolkokrat ste skusali? My naposledy kazdy den a aj tak nic z toho...

tifinka
19. apr 2017

@majinka81 presne s tymto bojujem aj ja uz roky..teraz sice aktivnejsie konecne sa zapaja aj on, ale tiez vidim ze je to stale ako na hojdacke..asi necakal ze to "nebude take jednoduche" '...popravde ani ja 🙄

tifinka
19. apr 2017

@milasik10 mne nic nezobrazuje 🙄..skus este raz pridat foto 😊

milasik10
19. apr 2017

@tifinka nechce mi nahrat fotkuuu...co sa tu zas pokazilo 😮

alilka
19. apr 2017

@tifinka no vidiiiiis 😁😁 ja som ti to vravela že dorastie 😛😛 supeeer teším sa s tebou 😁😁 kľudne stačí aj zajtra ráno posexovat 😛 pregnyl účinkuje tak isto ako keby si teraz mala pozitívny test ..A vajko si počká 😁😁

majinka81
19. apr 2017

@tifinka Ako dlho sa snazite?Chlapi nie su moc trpezlivi a nerataju ze to nebude hned.aj ja som myslela ze to bude jednoduche😉 a nebolo🙄

xlindus
19. apr 2017

@waleri17 mozem sa spytat kam chodis do centra? 🙂

milasik10
19. apr 2017

@tifinka hura,ide to 🙂

klementinka2
19. apr 2017

@milasik10 super,takze to nebol omyl na pepino teste.O 2dni bude výraznešia,verim v to.drž sa 😍