Snažilky 2017
Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

@butterfly333 aspirin protect 100 asi ze? Ja beriem anopyrin 100, ke to v podstate to iste. Myslím ze viac sa uz nedá urobiť. Teda veriť samozrejme ☺
Dievcata, sice pred 4 dnami boli folikuly este male, vcera som mala strasne tlaky v podbrusku a vela vela hlienu.dnes hlien uz nic ale tlaky pretrvavaju..no obavam sa ze ovulka AK tak prebehla vcera a my sme neskusali 🙄
Ahojte mamicky. Chcem sa spytat ci alechemikovy caj moze sposobit bolestivu ovulaciu. Pred tym som posledne roky neregistrovala nieco podobne. Pila som caj kratku dobu. Vcera podla testu som mala ovulaciu. Mala to z Vas niektora?
@tifinka Nerob si z toho nič, chlapi majú svoje muchy raz chcu potom nechcu a hlavne ked sa bábo narodí tak ho na rukách nosia celé dni. Može byt aj z toho frustrovaný že sa nedarí, niekotrí o tom nerozprávajú a potom to takto dajú najavo. Zažila som to, ale nakoniec sa podarilo po rokoch čakania.Vtedy ked som nemerala, netestovala,neverila proste už mi bolo všetko jedno a bum - pozitívny test. Držím palce nech sa podarí čo najskor
My tento mesiac nič... manžel nemá vôbec na nejaké "Woo-hoo" náladu a ja ho nútiť samozrejme nechcem!a vetou:" pod ovulujem..." mu asi naladicku neurobím 😂😂😂 Och, nešťastná som...toľko malo sexu sme nemali ani nepamätám 😔
No dievcata, tak ovu este neprebehla..dnes folikulometria, 18mm vlavo...dostala som pregnyl tak ide sa na to 😁 akurat neviem kedy ked zrovna dnes mierime na jednu akciu do cz a prideme az neskoro v noci a to budeme urcite obaja ko 🙄..pocujte, tie ktore ste uz mali pregnyl do kolkych hodin a kolkokrat ste skusali? My naposledy kazdy den a aj tak nic z toho...
@milasik10 super,takze to nebol omyl na pepino teste.O 2dni bude výraznešia,verim v to.drž sa 😍

@tamarka9 ja beriem aspirin na krv čo mi baby poradili